Маргарита Бербатова и Антония Петрова се насладиха на ревю

Антония Петрова, Златка Димитрова, Биляна Йотовска, Соня Немска, Маргарита Бербатова, Таня Боева, Десислава Гръблева и световно известния дизайнер Еди Кей и сина му се насладиха на представянето на колекцията Luxus Couture на дизайнерката София Борисова.

Обратно в новината

Коментари - Маргарита Бербатова и Антония Петрова се насладиха на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпълзях от ноевият ковчег,познавам ной,виждал съм динозаври,с христос бях на тайната вечеря и съм вечно млад като шотландският боец.А тоцето ми е душичка има лошо зрение и не вижда че съм на годините на йода.

ujuii

б.х. 4,5 м.

Тоца разногледата с дедо си ли е? че нещо се е размазала (и на) снимката

Г-ца МИС Тоца с баща си , пардон с гаджето си бе гвоздеят на програмата.Тази дама излъчва красота , финес ,стил в обличането и прическата , както и безупречен грим.Вижда се добре от снимката нейната модерна съвременна визия.Браво.Продължа да я показвате , има какво да се види и научи от нея.Лично аз вече взаимствам идеи от перфектния и грим с нежни и умерени цветове и безупречни линии.Другия път , когато я снимате в цял ръст ще се постарая да взаимствам и от модерния и , изчистен и елегантен стил на обличане , присъщ на една звезда , каквато всъщност е Мис Тоцето.Вече даже се замислям дали да не се разведа с настоящия ми съпруг , който е само с 2 години по-голям от мене и да се омъжа повторно за някой на възрастта на баща ми , за да заблестя и аз като нея.

Много грозни, отпуснати с кравешки колена, трътлести, да не кажа дебелички, определено грознички, дъртички и с чалга излъчване. За да е манеканка едно момиче трябва да е младо и да има данни. За бабешките , грозни и безвкусни дрехи не искам да коментирам.

Какво да кажем ние, майките с неизвестни деца! Ходим си където искаме незабелязано или не страдаме от снобизъм.

особено Жаси - каква лична мома и известна манекенка е! -направо потрес, грозно,пошло без стил същество, стига сте я пробутвали тук-там, и останалите известни родни манекенки, банални, еднакви,скучни и все едни и същи, но това са елитните............

на Бербо за майката ли става въпрос, ама тая май много и се иска да е пред обектива и да е център на внимание, все се бута къде не и е работа, егати и случая е тази жена, много се бута бе братче, то го сърби та го боли

sladka e margaria berbatova

Егати ревюто - само 9 зрители!

Бременната мацка най - хубава:))))

ВИП персоните са ни най-обикновени проститутки (даже не от елитните). И мъжете, и жените.

ТА РОДИТЕЛИТЕ НА БЕРБАТОВ СА РАЗВЕДЕНИ,КАК ИСКАТЕ ДА СА ЗАЕДНО.

Е , не ненее .Защо Жасмина ?. Ей Бога ми , кой я хареса тази и чак на подиум я качи ...срам ме е от такива български манекенки ...някои неща са толкова абсурдни понякога.

Мнооого посредствени модели! Голяма част от роклите са просто демодирани. Останалите са претруфени и на ръба на кича - да се чудиш дали да гледаш ефектите на ханша, полата и гърба първо. Манекенките пък гледат лошо, съвсем по български. После всички се чудят защо БГ жени изглеждат евтино - ами защото това им се предлага. Само вижте така наречените ВИП персони как изглеждат: тигрови ботушки, кожени панталони и торбички под очите и си вадете изводи за феновете на представената марка. Как после да кажеш хубава дума за представеното шоу като виждаш единствено кич и посредственост, които някой се опитва да наложи като стил и елегантност.

Колко много тъпи физиономии, събрани на едно място!!! И някои се осмеляват да наричат това елита на обществото!!!!!!!!

Уважавам тази жена, Маргарита Бербатова, за стила, който има, за визията, която има, за мисията, която има, като майка и жена... Поздравявам я...

A nqkoi znae li kosite koi im e pravil? Unikalni sa!

Откъде ги намерихте тия бабишкери с разкривени крака ????????????

berbatova bahti samo4uvstvieto ima taq stara 4anta

защо никога не се говори за бащата на Бербатов и тази ... майка му е все сама на всякъде....?

TOCA PAK SE POQVI-PROSTO TRQBVA DA SE POKAJE,SHTOTO ZA DEN Q ZABRAVIHME!!TOVA MOMI4E E MN ZLE,UMIRA DA SE POKAZVA!

Хората като си нямат работа ....

golqmo vajno

golqmo vajno

Все отбор моми,уплах ще получиш кат ги видиш.

Много ме кефят такива световно (не)известни, наши и чужди. Иначе браво за усилията...

Ама какви са тези лелки... Свършиха ли в България хубавите млади манекенки ?!

После няма ли да ни съобщите ,къде отидоха да ядат пасти?

Не мога да разбера тая дърта крава какво се набутва по светските събития, че и по информационните сайтове и вестниците пишат за нея. По доста селски начин се опитва да се възползва от славата на сина си. А колко е зле като външен вид и стил просто няма защо да коментирам, това всички го виждат. Пази Боже сляпо да прогледа!

доста са ни старички вече манекенките. няма свежест лъха на стар парфюм и заможни дедковци

Taia Jasmina s tia debeli i krivi kraka, stiga sa ni q natrapvli ve4e, zaradi neq ne mi se gleda i Koleloto na kasmeta

Какво прави майката на Бербо там?Очаквам в най-скоро време и баба му да се яви на някое ревю-нали цялата му рода са елитни личности!

Бахти елитът се е сбрал...

Тия бъзикат ли се или тоя 80-годишен дядка е наистина гаджето на Мис Грозотия ?!