И Алекс Раева и Мария Илиева ще събират пари за Хаити

Три благотворителни концерта ще организира „И аз мога” в полза на трите милиона души, изпаднали в беда вследствие на разрушителното земетресение в Хаити.

Обратно в новината

Коментари - И Алекс Раева и Мария Илиева ще събират пари за Хаити | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не може ли само да дарим пари без да се жертваме да изтърпим няколкочасово грачене?

Много злоба в хората , ей.Браво на всички , които са се заели с тази благотворителна инициатива.Вие не гледате ли новини , не видяхте ли колко повече от нас са зле тези хора в Хаити.Дано и с малко да им помогнем.Сега злобеете тука , а сигурно същите хора по други форуми пишат как ползват САМО скъпи стоки и козметики.Ами хайде , вместо да си купите поредната парцалка от МОЛа дарете някой лев.И по-малко злоба.

stiga s tva haiti be vijte kakvo govoriat haitianite za tiah

:(

Хора, осъзнайте се малко...какво сте тръгнали да коментирате, а не погледнете самите себе си...Защо трябва да се сее такава злоба, кому е нужна?...Ние сме един народ и трябва да се подкрепяме, а не да се самоунищожаваме !!! Много е болно и мъчно, и жалко,и ГНУСНО че това е нашето комплексирано българско население... Продължавайте да си живуркате, но никога няма да може да живеете!!!!

лошо няма,че събират пари за пострадалите в Хаити.Въпросът е,че те го правят,за да покажат колко са загрижени.Това е такава показност,че чак е грозно. Горките хаитяни.

Дарение за жертвите на разрушителното земетресение в Хаити можете да направите през интернет страницата на международната организация SOS Детски селища Интернационал: https://www.sos-chil

Не мога да разбера, защо Мария Илиева не иска да ми се обади?!? Има ми визитката, очаквам да направя проект с нея, а тя не иска и не иска !!!

BRAVO MOMIZETA. STRAXOTNI STE. YSPEX.

Дано и други вземат пример от тях! Уважавам постъпката им!

Алекс си мисли, че е нещо, ние пък мислим, че тя продължава в грешна посока, става все по-безлична.

Ей на това му се вика маркетинг. Всички звезди станаха благотворителни. А защо забравят българските деца в домове например?

Браво на Мария Илиева и всички останали - имат нужда в Хаити, а ние тук не сме чак толкова зле. Пък и на концерта им ще отиде, който има възможност. НЕКА ПОМОГНЕм, БЛАГОРОДНО Е!

Браво! Радвам се че се сетили да помагат и на Хаити. Нека да отидат до там, за да видят как се справят с разпределението чуждестранни организации. Преди години в Пернишката болница американец даде 5млн лв. Говедата си накупиха джипове и маркови дрехи. След 1месец я четеха в списъка на най- бедни болнични заведения

видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краката! хахаха

Концертите се организират от Благотворителната фондация И аз мога, която е поканила звездите да помогнат, а също така е организирала и множество мероприятия в помощ на българските деца...но това не ви интересува, важното е да се злобее, дори когато се помага и се правят благородни дела! Такова племе сме - на всичко косур трябва да се намери!

Дано успеят да съберат поне за самолетни билети

Видяла жабата,че коня се подковава и айде и тя:)))))

А по 5 ст. лични ще дарят ли? Защото тия са като перахосмукачки.

Може да не са най-ланисраните и популярни в момента , но пак са застанали зад каузата и ще помогнат .Чета от няколко дни - тази си направила корекция, онази се снимала еди си къде , друга пък пуснала нова колекция и всичките новини свързани с много пари , а стане ли на въпрос за такава ситуация , няма ги звездите и известните , а ще помога средностатистическия българин със смс-чета . Браво на тези , които са се захванали .

Много тъп начин да правиш PR! Видяха,че в САЩ събират пари за Хаити, та хайде и нашите псевдо звезди да се направят на интересни. Нито сте интересни, мили дами, нито сте модерни! Ако искахте да правите безкористно благотворителност, защо не насочихте усилията си в България, има къде...

Чудя се тук в България няма ли за кого да събират пари, ами куцо и сакато рони крокодилски сължи за жертвите в Хаити се е юрнало да събира пари за пострадалите? Моля, не ме разбирайте погрешно. Съчувствам на хората загубили своите близки и домовете си, ама айде да се поогледаме около нас. Ако Алекс Раева, Мария Игнатова и останалите ВИП-ове на държавата ни толкова са закъсали откъм идеи за кого да спретнат поредната благотворителна акция, да им подскажа: мизерстващи сираци и пенсионери; детски градини, ясли и училища, които стават за декор на документален филм за третия (четвъртия) свят; мизерни и рушащи се болнични заведеня... Списъкът е дълъг. Ами айде дайте първо да си оправим собствената къща и после да тичаме да спасяваме света.

ВСИЧКОТО Е ДОБРЕ. НО КОЛКО СРЕДСТВА ЩЕ УСПЕЯТ ДА СЕ ОПАЗЯТ ОТ КРАДЛИВАТА НИ СТРАНА И ДА СТИГНАТ ДО ХАИТИ. ДАЛИ ЩЕ ИМА 1 ПРОЦЕНТ ПОНЕ. ЕЕЕЕЕХ ДАНО

Kato gledam - Aleks e naj-bezlichnata pevica; edva li tia ste sybere pomostite! Ne znam zasto tolkova ia navirat navsiakyde?!? Mozhe bi zaradi majka i i basta i; no zasto triabva tia neprekysnato da se vyzpolzva ot tehnite zaslugi. Ostavete ia da postigne nesto sama, da dostigne tehnite uspehi, pyk togava pishete za neia. Neka naj-posle zapochne i zavyrshi nesto kato horata!

на околовръстното бързо ще ги заработят

А за тях колко хонорар?