Mиро търси песен, с която да ни представи на Евровизия

Миро написа официално писмо, с което приканва всички талантливи композитори и текстописци да дадат своето предложение за българската песен в Евровизия 2010.

Обратно в новината

Коментари - Mиро търси песен, с която да ни представи на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГНЕВЕН - ТИ ПОЕТ СИ СЛАВЕН ! Думи нямам, такъв като тебе няма равен!

До Форума: Дайте вие предложения за песен! Какъв да бъде текстът? Да се опитаме да го направим заедно! Чакам идеите ви! Междувременно предлагам още един скромен опит: Вървя щастлив по пътя на живота, заслушан в неговата жива песен! Политва като птица всяка нота! На този свят животът е чудесен! Вървя през времето с човешка тяга! И черпя силата си от земята! Мечтата ми към слънцето посяга! Животът пее песента си свята! Вървя аз истински в живота влюбен! В душата ми е песента-картина: ра рисувано от Рубенс и Бог как бди над моята родина! Вървя аз горд, усмихнат! Бързам бавно! С душа и разум следвам красотата! Чуй, време в мен родено, време славно! Животът пее песен на земята!

Гневен! Това е химн. Поздравявам те !

Миро эа мен е номер едно!Успех и щастие преэ 2010 г!!!

мише, само напред и нагоре, както винаги!

Ако му направят добра песен , Миро ще се представи много добре , защото има всичко , което е необходимо - глас, визия , сценично поведение , Каризма :)

Хайде сега в този форум,напиши отново текста като стихове.Отдели куплетите. Нека се види от всички точно като стихотворение.Позити и истинско е това,което си написал! Ако не Миро,надявам се друг издпълнител да го забележи и използва! Продължав да пишеш!От това,което прочетох,става ясно едно-талантлив си и докосваш със стойностни неща сърцето!

Успех Миро!!!

Успех Миро!!!

Ето това им е проблема на нашите певци. Те все търсят отнякъде да изкочи песен. Ако не ще откраднат отнякъде. Почти 99% от тях даже не познават нотите. Не съм чул някой от тях да е успял да си измисли собствена песен, но то за композирането се иска и акъл

Супер е наистина е добро!!!Супер свежо, браво!!!Ама наистина у4астваи!!! пи6а на фонетика...

Предложението на ГНЕВЕН е СУПЕРРРР! Само да му го изпрати лично на Миро викам... И да сядат музиканти да сглобят подходящата мелодия за целта. Миро да взима със себе си Дивна!!! - тя ще е ракетата-носител за успеха му! Момичето наистина е дивно, и умее да пее!!! Само в плюс може да му бъде тя. Та дори и е май и по-добра и от него, уви. Но, ако е умен - ще се възползува от това. А и без това си мислех, че ГНЕВЕН може да избаца един доста приличен и хубав текст, остава само музиката и аранжимента. Гневен, пращай го това на Миро да не си остане само тука във форума! Или пък в краен случай напиши един текст-диалог като за Миро и Дивна заедно.

А някой дава ли си сметка че КАНАЛ1 вече имат предложения за този човек? Миро докога еФФФФтин ПР?

ае тоя спиро стана по известен от азис аджеба

Az mislq 4e Miro e dostoiniqt kandidat za balgariq.

Гневен,аз съчиних музиката ,хареса ми текста,твой ли е ? пиши ми на е мейла. evavladhotm

На колко си години?

Миро притежава всички необходими качества, за да представи България на Евровизия - има талант, страхотен глас, визия, харизма, сценично поведение и не на последно място голям опит в международни конкурси. Надявам се да се намери достатъчно добър екип от композитори, текстописци и аранжори, които да създадат хитова песен и съм убедена, че Миро ще избере най-подходящата, защото той има усет към качествената и конкурентно способна музика. Мире, аз вярвям, че ти ще се справиш, убедена съм, че ще успееш и че ще представиш България по най-достойния начин! На добър час приятелю и успех!!!

представителя ни за евровизия се оказа един долен педераст

Нека авторите на песента се вслушат в нашия фолклор.Там е разковничето на успеха.

баси противната нация! щом на това лъчезарно и позитивно момче, и освен всичко и талантливо, намерихте сили да го плюете, по-добре да няма изобщо балгарски представител! не сме дорасли за това! и без това вота е абсолютно политически,и песента не е от кой-знае какво значение! поне сам сигурен, че няма да ни изложи защото е абсолщтно конкурентноспособен! УСПЕХ МИРО !!!!!

Извинете, че го пиша тук, но ми трябва!Сещате ли се коя е тази песен, където се пееше нещо такова:Остани с мен тази вечер ще ти дам четири лева... Знам, че звучи тъпо ама я има...ако някой се сеща да пише моля!!!

И аз не мога да намеря БГ песен достойна за евровизия.

Не може в държава, в която само се плюем и прецакваме да излезе нещо положително! Отделно, че сме свикнали и всичко на готово. Искам и мен да ме изберат, че и съм по- хубава от Миро, пък Вие ми напишете песен, щото нямам такава...егати....!!

Успех Миро!

Нека да търси, но да не се окаже вече пята. По-добре - да измисли, но това не е за всеки.

Goliama zloba se tai u Bylgarinyt!!!! Ne mislite li che ,ako poglednete malko po pozitivno na vsichki hora ,koito naistina opitvat da napraviat neshto v tazi i bez tova zagubena dyrjava.,neshtata shte trygnat v po - dobra posoka ..... hulete tezi koito lentiastvat i kradat ,a ne tezi koito tvoriat ....inache sme zagubeni.....kultura si zaminava!!!!

БЕЗСПОРНО ИМА СТИЛ ! УСПЕХ !

Желаем Успех Във Всичко Миро! Стискаме палци!

Да взема Дивна и хайде

пожелавам успех на Миро и България..

Според мен Миро не трябва да избира песен. Кат прост изпълнител само припява, а не дава акъл. Така ще пропуснем златна възможността да изпратим нещо хубаво. Но той ще го включи в концертите си след конкурса и ще се фука колко гениален е.

v takovata na slavi ima niakakvi individi za pop folk neshto da im vzeme niakoi ot tiahnite tekstove da proslavi bulgaristana :)

izpei tazi pederushkata s razgolenia klip i sha vzemish vota na vsitchki geitchozi :)))

Бе, търси си той дебелия, ама де да видим.....! Абе, що не мземе да изнесе соло рецитал - пълва програма за...затворниците в Централния?! Така ще му се израдват......!

Бе, търси си той дебелия, ама де да видим.....! Абе, що не мземе да изнесе соло рецитал - пълва програма за...затворниците в Централния?! Така ще му се израдват......!

Пробвай с 100 кокошки съм заклала в дует с оригинала !

Предлагам на Миро текст за песен. Какво ще каже Форума за текста? ЖИВЕЙ ЖИВОТА САМО ЗА ТОВА! Прекрасен топъл ден! Дъждът престана. Повея топъл лъх и ведрина. Усмихна се природата засмяна сред изумрудена зеленина. Ухаят билки. Птички чуруликат. Прекрасно лято! Приказка! Мечта! Щурци в тревите влюбено се викат. Животът пее химн на радостта! Дъгата грейна. Хвърли мост в простора. Щастлива майка водеше дете. Да ходи тя го учеше на двора, а в погледа й обич се чете. От майката детето се изтръгна. Заклати се с учудено лице. Крачка закриви и самичко тръгна, понесе се напред като перце! И слънцето се спря да не захожда. Застина във възторг над синева. Едно дете за първи път прохожда! Животът пее песен за това!

Mnogo se radvam, che Miro shte ni predstavq. Hubavo pee!

Миро има присъствие и умее добре да представя песните си. Чудесно е, че се обръща за помощ към всички талантливи творци! Желая му успех! Може да не се класира в челната 10-ица, но поне съм сигурна, че няма да ме е срам от телевизора, когато ми се наложи да го гледам и слушам.

Да, но не може така да кажат- еди кой си ще иде на Евровизия...Трябва хората да го изберат!Наистина това не е демокрация...какво значи- Отива той, пък да си прави каквато иска песен......Егати нечестното.......

късмет, Миро:) само да не чуваме пак семпли от Колдплей :D:D:D

много обичам да чета такива дълбокосмислени анализи.професоре /ю.вучков/, вие ли сте? ХА ХА ХА

Считам, че идеята на Миро си заслужава! Защото за нашего брата българина няма угодия! Нека си впрегнем колективния труд та белким постигнем ЗАЕДНО добър резултат! Миро за мен е най-качествения певец в България към днешна дата и смятам, че изборът му за Евровизия е ОБЕКТИВЕН И ЧЕСТЕН!

Да иде при Азис да му напър.. напъ.. нашму..напише една песен. Деа и мастурбатора глупав, ясно е в Каризма кой беше основен... и кой си мислеше че е.

По-добре да пуснат някоя чалга звезда. Миро има глас, но песните които пее са ужасни (визирам целия му последен албум с едно изключение), а визията му е открадната от турския поп (Таркан и други изпълнители). Става да впечатли някое момиченце, но като изпълнител е 0 и според мен само ще ни изложи. Навремето с Галя имаха много хубави песни, но това беше отдавна. Човека иска да продава албуми на запад и му трябва малко международна слава или да го хареса някой по-известен мениджър. Нямам нищо против, само ако може да мине без да ни излага. И аз мога да изляза полуразсъблечен, но това не е достатъчно, нали?

Защо за нашите музиканти представят Евровизия като като някакъв свръхконкурс?! По тъпи песни от тези на Евровизия тродно може да се чуят някъде! Нашите звезди ни ги представят като суперталантливи, а всъщност всичко при тях е кражба от някой друг и връзки. Миро примерно крадеше от Колдплей, и все него го уреждат с добрите песни. Някаква гейска мафия ли е не знам, ама има нещо гнило.

Дано песента да е хубава и без натрапени участници.

mnogo sym dowolna , miro e predstawitelen , hubaw , ima adski carowen glas i ako pesenta e zawladqwasta , ne wijdam zasto da ne speceli , dima balan beshe systiq model .

Е, то няма време! Само да не е глупава балада- този формат не печели. Сърбия спечели, ама по други причини