Коментари - Мария Силвестър отново на екран | life.dir.bg
назад

Мария Силвестър отново на екран

След участието си в танцовото шоу "Vip Dance", нестандартната и провокативна Мария Силвестър получи покана от " Шоуто на Иван и Андрей" да се присъедини към екипа им.

Обратно в новината

Коментари - Мария Силвестър отново на екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позьорка без никакви дарби, целяща да покаже нещо на всяка цена.Изглежда нелепо, превзето, изкривено. В нея няма топлина, талант, разум и такт.Трябва да си по-тъп и от нея, за да ти хареса с маймунските си простовати кривения.

Мария е номер 1! Много се радвам, че отново ще я гледаме на ТВ екран. Само така Миме! Страхотна си!

Ееее, не може да бъде, толкова много положителни коментари за жена на едно място! И с право. Мноу е яка Марийчето, супеR забавна, олигофрен в положителния смисъл на думата. Радва окото. Много са й готини всчките репортажи.

Харесвам Мария Силвестър. Нейното участие може би малко ще вдигне рейтинга на Иван-Андреевата тъпотия. В отчаяните съпруги да дават повече реплики на Вихра, та поне да разбираме какво се говори и по-малко на сръбското девойче.

Who cares

защо не включвате и моя коментар за тази тъпотия:Мария и Боби турбото, той се научи да тънцува но тя си остана дърво до края.Вярно, че клечи крака но само това.

Това ще да е НАЙ-РАЗУМНОТО решение на ония прошляци Иван и Андрей!!! От много отдавна очаквам на Мария да и направят предложение, не само за рубрика,а направо за шоу.Това чудо Мария наистина трябва да бъде на екран,защото ми е писнало да гледам тъпаци и актьори бездарници!!! Да я пускат по-бързо!!! :)))

Мария е уникална жена с оригинално чувство за хумор. Който иска да я ковне , няма до успее, защото тя е добро същество, и противнкиа и става приятел.И той се зарежда с доза СМЯХ!!! Е това магия!И за това има само позитивни коментари за нея!

Бас правя, че тези коментари ги е писал Силвестър, мъжът и. Няма друга работа освен да прави ПР на жена си, за да изкарват пари.

кой е тоя вампир ?

Мария е красива, интересна и нестандартна! Може да е от Костенец, но е много стилна и забавна. Впрочем това от къде си едва ли има значевие за толкова чаровно момиче.

Maria, dobre do6la v semeinata televizia na Ivan &Andrei !

mnogo q haresvam iotdelno sa strahotno semeistvo sas silvestar-uspeh i na dvamata i ohte edno bebence-

колкото до танците пълно дърво

колкото до танците пълно дърво

луди простотии

На моменти лигавщините й засенчват таланта й

Мария е най-оригиналното същество в родния ефир!

na men puk mi se struva mnogo neestestvena...

Шантава, луда ,много естествена и симпатична - баво Мария ........

ХАРЕСВАМ Я!!! Истинска и талантлива, нестандартна и мнооооооооого различна от сладниаквите съпруги . УСПЕХ Мария

Лиглааааааааа!!!

при опусите все едни и същи се въртят.след някой месец ше им викат старите муцуни,защото то4но толкоз им остава,те отдавна са се из4ерпали.а пък на тоя турбото не мога да разбера на какво то4но му се смеят.

Страхотно положителна личност. Когато гостува във Факултета направо ме срази от смях. Искрено й желая успех и ще я гледам с удоволствие.

Защо не ни пускате мненията и коментарите?

Интересна,забавна и провокативна.С Боби ще качат рейтинга на двете опусумчиетас изненадващо щурите си изпълнения.УСПЕЕЕХ!

Има късмет жената. Каквото и да прави ще бъде по- интересна от жените на Иван и Андрей. Русата пак става от време на време- пуска сръбски хумор. Черната е много зле- да се маха, за да не скучаеме.

Това е защото си кухарка. Беше манекенка едно време. А аз ще я запомня като нечистоплътна селянка. Защо....няма да разказвам.

Много ме кефи тази мацка:)))

селянки са всички любими на народа силиконови красавици, с изкуствени къдрици и без капка мозък за жалост скъпа СИСИИИИИИИИИИИИИИ

Много ме кефи , много е луда.Готина е

Невероятно ме кефи Мария.Страхотно чувство за хумор и най-вече на място.Където и да участва ще има гледаемост!!!

Рубриката й в Шоуто на Азис беше невероятна, много си изпуснала. Невероятно свежа, шантава и оригинално-различна. Едно цветно петно в бозата на екрана. Поздрави за Мария-жестока е.

Стархотна е!!!Интелегентна и с чуства за хумар и най-важното не се взема на сериозно както много други далеч по-тъпи водещи

Невероятна е. Има страхотно излъчване и толкова положителни емоции в един човек че направо не е за вярване

Много е добра и като артистка и като танцьорка. Таланта си личи отдалече и без да се напъва като Мария Игнатова, която пробива покрай Митето Рачков.

Strahotna pichka e. Ima takiva hubavi dalgi kraka, che ti pada shapkata.

Мтого ме кефи тази жена ! Уникална е !

Мария е нестандартна, интересна и забавна. Гледам я с удоволствие и се радвам, че отново ще бъде на екран.

Една красива и еродирана жена с чувство за хумор и себеирония е добре дошла за всяка медия. Успех!!!

Жена,със стъклени очи.

страхотна е Мария!А и двамата като двойка бяха върха!!!!!Уви нямаше ме 2 месеца и доколкото разбирам не са първи-за мен са шампиони !!!!!!Ще ги гледам с удоволствие!

О,това е супер,много я харесвам,шоуто ще ми бъде още по-интересно с нея!Супер идея!

допада ми да гледам тази кукувица :) не бях я виждала до преди вип денс и не бях чувала за нея,но е яка ненормалница :) /в добрия смисъл/

Аз лично я харесвам, много е провокативна и различна

Тая тъпа селянка от СЕЛО Костенец да вземе да се скрие някъде,защото мястото и е на село,при козите.