ДесиСлава с ефектна фотосесия и нов стайлинг

Фолк звездата ДесиСлава промени стила си. Началото на новата година тя отбеляза с нов моден консултант и личен дизайнер.

Обратно в новината

Коментари - ДесиСлава с ефектна фотосесия и нов стайлинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не професионално фото, а иначе талантлива певица жалко

На леките момичета от 1991година, взеха да им казват - фолк певици..ци..ха..ха ..ха Явно вече се вземат на сериозно. Пошло за държавата, безмозъчни същества да дават съвети.

Проста кючекчийка!Да си плати данъците ВЕДНАГА!

selksa mutra,ni6to nejno v desito,drehite-total ki4,fotosesiata-kato cialo e potresava6ta

selska mutra,ni6to nejno v neia a drehite-ki4,sesiata -potresava6ta...

tolkova ste smotani vsichki!

С това перденце отзад тези снимки изглеждат страшно ретро. Дилян Марков явно трябва да разгледа няколко списания за да се запознае с новите тенденции.

Stiga s tazi zloba! Ima li koi da vi e nedoklateni!

а что ето ?...пиздец...

Кое пък й е естественото на тази?

тая дърта крава що си не сяда на е..я задник

Стига вече с тая чалгаджийка.

Не са лоши момичетата (то кой ти гледа облеклото), ама извинете - какво е това стайлинг? Защото напоследък всичките фолк певици, мутреси и др.п. го употребяват, а мен лично ме дразни факта, че и сайтове като този вкарват подобни простотии в употреба.

dosta grozna fotosesiq,desi prili4a na jaltoto pile ot ulica sezam

Тая дизайнерка нещо хич не става за дизайн... От бг. дизайнерките само роклите на Виргиния Здравкова си струват. Иначе, за тези, които имат възможност разбира се, нещо то западна Европа по-добре да си купят, ако е за специален случай.

Mnogo qka e sesiqta :) Na koito ne mu haresva da ne gleda!

Крайно време е Дилян Марков да СПРЕ да снима... кошмарна сесия

Зелената рокля е страхотна!А за визията на Деси може много жени да й завидят.За гласовите й възможности да не говорим -най-добрата!

desi e super ama toaletite sa tragichni

Hahahha kakvi modeli kakvo 4udo!!! Izob6to nyakoi kopuva li gi tezi fusti??? Parviat toalet mi prili4a na onova goliamoto pile ot ulica Sazam:-) hahaah

Десито е естествено красива жена с уникален глас,а вие със злобните коментари сте едни завистливи комлексари.

predi kato be6e po-zakraglena mnogo mi haresva6e

Super toaleti i mnogo hubavi snimki! (Darja da otbeleja, che ne si padam po chalga i chalgarki, v sluchaia triabva da sme obektivni)

Не забелязвате ли, че ДесиСлава си е направила пластична операция на носа

Снимките изглеждат ужасно аматьорски. Все едно гледам една ужасно кичозна абитуриентка.

Много хубави ролки.

Е който не знае какво е стил така ще каже.. много хубави рокли. Браво! :)

ето това цикламеното нещо е типично в ней стил.ки4озно за да под4ертае дебелите и кълки и тлъст корем тип магистралка

ужасен фотошоп!!! горката десислава!!!! :(((( тези крака на първата снимка май не са нейни....изглежда много странно - сбъркано!

Тоалетите са просто УЖАСНИ!!! По едни стари дънки и тениска да се беше снимала - щеше да изглежда по-секси... И не само ДесиСлава - всяка млада жена... То не би кич, не би чудо...

е не очаквах да се зарадвате злобарчета гнусни малки....то бива злоба...ама вашето граничи с комунизъм,все пак професията и е да пее,не да е порно звезда,нормално,бълг умее да критикува,не да е критикъван,аре живи и здрави да ви се върне

да отправя предложение на г-ца Анн Джи - отдавна си падам по нея и бих искал да я имам срещу каквото поиска......Но се опасявам, че ще е толкова доволна, че ще остане...завинаги! Чакам......

И гола да се снима, пак няма да стане по-умна.

ЯКО ФОТОШОП ! ЧАЛГАРКАТА СИ Е ЧАЛГАРКА !

Много добра певица е.Притежава уникален талант.

изглежда гладна!

Деси, май са се изгаврили с теб :((((

Hubava Desi, vie si pluite kolkoto iskate!

Съгласна съм с теб!!! Повечето тук не могат само в огледалото да се погледнат, срамуват се от външния си вид, иначе седнали пред компщтрите и плюят срещу хората. КОМПЛЕКСАРИ!!!

Това ако е дизайн на дрехи, аз съм трамвай и возя хората по София! Егати ужаса!

Таз държала ли е дядо Ицо за дъртата шпага?

Прилича на разгонена патица.

Деси,пей бе -имаш глас,та глас.не се води по-тъпите пиари.Искаме да те слушаме

Трябва да забрани публикуването на данните,че 20 милиона деца по света гладуват!Защото доста майки са убедени, че по-важно за света е те как изглеждат.

Само като си помисля за какви глупости в България се дават пари! После някой като каже, че българите сме били долни и тнт. Не е истина това - просто парите се дават за простотии, а свестните хора умишлено са забутани в девета глуха!

Като гледам коментарите до тук,май повечето мъже са писали.За стила на роклите и дрехите няма да давам коментар - въпрос на вкус..казала котката и се облизала под..... Другото повече ме притеснява,коментари за Десислава. Скъпи Мъже,погледнете крокодилите до вас и тогава обиждайте другите жени.Аз съм най-обикновен човек,но мисля,че ако ти самият не си съвършен,нямаш никакво право да се подиграваш на околните.Деси е една красива жена,невероятна певица и естествен човек.Браво Деси!

много е красива

tq designerkata po hubava ot pevicata hahah

Сигурни ли сте, че тези крака на снимката с жълтата рокля са нейни, защото поне на мен ми се струват прикачени от друго тяло.