Коритаров при Венета Райкова

Тази събота специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Георги Коритаров, който приема предизвикателството да влезе в ролята на анализатор на актуални и обществено значими събития.

Обратно в новината

Коментари - Коритаров при Венета Райкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един сравнително добър журналист при една сравнително тъпа и посредствена водеща.

Горещо в телевизията е като чалгата в музиката, а от Венета вече на човек му се повръща.

нападате венета, но тя шест години е топ водеща! а вие, кои сте и какво постигнахте?

veneta nali e stresirana,kak shte vodi tova predavane ili.....

Доносник бил, такъв бил, онакъв бил та и Кеворк бил..... А извенете , нима не се налага извода , че ония от ДС не са сезанимавали с хвалипръдковци , а са обирали каймака. И са превели по свирката на ЦК. Вярно е че всеки има достойнство, но извинете едно голо достойнство кой би предпочел. Мисля, че всеки има и + и - , но и достойнство изградено в професионалната кариера.Така, че и Кеворк и Коритаров вече са се изградили и колкото да лаят кучетата ТЕ СИ ГО МОГАТ.

дъртото при шашавото

УСПЕХ Г-Н КОРИТАРОВ! ХАРЕСВАМ ВИ! НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА Т.Н. ПРИНЦИПНИ! ТЕ ИЛИ СА МЛАДИ И НЕ ПОЗНАВАТ СОЦА, ИЛИ СА ГЛУПАВИ.

Събеседникът е ОК, ама водещата срещу него какво точно може да формулира като смислен въпрос по цитираните политически, икономически и криминален аспекти?

eto go sledvastia ...

Събитието на годината.

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.Доносникът гостува на елементарната и пошла,търсеща евтини сензации водеща.

То остана ли журналист, който да не е бил сътрудник на ДС под една или друга форма?? Дори великия Кеворкян се оказа невероятно злобен доностник.Независимо от това Коритаров си остава един от най-интерестните и ерудирани журналисти.Понякога клонеше в дадена посока повече, отколкото е допустимо в национален ефир но и дори тогава го гледах с интерес.Тандема с Лора беше на ниво а не както беше с Миленчо....гледаше,м така уплашено очакваше всеки момент от Милен някаква изцепка или пошла шега,като тая в Господари....гаднооо ми жал за нея като жена...повториха отвратителното определение на Милен 100 пъти.Ако някой не го беше гледал в сутрешния блок,сега и той го научи.

такова падение за този изключителен журналист, да стигне до тая поповска крава Венета

Pitaite go za kazarmata kak sa go topor4eli izotzade HAHAHAHA

Светът на Истината е крилат и там лъжи пълзят, а не летят. Днес гърчи се като настъпен глист под цензура добрият журналист.

С нетърпение очаквам Горещо,за да чуя и видя един от най-добрите журналисти и водещи ТВ в България Г.Коритаров.

Много го харесвам, професионалист, с аналитичен ум и остър език.Интелигентен е.В изказванията си премерен, почти беспристрастен.Радва се да се върне като водещ.С Лора според мен бяха добър тандем. Но на него му трябва отделно авторско предаване.

Много добър журналист. Харесвам го. откакто напусна нова телевизия сутрешния блок -здравей се превърна в говорилня

Стига сте отдавали толкова внимание на доносници и мекерета.Венета пак ли гушна парички, за да му вдигне имиджа.

при Венета кои е отишъл всички са опукани