Галена смени 7 секси визии в нов клип

До броени дни се очаква излизането на новият видеоклип на Галена. Той е на песента „На две големи”.

Обратно в новината

Коментари - Галена смени 7 секси визии в нов клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е готина.

това ли е Галя свирката?

Ако е истина това, което четох, че Галена и Емилия са се съюзили срещу Преслава, то Галена ми пада в очите. Емилия отдавна е станала смешна с нейната параноя да не й отмъкнат Коко Динев, но при Галена за сега не се забелязва това.

На мен ми писна да чета такива злобни коментари. Първо някои от вас да се научат да пишат правилно. Второ стига с тази Лейди ГаГа какво я превъзнасяте толкова. Ще е актуална още година, две и ще дойде друга на нейно място. Стига сте обвинявали с този фотошоп. Той не се използва само в България и от нашите звезди.

Снимките са страхотно ефектни.Независимо дали е играл фотошопа Галена изглежда чудесно на тях.Няма значение кого копира-важното е,че е нестандартно и красиво.Човек се развива,променя,взем поука от грешките.Заради един порноклип/каквито си правят повечето млади/ вечно ли ще я плюете!Не може човек винаги и във всичко да е лош.Опитайте се да гледате напред,а не назад!Успех!

taka...oste predi da nadnikna v komentarite si kazah pulna imitacia na lady gaga!Izviniavaite no tia niama nisto OBSTO s lady gaga!A vie samo da ste ia vizdali bez grim...no comment

Плю,плю,плю само да не ме срещне в тъмното тоз вампир щото ще ми изкара ангелите.

Ostavete Galena na mira. Mnogo krasiva i talantliva jena. Vsichko na tozi svjat e izmisleno po prinzip. Vseki koipira otnjakude. Tja mi izglejda po- dobre ot leidi GAGA.

Вие пък се насрахте с тази Гага? кой го имитира тоя травестит накичен като клоун. Стайлинга е супер и е на много високо ниво. Фотосесията също е много добра. Въобще според мен нещата в БГ почват да стават се по професионални.

Какво копирала и какво не,мен ботушите ме потресоха.С това нещо не се ходи,посто няма начин!!!

Гааа-Гаааа! Аман от имитации! Искам обаче да я видя как се кълчи на балетните ботуши, голям смях ще е. Иначе евала на фотографа, снимките са много добри.

taq galena da si sedi v kashti da ne plashi horata ,ili da otide na nqkoq niva da plashi gargite ...

снимките са страхотни но далеч от реалноста! браво на екипа голям труд са положили!!!!

Кич+ПлагиатствоЧалг

imam vupros,da kopira zna4i da izimitira 1 kum 1,koe to4no e su6toto kato na gaga.kajete molia 4e ne vijdam.a i da dobavia vmesto da pluete,se zamislete po vnimatel koi krade

Що не се занимава с това което умее най-добре - да лапа пишки.

Dokade se stiga sys svirki ne e istina

Я, тва не е ли виртуалния модел дет го правиха колегите на 3DMAX наскоро !? Щото тва дето са постнали 100% не е човек а компютърен модел.

Тази смядовска дропла не разбра ли че е грозна, и само изпъква със следващата си глупост. Някой хора са толкова загубени че не осъзнават къде да спрат.

Гледа като теле железвица. И междуддругото как стоят нещага с кичозната й къща в Натура 2000?

до ДИДКА БАНДИТКА: правилно моме с крака вдигнати напред и нагоре ..... що ли не съм учуден че 99% от жените правят кариера с путките си.

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак....пълни безидейни бездарнички.

Lady Ga-R-ga {copy paste}

ама голяма селска пръчка е тази. Ужас и с тия силикони като крава. Я да не се снима толкова ама да взима един банан и да тренира, че хич не я бива във ваната.

Абсолютна имитация на лейди Гага. Тези чалгарки и техните екипи са много ограничени умствено.

ЕЕе нямат ли фантазия тези стилисти?Всичките или са ГАГИ или БИОНСЕТА.

RAZBRAH CHE BILA TZIGANKA..

До 00-00: Взела се е за Lady Gaga, но неуспешно

ЯКО КОПИРА лейди ГАГА ....много тъпо

Защо я няма със свирката !

lapai bahura ma kurvo

тая мигаща напудрене кукла за коя ли се е взела милата.

хаха, Галена не изглежда така и няма такова тяло. Гледах снимки от едно нейно участие от преди 2-3 седмици! :D

е как ги изкарахте точно седем, че пък и секси? да не съответстват на броят на дупките по тялото и .....

lapai bahura ma kurvo

Хахахах, всички чалгаджийки заприличаха на Лейди Гага изведнъж. То не беше Андреа, то не беше Галена... много са зле!

Пичове, гледайте Heart Tango или както е на италиански език intimassi с Моника Белучи и ще видите от къде е копиран целия клип, нищо авротско няма в това да откраднеш чуждата идея. тия заслужават да ги осъдят.

Както някой беше писал да живее фотошопа и Lady Gaga.На чалгата която пее не и се връзва визията.

ei neznam pesenta no neizdurjam ve4e pyskaite klipa

клипът е имиджов и какъв имидж тая може да си съгради ?????що не се гръмнете, драскачите дето ви се плаща за да драскате за звездите

Първо, че е Лейди Гага, Второ - Александър Маккуин, плюс това тая визия отдавна мина на прет-а-порте, а наще остаряли копирвачки - стилистки имат мноого да учат. Защо не направите нещо в стил Съвременно и БЪЛГАРСКО??? А не К.И.Ч

Копирачка!, Лейди Гага копира ранната Мадона и тук там Скарлет (певицата)... Не е като да са открили топлата вода

ех тези несполучливи имитации.....Нямат ли си сайтове тези ''чалга-звездици' които простоватите им последователи и фенове да им се наслаждават....Стига чалга навсякъде!Вече и този сайт се превръща в жертва на поп-фолк индустрията,която лъха на тъпанарщина до краен предел....

Не е лоша за пиян човек.

bravi,super nestandartna viziq

Галена съм я виждала на живо. На концерта 2008 година бях отзад зад сцената при певиците. Уникална е!!! Всички други певици могат само да й дишат прахта, бяха бледи сенки около нея. Успех Галена...само напред и нагоре

Снимките са чудесни, но не това е действителността. Галена е пухкава и изобщо не изглежда по този начин в момента. Убедена съм, че повечето българки ако има направят подобни корекции ще я засенчат.

Може това да й е лека за депресията.Жалко,че така копира! Нищо ново под слънцето.Добре че преди нея вече всичко е измислено.

И 20 визии да смени, не може да смени основната си визия на проститутка.

Галена копира Лейди ГаГа!!! Е, за съжаление - доста неуспешно.