10 правила как да сме секси, без да изглеждаме евтино

Някои важни правила, за да сме секси, без да изглеждаме евтино през 2010, предложи модният сайт Viewsofia.com. Те са свързани с идеята да се подчертаят силните, чувствени страни на личността, което въздейства много по-силно, отколкото мини с дължина на педя. Ето кои са те:

Обратно в новината

Коментари - 10 правила как да сме секси, без да изглеждаме евтино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на Димитър!

Съветите в статията според мене са страхотни , особено за по-младичките ,повечето от които ,незнайно защо,държат да изглеждат като от евтин порнофилм.Само че снимковия материал към статията хич не е подбран добре.

skoro ne bqh se smqla na podobni prostotii. da ne govorim,che snimkoviq material nqkak ne se vryzva s pisaniqta. horata sa go kazali: hubavoto i v skysan chul se poznava.

Като изключим факта, че всички са снимани или във вечерно облекло, или в сценични условия, много ми е любопитно как нормална жена ще се появи във вида на Дита фон Тийз и ще я гледат като нормална. Това са съвети в стил Как да стана още по-върла чалгаджийка?.

Хех...в съгласие с kora ,трябва да кажа ,че с изключение на Никол Кидман , другите са просто отбор кифли ,облечени без какъвто и да било вкус.Да не говорим за дебелогъзата мексиканка при която даже не става въпрос за вкус ,а просто за опит за оптическа измама:) Ако се връзвате на подобни писания,трябва да знаете ,че и този/тази/който ги е писал едва ли има такъв или просто си е изработил проформа надницата. Съвет -бъдете естествени и не се обличайте като горните антипримери.

Абе и Джесика Симпсън става, ама наистина останалите са ужасТни... Направо ми се дръпва водата, не знам какво му е сексито, особено на Дита фон Тийз, която прилича на човек от 18-ти век по начина, по който се е облякла...

Всичко това не изглежда евтино, защото е купено скъпо от хора с възможности. Абстра се от това, че са върху известни личност, идеите са безумно кичозни и неестествени за битието ни. Поне докато не започнем вечер да се прибираме от работа по червения килим.

Колкото по-естествено, толкова по-добре.... Мили дами, мъжете не харесват изкуствени и накичени глуповати кукли......А тези съвети по-горе са кичозни и ще имат обратен ефект!!

Браво, как добре го каза ;)

Kurventii

Мой приятел, американец, който беше с мене през лятото в София, ме попита;Защо вашите хубави момичета се обличат като проститутки?

Много важен съвет: НЕ правете всичко това едновременно :)))))

Евала! В спорта е тайната! Коментара ти ме разби! :)

Освен снимката на Кидман другите са отврат. И като цяло тия съвети са пълни тъпотии. Смотана 'мода'

Тя Ева Мендес и с риза, и без риза си е все секси :)

Absolyutno sam saglasna s Dimitar,nishto ne mi haresa,osven Kidman,no donyakade.

Съгласна съм с Митко. Кой мъж ще се порне да му намушкат силикон само за да го харесват жените??? или ще тръгне на 12 см токче да си криви ходилото...Замислете се!!! Патки сме. сте:-)

gluposti

gluposti

Нито една от предложените идеи не ми допадна. Каквито и съвети да се дават обаче, човек трябва да умее да избира нещата според това, което му подхожда, а не сляпо да следва модерното за сезона.

Ами... Хубава статия, ама да не беше такова заглавието... тези идеи са си доста евтини, а жените от снимките са секси, ВЪПРЕКИ дрехите, а не ЗАРАДИ тях. Наистина само Никол Кидман е ок. Но и тя не е на място тук, защото статията нали уж е ориентирана към българки... Тук няма събитие като Оскарите за да има къде да се носи такава рокля.

Абсолютно съм съгласен с Димитър и kora. Съветите са страстоУБИЙСТВЕНИ!

Всичките тия глупотевини са за жени,които се чудят по цял ден какво да правят,защото такива нито гледат деца,нито работят,нито готвят ,нито пък са полезни някому с каквото и да било.Те стават единствено за обща употреба заедно с никому ненужните шапки,тъпите слънчеви очила /които още по-тъпите жени мъкнат по кратуните си и зиме,и лете,и в нощ ,и в ден,а също при градушка,земетръс и наводнение,демонстир чрез тях единствено умствената си недостатъчност/.А разните му там панделчици,дантелки и прочие флинтифлюшки не могат с нещо да заменят вроденото сексуално излъчване,каквото имат например Шарън Стоун,Мишел Пфайфър,Тина Търнър,Мерилин Монро,Дженифър Лопес...Всичко друго са бабини деветини - за да върви алъш-вериша на търговците на гореизброените от вас дрънкулки.

В правило 2 за кои устни става дума? А в правило 7 очилата розови ли да са? А в 8 може ли само гола плът, без акцент? Иначе не е никакво секси, а направо издевателство и извращение по темата.....

Сааамо глупости. Измийте си зъбите и вървете потренирайте малко. Прочетете добра книга по пътя, останалото е ефект върху дефекти. Кратко точно и ясно!!! Послушайте човека!!!

Искам само да Ви кажа дами, че не познавам български мъж, който да харесва Шалварите приличате на насрани циганки с тях. По-добре не ги носете, не виждам какво им е модерното ....

Представям си да се облека с риза с два номера по-голяма, без копчета, прихваната с колан, да сложа чифт свръхдълги обеци, една обикновена шапка върху вързаната си на конска опашка коса, да сложа леки черни шалварчета с метални пайетки и да се кача в маршрутка, например в 17,15 часа - голям смях ще падне.

BRAVO!MNOGO TOCHNO.PERFEKTNO.

ei, za parvi pat da me izkefiat i trite mnenia: na stil, kora i dimiter! Aboslutno ste pravi sladuri!!!! Po-interesno mi e da cheta komentarite ot kolkoto samata tapa statia. Iskam samo da dobavia, che lindsey lohan e poster chilld na evtinata seksualnost. Taka, che statiata se obezmisliava, shtom se tsitira lindsey lohan kato sexy jena s vkus.

Бравос пич. Да повторя - няма по секси нещо от чистоплътна жена със стегнато тяло и акъл в главата. Останалото - евтини курви!

Абе, как с тези скъпи дрехи ще изглеждат евтино? Да не говорим, че плащат на стилисти, които ги обличат и съветват за всичко по външния им вид

roklqta na Blacky e awesome!! l

купувайте си дрехи втора ръка-маркови и готини!

Ne e kazano, 4e kato sa na Zapad, ta ne mogat da sa ki4ozni. Osven tova, slun4evi o4ila v 8 h ve4erta e tupo, 6alvari na debelia zadnik na J Lo moje bi sedi dobre, no ne na vseki otiva.....Tui 4e, podkrepiam STil - kolkoto po-semplo, tolkova po-dobre

Само защо всички онагледени съвети изглеждат ужасно? А сноби?

поредните чалга съвети....

Ами като се разголвате, направо си закачайте и табела с цената, за да се знае, че не сте евтини, а скъпи.

Изключително необходими съвети,за тези, които не са наясно с тях, разбира се. Смея да твърдя, че ние българките леко залитаме по кича. Естествено всеки има своя избор и решава как да изглежда. По-малко, по-добре,така със сигурност няма да сгрешите.

С изключение на Никол Кидман, останалите изглеждат просто ужасно!

Докарайте се като проститутки и всички ще Ви харесат, само че за една нощ! Моят съвет-Не спазвайте тези правила!

Сааамо глупости. Измийте си зъбите и вървете потренирайте малко. Прочетете добра книга по пътя, останалото е ефект върху дефекти.

ДРЪН ДРЪН ХУБАВОТО СИ ХУБАВО И ГРОЗНОТО - ГРОЗНО СЪС ИЛИ БЕЗ ДРЪНКУЛКИ

Как пък не уцелихте нито един линк със снимка да си съвпадне с името на звездата...ама и за това се иска майсторлък

В дома си имам стенно огледало, голямо колкото човешки ръст, оглеждам се спокойно и изцяло, понякога дори се соча с пръст. Я вижте, казвам, господина важен, прилича на солиден бизнесмен, а на спестовна книжка няма даже пари да срещне утрешния ден. Дали пък огледалото не лъже, показвайки ме в този вид мастит или се чувства образът ми длъжен да ми внуши, че с право съм честит? Не знам, но стане ли ми малко криво или пък ако нещо не върви, при огледалото си аз отивам и всичко става пак на шест, уви! За някой може да е просто смешно, че само в своя огледален лик намирам точно, вярно, безпогрешно какво да правя в следващия миг. Купете си и вие огледало, да бъде колкото една врата, и първо, само като за начало, драснете някъде една черта! От този ден -кажете на чертата - промяна рязка ще настане с мен и аз съм горд, че с днешна дата ще имам честен огледален фен. Това е заклинание вълшебно! Оглеждайте се всеки божи ден! Ще видите как бързо и целебно животът ви ще бъде променен! За мене образът ми е магия, изцяло, в профил или пък в анфас, там в него лично мога да открия това, което представлявам аз. И с вярата си в личността отсреща денят ми ще е весел, лек, открит, тъй както влюбен мъж на първа среща ще бъда радостен, щастлив, честит! Не вярвате ли? Само погледнете! Магията говори ви без глас! От огледалото сами се убедете, че образът изцяло е от вас! Защото вие сте оригинала, а образът е второто ви Аз, и всяка среща ще е подчертала какво ви трябва в следващия час. Ако сте тъжен, трябва ви усмивка, ако сте грозен, само малко грим, а уморен ли сте - една почивка, безгрешно ви показва оня мим. И ако всеки има огледало и свой безгрешен огледален фен, животът ще се промени изцяло! И СЕКСИ ЩЕ СТЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!

Почти всички препратки са сбъркани.

това от пръстите ли си го изсмукахте? по-голяма глупост не бях чела...

I spored vas Eva Mendez ne izglejda evtino??!

А представете си ся малоумните пикли като се опитат да приложат всички правила накуп ква гледка ще бъдат.