Светльо Витков приключва с кариерата на ТВ водещ

Бившият "хиподил" Светльо Витков се е разделил с мястото си на водещ на предаването "Точно така", писа bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Светльо Витков приключва с кариерата на ТВ водещ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато го гледах (мн рядко) имах чувството, че някой му е опрял пистолет в... гърба и го е накарал да води това тъпо предаване. Впрочем, кога ли ще излезе дивидито но концерта в Зимния дворец от 22 май миналата година? КОГА, СВЕТЛЬО???

glupak..............

Светльо е страхотен, как може да го махнат - те луди ли са? ОБИЧАМ ТЕ, СВЕТЛЬО !!!!!! УНИКАЛЕН СИ !!!! А ние сега какво ще гледаме по това време бе хора? Все познати, изтъркани, ълни с клишета физиономии - ох , че гадост!

Мене много ме кефи Светльо.Жалко че няма вече да го гледам

Милен Цветков е свободен по това време! Както винаги в България всичко различно и свежо се погазва.Аз съм жена на 55 години и препоръчвах предаването на Светльо на всички познати.Тънък,интели хумор,мъжкарско ,но и дискретно присъствие.ААА,сетих се,ако не приеме Милен Цветков,извикайте Азис.Защото българина си ги заслужава тях двамата.

На мен ми липсва Светльо и без това няма нищо по тази тв по цял ден, той беше забавен и непренуден и най-вече не ангажираше хората с глупави мнения като бате ви Славчо Трифончук. Затова: Искаме си Светльо, Искаме си Светльо....

Аз го гледах това предаване и сега ми е скучно без него и без това няма нищо интересно по тв по това време. Светльо добре стоеше на екран, беше забавен без да ангажира хората с глупави мнения като бате ви Славчо Трифончук. Искаме си Светльо, искаме си Светльо......

Светльо е много готин! Как решихте, че е харт за жените....глупости

тъкмо се научи момчето

какво му е на светльо много е готин и за водещ и за фронтмен ПЪК ТО ЗАВИСТА няма.

Светльо си беше много готин даже! Защо да е хард за жените.....беше интересен и забавен като водещ. Незнам дали ще гледам пак предаването...

Оттърва се Светльо най-накрая.Не му е силата там на него.Дано продължи с музиката си където се справя перфектно. п.п - А на възмутените лелки над мен ще им препоръчам да си гледат тъпите сапунки и да не дават определения за човек когото ни най малко не познават.

голям тъпанар

Светльо си е пич жалко че много малко ьора има като него.

еееее--вие се светнахте бее// .... кой пък го гледаше този ........ тъпак...

браво. не е за там Светльо, малко ме издразни с тези медийни изяви. а иначе си е пич. А за всички, които го плюят ги поздравявам с цитат от една песен Оценявайте ме глисти. Кво като съм гъз за вас...

е браво, най-после да се сети някой, че този не става за водещ)). Може би предаването ще стане по-гледаемо с новия водещ, защото този ни приканваше да сменим тутакси канала)

Много сте зле всички дето се мислите за големи интелектуалци, щото истините, които Светльо казва, чрез песните си, пък било то и с нецензуриран език, явно далеч надхвърлят възможностите ви за възприемане и разсъдък!!! Успех на всички умници през 2010!!!

Не сте ли много крайни? Светльо има и доста не-лоши черти! Съгласен съм че не беше най-перфектния водещ, ама кой пък е? На мен много ми харесва че не е надут, земен е и с доста бърза и нестандартна мисъл. Да видим кой ще го замести...и пак ще си говорим.

Светльо е чудесен ,с невероятно чувство за бъзик.Не му е там мястото.Данонамери поприще,където да го гледаме хората,които го харесват.Сладур е и определено е мъж с доста повече положителни качества от днешните 20-годишни

Намразих телевизията покрай този човек-що за ръководство има ,та той и смъква рейтинга до нула.

Човекът е с много тънко чувство за хумор.Не всеки може да го разбере.За съжаление не муе мястото в такова клиширано предаване.Той е екстраординерен и очаквам да си намери точното място.В никакъв случай не е за изпускане за шоу.Много го харесвам...при все,че съм жена....

ВИЕ сте простите, Светльо е много готин и умен, но вие не можете да му схванете нито говоренето, още по-малко чувството за хумор.

Мдаа човека не е роден за това, доста дървен стил на водене имаше...не става като цяло...тва е.

Престанете с тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ-воде народ това ли заслужава,все повече да изпростява Трябва и акъл не само шуро-баджанащина.

Престанете с тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ-воде народ това ли заслужава,все повече да изпростява Трябва и акъл не само шуро-баджанащина.

Престанете с тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ-воде народ това ли заслужава,все повече да изпростява Трябва и акъл не само шуро-баджанащина.

Ами певицата Невена ? Как съм гласувала за нея ами тя горката няма гласче ,какъв фокус е направен на Мюзик айдъл, че тогава изглеждаше ,че има ? Сега голяма грачене и немощ

Що бе народе злобеете? Какво му е на човека? Нищо! Готин си е и добре си водеше предаването!

НЕ СТАВА, ТОЗИ ЦСКАР, ПОПИТА КОЙ ГЛУПАК БИЛ КРЪСТИЛ ЛЕВСКИ И ЗАЩО НЕ Е КРЪСТЕН ОТБОРА ДРУГОЯЧЕ. АМИ ЗАЩОТО ПРЕЗ 1914Г. НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАКТО ПРЕЗ 1948 Г. И СЕГА КАТО ВИТКОВ ДА ВИКАТ ДОЛУ ЛЕВСКИ. А ЗАЩО ДАДЕ ПРИМЕР ТОЧНО С ЛЕВСКИ А НЕ С БОТЕВ ИЛИ МАРЕК....?

nai hubavata novina za 2010!!!:):)

аз гледам предаването, не заради водещият, има интересни теми и е тв време, в което можеш да се отървеш от досадните пенсионерски сериали

Аз харесхвах предаването и водещия, гледах го с удоволствие, за мен беше по различното предаване. Поведението на водещия е далеч по готино от това на Сляяяяяяяяяяяяви !

Горенаписаните идиотщини за пореден път потвърждават максимата- не хвърляйте бисери на свинете... Явно цялото ни общество е съставено от средноинтелигентни любители на попфолка. Светльо, съберете се пак с групата!

те пък гостите на това предаване са толкова ерудирани и възпитани, че ум да ти зайде...., обичайните простакеси, с които ни залива ефира...

много си е готин светльо!!!!!!!!!!тов че се прави на идиот явно не се разбира от простолюдието!това е част от чара му.а той въобще не е глупав,напротив има си потенциал!късмет и щастие,светльо!аз лично гледах предаването заради него,сега не знам дали ще ми е интересно???????

Браво Светльо! Няма да се излагаш държейки се прилично с разни фолк-певачки, псевдо-интелектуалци и пенсионирани буфосинхронисти.. Я си се върни към това което правиш най-добре: писане, пеене и пиене :))))

ama toi vodest li beshe???????

Азис е за вас- той е възпитан и не е прост. Толкова ви в е нивото, не се чудете че живеете като на Азис баровчедите

най-добрия, без него предаването загива

много интересно как фенове на поп-фолка разказват как Райна била силна жена и след това обиждат Светльо,щото е прекалено интелигентен за тях и не могат да му схванат хумора.много интересно,наистина

НЕ СТАВА ЗА ВОДЕЩ!

тоя скакауец и шоу ли е имал?

Може момчето да е талантливо и кадърно,но за други неща,за водещ просто

Това беше най-големия цървул в телевизията....Браво на ръководството...

На това момче интелекта му беше някъде между амебата и автоматичната пералня. Мисля,че става за водопроводчик. Ще му отива сташно.

Дааааа, по-добре е да гледате Е. Минчев, Дим Дуков, Слави Трифонов, Азис, Студио Пентаграм на К3, На кафе, На чай, В кухнята, В тенджерата с Ути, Пути и Малката Звездичка, да си решавате безброй кръстословици и да отгатвате думички....

На този тежкар съм гледал само част от първото предаване , за съжаление такива като него не са малко , не ми се иска такива като него да бъдат мерило на телевизионния екран , спокойно Светльо няма да липсваш на никого бай бай.

Да,наистина,първото, ти иде да кажеш е :време беше да го махнат тоя простак!