Кои са звездите с най-сексапилни тела в света

Кейт Уинслет е с най-привлекателното тяло, показа анкета сред 2000 британки, цитирана от в. "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - Кои са звездите с най-сексапилни тела в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от тая Бионсе,ебаси и дебелите крака и дебел задник дето има.пффффффффффф

kak be az to4no takiva haresvam po zakrygleni,taka de da ima za kakvo da se hvanesh :)

Mnogo povredeni mozaci ot dieti nadu6vam v Bg .Diagnozata e body dysmorphism -lekuvaite se xora....Bg psixiatrite sa super!

И дебеланите все пак трябва да се успокояват от време на време. Какво лошо да им казват, че харесваме гъзището на Бионсе и тлъстите и детеци - все пак и те трябва да спят спокойно и да си вярват.

Сланината пищи от кеф, ама питайте мъжете си какво им харесва. Черил е в пъти по-готина от Кайт.

Taq klasacia koi q e pravil??????????????

Никой не твърди, че дебеланите са за предпочитане (това е в манталитета на ориенталците), но и досегашното увлечение по кльощави тела на анорексички беше пълно безумие, едно стигане до другата крайност, наложено от определени среди чрез медиите. Безспорно е, че за да бъда истински сексапилна и женствена, една жена трябва да бъде по-скоро закръглена (разумно и умерено, разбира се), отколкото слабичка. Такава си е извечната женска природа и физика, така са я разбирали и предпочитали мъжете от всички времена преди чак до първата половина на ХХ век. После постепенно бе наложен моделът на кльощавата жена тип кукла Барби, и къде искрено, къде от неудобство да не изглеждат архаични и консервативни, мнозина мъже го възприеха. (Съответно и дамите, за да са модерни и харесвани, взеха да се самоизмъчват с диети и трескава физическа активност по фитнес-залита, докарвайки се до кондиция на скелети, чиито стърчащи кокали още малко и ще пробият кожата.) Обаче и днес анкетите, правени навсякъде по света при пълна анонимност (гарантираща искреност на отговорите), показват недвусмисленото предпочитание на мъжете (включително и доста под средната възраст) към по-пухкавичките женски фигури със съблазнителни извивки. Така че - да живее приятно закръглената женска физика - източника на непреходен сексапил, връщането към която си беше отдавна очаквана проява на здрав разум! :)

Дебели крави. Мъжете харесват кльощави 20 годишни пикли. Това е, и никой не може да ме убеди в противното.

Ок, Черил Коул също става. За другите - не и не. Уинслет я харесвам като актриса, но в тази класация няма място.

Не знам за вас, приятели, но аз съм за Кели Брук - просто другите са като придворните дами на безспорната кралица.....Само й вижте снимката, такава една мокричка, опъната, обтегната...Ох, мале-е....

Кели Брук е като героиня от анимационен филм, или от видеоигра. И другите не са нищо особено.; Какво ще кажете за : Джулия Робъртс;Дженифър Анистън;Сандра Бълок; Катрин Зита-Джоунс; Кейти Холмс; Анджелина Джоли; Камерън Диас; Дрю Баримор; Мира Сорвино; Пенелопе Крус; Пета Уилсън; Салма Хайек; Никол Кидман; Чарлийз Терон; Шарън Стоун; Рейчъл МакАдамс; Уинона Райдър ...

Истинските мъже харесват жени тип Венера, само тези които се съмняват в своята мъжественост предпочитат кльощавите. Не знам защо в БГ се толерират хърбави жени с виснали задници и пълнят с тях нашето ТВ пространство. Всъщност за всеки влак си има пътници...

Keit sexy?Naistina sa se pobarkali!!!...

правилно! но мъжете не биха предпочели и кокалестите. Абе атлетичното тяло е най-добрата формула. Скелетите или позакръглените мърли да си закръглен е мърлячество към тялото няма да се класират високо

Ще го караме на свине явно..да има за какво да се хванеш,а най-лошо е свине със силикон...

Меган Фокс е най - готината п*а!

като цяло са лоени топки

една сексапилна Черил Коул останалите - свинска работа

Ами тя, класацията, е скапана, защото е правена от такива като тебе - жени! Жени правят оценка на сексапила на други жени - щурава работа! Затова и ти казваш, че лицето на Кейт не тихаресва! Ами на повечето мъже им харесва! Но ако нейната цел е да се харесва на жените, това е друго нещо! Ти явно знаеш най-добре!

Черил Коул няма нищо общо с Шерил Кроул:)

Това са най големите изслувани .

Класацията за най-сексапилно тяло може да е занимателна,но е глупава и напълно безсмислена.Защото сексапилното тяло има смисъл единствено ако наистина прави секс.Гледането на привлекателно тяло без да прави секс притиска нормалните мъже към сексуално насилие.Да не говорим за разочарованията от собствените им жени.

Всички тлъсти дебелани ликуват, но това е класация според жените британки( сиреч дебелите английски домакини) я попитайте мъжете, каква класация имат... Със сигурност тия лелски дебели форми няма да са с предимство в една мъжка класация.

Abe da vi kaja dylboko se symnqvam 4e tova da sa klio6tavi 6te otmine. Vsqka jena se stremi da e kolkoto moje po-slaba. Tezi koito go otri4at lyjat! Edno e da ne mogat da go postignat drugo e da ne iskat.

ей,оценителката,явно е ,че нямаш понятие от женски сексапил,но поне не бъркай самите жени-Шерил Кроу е певица и няма нищо общо с класираната тук мацка,която се казва Черил Коул...

Носителката на Оскар издуха зад себе си не по-малко красивите Кели Брук, Холи Бери, Черил Коул и Бионсе. Че тя таз как изобщо се нарежда сред красивите?

И аз много харесвам Кейт Уинслет - красива и сексапилна жена, без да е кльощава като солетка. Освен това вече е на 34 години и пак изглежда прекрасно!

Правилно са определили хората. Те са се ръководили от удоволствие да прегърнеш меко, нежно и ароматно тяло. Буци от месо не са приятни за пипане, галене. Ето защо красиви жени като Кейт и Мерлин Монро завинаги ще останат идоли за възхищение.

не може да бъде, най-накрая го проумяха, че не ни трябват анорексички!!! Лошото е че зацепват много бавно.

za britanka - stava.... ama tam i ovcete im sa po-hubavi ot jenite.

каба гют са повечето, за мъже на средна възраст.

Бионсе е дебела кака ромка. Бери е друга работа!

интересно е защо ли са решили да анкетират едни от най-грозниуте жени в света? Ако бяха интервюирали мъжете или българките например, милата Кейти Уинслет въобще сигурно нямаше да се появи в класацията

Най-накрая да видя класация без грозни скелети и силиконови кукли. Ето това се нарича сексапил - имат НЕЩО по тях, добре оформено дупе, естествени добре оформени гърди, красиви извивки. Аман от скапаната мода всички да са анорексии - тела на 10-годишни момченца не стават за нищо. Евала на класацията още веднъж.

Естествено, че ше изберат британка, след като пианите са британци. А и зашо за женски сексапил са питали само жени? Не трябва ли жените да коментират мъжкия сексапил? Ох забравих, трудно ще се намери журналист да зададе такъв въпрос - мъжете се страхуват от конкуренция.

Ако Кейт Уинслет е красива, с тази конска глава,то аз съм Наоми Кембъл. Същото се отнася и до Бионсе, по-голям задник не съм виждала.

Кейт е уникална и талантлива актриса.Една от малкото ,които залагат на талант и игра,а не на визия.Фигурата и е женствена и красива

Заглавието на статията би трябвало да е -Кои са звездите с най-сексапилни тела в САЩ и Англия. Всяка цивилизована държава си има своите звезди, и много от тях са не по- малко сексапилни. Това са класации от типа Най- красивите жени в света в които половината са си грозновати. И как пък така всичките са от Англия и САЩ?! Явна манипулация!

NA BIONSE DEBELITE I BEZFORMENI KRAKA SA UJAS! A TQ NE SPIRA DA GI POKAZVA.

ЗАЩО ГО НЯМА В КЛАСАЦИЯТА ?! ТОВА Е СКАНДАЛ !

Debelite britnaki glasuvali za Keit za6toto nikoga en mogat da bydat slabi4ki samite te:) A kakvo kazvat myjete?:)

Най секси и красива е Чарлийз Терон. Всички останали са далеч назад в моята класация. повервайте ми !

Изследването показва, че жените вече не смятат мършавата фигура за красива. Те се стремят да имат здравословни телесни форми, което е и реалистично, и постижимо - АБСОЛЮТНО ЗА ТОВА СЪМ

Кейт Уинслет с най-привлекателно тяло??? Ха ха - ще падна от смях. Явно британките са супер зле.

Уточнете още в заглавието според британките! Тия са такива разплути свине че техния вкус не може да е меродавен.