Орлин Горанов се подмладява без лифтинг

Орлин Горанов се подложи на "Термаж" - уникална американска терапия, алтернатива на лифтинга.

Обратно в новината

Коментари - Орлин Горанов се подмладява без лифтинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за Горанов... ТЕРМАЖ - рекламиран,че се извършва с единствения по рода си апарат се оказа недотам истинска информация, фалшивата реклама се наказва със закон. Този апарат не е единствен. Представлявам фирма S Line, която предлага в пъти по-силна апаратура - ART RF - заместващ пластични процедури, силата му достига до 300 J, докато на рекламирания термаж е 68 J ART RF разполага с набор от глави за различните зони на работа и две програми на действие - импулсно - разбиващо и линейно. Превъзходствата на ART RF са известни и вече доказали ефекта си. Ето как, понякога ПРЕУВУЛИЧЕНАТА РЕКЛАМА НА НЯКОИ СЕ ПРЕВРЪЩА В ТЯХНА АНТИРЕКЛАМА. Хората не трябва да се заблуждават !!! ЖИВАТА РЕКЛАМА Е НАШАТА РЕКЛАМА, КОЯТО НИ ДЪРЖИ НА ПОВЪРХОНСТТА !!!

Браво на него.Лифтинга е последен писък на модата сред звездите в Америка.Има ли го вече и в България, че и ние да се подмладим малко ?

Аз и така си го харесвам, но щом е решил да се разкраси лошо няма. Само да не е залитнал нещо..?

Радвам се, че имах възможност преди 30 години да получа автограф лично. И сега се харесва на моята внучка като певец и визия на приличен човек. Всеки шоумен има нужда от поддържане на гласа и цялостната си визия. Радвам се, че един добър певец и в БГ го прави. Изглежда и се държи достойно, прави шоу. Не се прави на младеж, но се поодържа! Браво!

На кого крещиш с тези главни букви,Пипи?Ти мразиш и себе си,нали?

ПИПИ, ти си много зле,...но не само с правописа. Някое пипе ти е изпило пипето.

Istinski maj!

Това за момента е най-добрия метод за подмладяване.Някой ако се интересува от такъв апарат аз предлагам под наем.Апарата е Американски. 0886649022

Jiv i zdrav da si ni Orline !!!

ИМА СТИЛ БЕЗСПОРНО ! ТАЛАНТ И ЧАР - СЪЩО ! УСПЕХ !

Гот е, че не се крие. Повечето звезди крият операциите и процедурите, на които се подлагат. За такава откровеност се иска добро самочувствие и чувство за хумор. Да е жив и здрав!

ORLIN E KLASA ! TUPATCITE MOGAT SAMO DA ZLOBEYAT I DA MU ZAVIJDAT! TERMAJUT NE E ZA MURLYOVTCI....

Знам за този лифтинг.Моя позната си го направи в Америка. Ефекта е невероятен. Само неразбрах има - има ли вече Thermage в България и ако има- къде?

Орлин е супер пич.Той е поредното доказателство ,че ако човек се грижи адекватно за севе си, възрастта се превръща в предимство

евала, че повечето коментари са положителни.. дори се изненадвам. Орлин Горанов наистина има имидж на симпятяха и бон виван и смятам че е един от малкото, които наистина са такива а не само на картинка

Комплексар! Сигурна съм, че пееш като магаре и му завиждаш! Ти си като онези японските малки петлета, никога няма да станеш голям петел и да напълниш залите!

Комплексар! Сигурна съм, че пееш като магаре и му завиждаш! Ти си като онези японските малки петлета, никога няма да станеш голям петел и да напълниш залите!

Браво, човека е в крак с най-модерното в областта на естетичната медицина. Кефи ме че не се е подложил на пластична операция.

Комплексар! Ти ще си от онези малките петлета - японските! Сигурна съм, че и да искаш не можеш да пееш като него, каквото и да правиш, няма да напълниш и един път зала и да ти ръкопляскат, не завиждай!

Strashno haresvam Orlin Goranov.Pee neveroqtno i vinagi se darji kato maj i kavaler.Struva mi se 4e beshe solist na Berlinskata opera,no ne sam sigurna.Jiv i zdrav da si Orline.

Орлин Горанов е наистина голям симпатяга и това че прави нещо за да поддържа външният си вид е страхотно. Той поне има какво да поддържа, а не не като тия комплесари дето само злобеят.

Не забравяйте, че той не е само естраден, но и доста добър оперен певец, което го извисява леко над обикновенните поп-еднодневки. И ми се струва, че е много готин пич.

Изключително позитивен човек,ведър,невероят глас и излъчване!Бъдете здрав и ще се радвам да чуя нещо ново от вас!

Той има хубава кожа. Но наистина му висеше малко на врата. Красив мъж е! Дано и други вземат пример от него

нараво си е дядка побеля и увиснал от всякъде, на къкъв се прави

Е, много ме кефи, класата си е класа, само най-доброто.

Глупости, истинскит мъже нямат възраст. Орлин е пич, мъжкар,отгоре на всичко и пее като змей. Вие кво искате някой захаросан лигльо гей, натъпкан с алкохол и наркотици, врътка се година-две и после изчезва. Човекът се грижи, сигурно затова толкова години е звезда.