Коментари - Авторски предложения за песни задръстиха мейла на Миро | life.dir.bg
назад

Авторски предложения за песни задръстиха мейла на Миро

След като Миро съобщи, че чака предложения от народа за песен, с която да представи родината на "Евровизия" в Осло, мейлът му бе задръстен. От БНТ съобщиха, че за пет дни от публикуването на адреса, над 30 демо записа вече чакат одобрението на певеца, който в момента е в чужбина, пише Стандарт.

Обратно в новината

Коментари - Авторски предложения за песни задръстиха мейла на Миро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миро е талантлив и има необходимите качества да ни представи достойно.

BulGAYrian singer! HAHA

Миро трябва да си напише песен и той.

Щом от народа песен чака, ясна е работата...

Хора, не забравяйте, че Миро не представя само себе си, той преди всичко представя България. Престанете да спорите, а се обединете! Миро е талантлив, а това, че България има и други таланти, може само да ни радва всички нас. Престанете да плюете и да обсъждате при положение, че изобщо не се занимавате и не разбирате от музика, а пишете Миро е окрал Колдплей и т.н. глупости и измислици. Нека всички Българи, които не са в Родината към края на май дадат своя глас за Българския представител на Евровизия 2010 - Миро! Успех!

Миро е страхотен певец! Желая му успех! В България има и доста талантливи композитори, така, че ще се намери и добра песен.

ПР новина ;) В пощата на миро има само прах и паежини - няма кой да се навие да му пише на тоя некадърник безплатно.

Еба ти мейлчето са му открили на Миро, тия от БНТ - 30 мейла и задръстен... Големи цинции, ей... А Миро си е певец - колкото и злоба да изливате по него. Последния свеж бисер в българската естрада... Жалко, че Евровизия се администрира от такава компрометирана институция като БНТ... Те и квартално надпяване не могат организира, като хората... А имат база като слънце - мечта за много други стойностни телевизии.

Само да не е станало така,че мейла да му е задръстен с авторски предложения за анално задоволяване..хахах

Миро не е за евровизия.Там се иска здраво дупе бе хора.А той на живо е като ряТка боза .

Кои са тези певци и певици ? И коя песен са изпяли ? И как реши че Миро няма глас ?

предлагам,Миро сам да създаде песен.Достатъчно опит има в този бизнес.Таланта е доказан.Достатъчно е да заложи на добра мелодия,която дане е ангажираща,а в същото време да можеш да си я затананикаш без проблем.

Този човек много на сериозно се приема:)

kakvoto i da kajem za BNT - malko e :(, no smqtam, che Miro e profesionalist i nqma da se izloji....taka, che dano napravi gotino parche

Ох, тоя е голям дразнител! Имитира Таркан и Колдплей.

Miro niama glas i v peeneto na jivo ne e sila.Vsachtoto vreme ne se predpochetoha pevci i pevici,koito imat glas, mladi sa i peiat na jivo strahotno.Vsichki znaiat imenata im, zachtoto koncertite im sa takiva, kakvito Miro niama.Otivame za poredna godina na nasheto si miasto vEvrovizia_nali znaete koi, niama da vi natovarvam da vi go pripomniam.

Щом БНТ се меси пак някой свой човек ще провъзгласят за най- талантливия композитор, поет и спасител на нацията. Прослушването няма да ни спаси и в този конкурс ако ще само 2 държави да се явят.