Вили Здравкова с ново гадже, свалила го с готварски умения

Вече втори месец бившата носителка на титлата Мис България Виолета Здравкова дели един покрив с тайнствен господин, който върти бизнес извън страната.

Обратно в новината

Коментари - Вили Здравкова с ново гадже, свалила го с готварски умения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете хлапета се разбират чудесно и дори заедно замислят пакости. Това наистина е новина достойна за публикуване !А между впрочем ако не се разбираха сигурно щяха заедно да четат Тургенев или да решават диференциални уравнения!

тя няма ли да си седне на гъза вече, не си ли избра мъж и да кортуляса най-накрая, смешно и тъпо е да обикаля като нестинарка

А ако не слуша какво се случва? :-)

Този род жени не са научени да се трудят ,затова все се лепват за някой естествено с пари за да могат да живеят. Е не съм ли права? Защо не прочетохме някъде ,че бивша мис е започнала работа като учителка ,сервитоьрка а дори и медицинска сестра.

Имало и красиви коне!

На мене таратор и свирка ми стигат ...

Тези пък освен с мъже с друго не могат да се похвалят! Жалка работа

Нещо руско има в тази жена, ама в лошия смисъл - изпълнява някакви тъпи женски номера да хване някого, а после да тръби по цял свят с кого си е легнала ... Ами то за детенцето и не е вече удобно да се говори така за майка му - то не беше един, та втори, та пореден...

Нещо руско има в тази жена, ама в лошитТази много ми

Този да не е бившият на Алекс Раева?

mnogo e grozna,ama mnogo

прилича на кобилата на дядо

ново гадже - така ли започнаха вече да назовават поредните си клиенти?

Виленцето си знае как и от къде да смуче

Евала на автора на тази публикация,няма що!ВМЕСТО ДА ВЪРВИМ НАГОРЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНО,ТВОРЧЕ И СОЦИАЛНО,НИЕ СМЕ СИ ЗАБИЛИ ГЛАВИТЕ СТРЕМИТЕЛНО НАДОЛУ КЪМ КРАХА И РАЗПАДА НА ЕДИН СЪХРАНЯВАН ВЕКОВЕ НАРОД.НЯКОЙ ОСЪЗНАВА ЛИ ФАКТА,КАК БИХМЕ ИЗГЛЕЖДАЛИ КАТО ДЪРЖАВА ПРИМЕРНО СЛЕД 50 ГОДИНИ СЪС СЪЩИТЕ ТЕМПОВЕ И ПРИЬОМИ НА РАЗВИТИЕ?

Iaaa Marilyn Menson se e izrusil :))))

Taia pa4a ne moje da razbere 4e razni 'biznesmeni' si ia podavat :)) Toia 6te ia potarpi niakolko meseca i aide 6uta! A samote biznesmeni sa iavno dosta izvrateni 6tom ia namirat za krasiva ..

А бе уж и аз ги мога пържолите със сметанката и гъбките и даже слушкам достатъчно .........ама никой не ми обещава да ме води даже до Перник. К'ъф ли е точно номера. Да каже прошарения и на нас. Май май МИС трябва да пише пред името.

Този пък не е ли виждал жена...

dolna prodajnica ...

В какво ли се състои умението да готви? Може би познава кой уред се нарича печка и висше готватварско майсторство за нея е да я включи и сложи нещо си на котлона? Евала оФцУ!

КАК МОЖЕ ТОЗИ БАСТУН ДА КЕЖЕ -ХОРАТА МИСЛЯТ,ЧЕ СЕ Е ВЪРНАЛА КЪМ БОГАТИТЕ ЧИЧКОВЦИ?????? РЕЗИЛ. НО ТОЗИ ТИП ЖЕНИ НЕ ИМ ПУКА ОТ ТАКИВА НЕЩА ДА ИМА ПАРИ А НА ДРУГОТО МАЙНАТА МУ....

браво, маце....

iavno lyubovta na maja prodaljava da minava prez stomaha mu (nezavisimo dali si priznavat majete ili ne)

тая е отвратителна женичка

Поздрави за коментара , ще го прочета на жена ми!!! А що се котнася до тая Мис-мислих, мислих и повече от това , че е тъпа путка , не измислих.

Хората, като ме видят, веднага смятат, че Виолета отново се е върнала към богатите чичковци, защото съм с прошарена коса. Но аз съм на 37.Тя не се е върнала към богатите чичковци а напротив.Тя на колко години е и как би викала на друг на неговите години-ЧИЧКО...

А защо не излезе с някой обикновен мъж, а не с тайнствен бизнесмен???

Pishe za niakakva krasavica, ama kade e tia?

С тази конска глава ми прилича на кобила, не й завиждам за красотата, а се чуда може би имат предвид вътрешната й красота,че с това излъчване външната хич я няма.

Ако слушала, явно защо ще пътува и живее с него...

Ако и мъж зодия дева не може да задържи тази жена, той значи е време за психолог-терапевт. Мъжете зодия дева са идеални съпрузи и бащи-нежни, грижовни и любвеобвилни, не изневеряват и не скитосват по ресторантите. Хармония и уют.

Този бизнесмен да не вземе да се спомине. Не живеят дълго българските бизнесмени. Не знам защо.

тази к.....ва що я вадите от нафталина?

Тая търси чичко паричко макар и на 37 г.Пък размерът на банана не е важен защото има санитарен силикон за уплътняване

Тая търси чичко паричко макар и на 37 г.Пък размерът на банана не е важен защото има санитарен силикон за уплътняване

Готварските умения са едно, а ежедневното готвене - съвсем друго нещо!

Случайно видях...лично я познавам,по-голяма лисица от тази дама НЯМАА!!!!!

А аз щях да се задоволя само с яйца на очи.

eiii,pak se uredi tazi zastarqva6ta jena,no nqma da e zadalgo

Срам и позор че това чучело е печелило мис България. Колко позорно за държавицата ни...

много ми харесва израза:куха лейка.до сега се чудех какво ли значи, но като видях снимката и статията, разбрах за кого е измислен и на кого приляга съвсем точно.

е, това се казва голяяяяяма новина?! ;))))

Тая па пачавра не се спря...из.ба половин България....

С тигана отзад!