Анн Джи зашеметяваща в нова секси фотосесия

Модна къща „DZ” избра Мис Фитнес България, певицата Анн-Джи да представи най-новата им колекция от официални тоалети, бански костюми и бельо.

Обратно в новината

Коментари - Анн Джи зашеметяваща в нова секси фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така си забравила да си сложиш третата цицка между другите - не виждаш ли колко мяасто има...

Много разбираш ти от снимки. Само Бляяк успя да види че половината са рисувани с фотошопа. Като започнете да изразявате мнение, че чак ставате смешни. Че не е най-красивата в БГ тое ясно. За толкова пари - толкова снимки. Според участник в събитието, фотографа на ДесиСлава (силиконовата чалга), е посикал 3000 Евра за да я снима. Само фотографа. А Десито колко ли още?

Не само че снимките са направени като в някой битак ами и самата Ан Джи е като прикачена за декора. Много зле

Тая докога ще я показват? Не е ли вече пенсионерка? Помня я още от моето детство, пък аз съм вече на възраст. Стига сте я лансирали. Не става.

зашеметявам се от ужас като я гледам

Tazi e tolkova groznichka gorkata,che se chudi kak da ia zabelejat,kade li ne se navira samo i samo da nameri niakoi liolio po zamojen,ama i te imat ochi.da prestane da se buta navsiakade,ne varvish grozna si,ne krasiva,dori ne si simpatichna.

Цепете се от яд!!! Само това ви остава май :p

Бива я момата. Дядо Спиро ще я заведе на някой остров за седмица....

Пръскаите си задните части Българчета Завиждайте - с хубавите си жени и по професионални снимки, стаилинг и живот. ТОВА ВИ ОСТАВА ! ! !

анн джи винаги се снима с отворена уста, вероятно вече й е трудно да я затвори

Напънах се да видя пищни форми на глист но не видях причина за тяхната възхвала. За пръв път я виждам със по- силен грим. Спалното бельо- нощница, коя рекламира е добра. Няма нужда да я сваля при секс- от широкото деколте цицки й излизат сами.

За нищо не става,само за едно нещо ,ама по-тъмно да е...

За морето догодинаще си купя бански с кристали Сваровски.Много актуално............

Това е гнусен лилипут със зле сложен силикон.Фотошоп-а в зашеметяващата сесия е постигнал зашеметяващи резултати с тази умопомръчителнаМис .А относно модната къща,не е ли чувала ,че дрехи се рекламират с модели,а не с цвилещи джуджета.

ама тва малкото аннджито нема една снимка със затворена уста. и не само на тази, ами на всичките си фотосесии до момента. изводите всеки сам може да си ги направи

хей опомнете се тия дето пишете за така наречените ни звезди. та кое и е защеметяващото на тая куха лейка ?и не си мислете че като ги накичите със Сваровски и хоп всичко е готово, да ама не. Това същество е вулгарно, пошло, грозно и некадърно. Моля не ни занимавайте с тия парцали.

тая е много зле

Когато чуете някой да казва камъни Сваровски бъдете сигурни, че не знае за какво става дума, защото Сваровски НЕ работят с камъни т.е. естествени минерали. Те ПРОИЗВЕЖДАТ кристали, което е нещо съвсем различно! Неграмотно и просташко е един дизейнер, или някой, който има претенции, че е такъв да говори за камъни Сваровски! Как не се научиха т.нар.дизайнери да прочетат нещичко преди да тръгнат да се изявяват по медиите! Макар че у нас да говорим за ИСТИНСКИ дизайнери е проява на наивност (да не кажа глупост)! Колкото до фотосесията ... посредствена, посредствена, посредствена та чак никаква! Както се казва: Напъналасе планината и родила мишка.

Мацето си е огън, ей............

BLIAKKK GROZNA E MNOOOO

tolkova e smesno i grozno tova momice

stiga s tezi zlobni komentari.prostakesa li njkoi da mi objsni kakvo ozna4ava tazi duma i kak moze da j upotrebjvame za hora koito ne poznavame.

Каква зашеметяваща фотосесия бе хора...изключително обикновена,простоват фотосесия,направена в чалгаджийски клуб!Пълен ужас!

Ама кое е зашеметяващото, че нещо не се разбира много.. Най- обикновени снимки.. Най- обикновено показване на разни силикони.. Нищо различно, и непознато... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАШЕМЕТЯВАЩО.. Най- обикновено снимане на поредната простакеса

Зашеметяваща? Фотосесия??! Айде стига простотии!

Тая ква е фенка, само да ми кацне.... ;)

Снимките са умопомрачително зле, но и моделите на модната къща не им отстъпват по естетика :))))

Ало, чикиджията! Къде виждаш зашеметяващото? Единственият шемет е в главатати!

Тази крокодилка стига сте я лансирали и не и втълпявайте в кухата глава че е нещо повече от една патка.

сладурана е ...циците са й за ремонт обаче...

Щом не е блондинка, значи не става! Ай чупка ....

Щом не е блондинка, значи не става! Ай чупка ....

Много ме зашемети тая проститутка.Как и е истинското име,а не това кодово наименование?

Kak taka ne pi6e,4e e smenila nqkolko vizii.Tuk v dir mnogo obi4at tova izre4enie-edi si koq smeni nqkolko vizii...i kvo pak su6tata,tova nqma da i pomogne da propee po-dobre...muka muka

ей на стила на те това те диванче му викам мутробарок

За първи път да е малко по-облечена от обичайно

Формите са добри, но силикона отпред... Освен и муцунката не е от най-красивите

Тая не остаря ли?

Само шемет може да се зашемети от това.

Оооооо боже ! Няма край...

Зашеметяващи са само неудобните пози, които е заела. Големо напрежение, голема мъка, мъъъка...

господа телевизионери,сами знаете,че това момиче не става за нищо друго,освен за..... не се излагайте и вие,като се опитвате да я правите певица или артистка.Просто работете над нея и давайте й някой лев

господа телевизионери,сами знаете,че това момиче не става за нищо друго,освен за..... не се излагайте и вие,като се опитвате да я правите певица или артистка.Просто работете над нея и давайте й някой лев

господа телевизионери,сами знаете,че това момиче не става за нищо друго,освен за..... не се излагайте и вие,като се опитвате да я правите певица или артистка.Просто работете над нея и давайте й някой лев

няма да пробие, не ми харесва.

Kato ANN GEE ima milioni momicheta po sveta... Kakvo tolkova interesno po neia?