Виц и секс: какво харесват в тях жените и мъжете

Мъжете искат само едно - и то бързо и кратко. Жените от своя страна копнеят да се потопят в света на чувствата. Не, не става дума за секс, а за вицове, за хумор. Но и тук изглежда е валидно същото, пишат от dw-world.de.

Обратно в новината

Коментари - Виц и секс: какво харесват в тях жените и мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че жените са по-фини, а мъжете по- примитивни, можех да им го кажа и без да хвърлят труд да правят такива проучвания! ;))

Разбирам,че искаш да кажеш,че мъжът е по-близо по интелект до маймуната,отколкото до жената,но не се отчайвай толкова много!Положи повече старание и всичко ще си дойде на мястото!

Пак потвърждение,че жените мислят различно от мъжете.Затова мъжете са си мъже,а жените жени.Точно това е хубавото-в различията.

И маймуните реагират на анекдотите по-бързо от жените, проверено е! Що се отнася до финото и примитивното - вижте, примерно, оная кранта, която се подвизаваше в Big Brother като голяма уста - .......?! Нещо да добавите?

Пълни глупости на търкалета.

То е като да сравняваш кон и кокошка, кое от двете може да брои до 100 по- бързо.. или да каже азбуката без да сбърка..

Душата на жената е с повече слоеве,ако може така да се каже,експериментът е бил без друго с предизвестен край,не е трабвало да разходват пари за него.Стара истина,казана по нов начин-нищо повече!!!

е как пък стигнаха до такива обобщаващи заключения, като са изследвали само 20 човека?!

Преценката е правилна. Трябва да се предвиди социалната ангажираност на изследвания. Ако е научен работник по- трудно разбира, защото по- дълго време анализира. Когато бях в Русия се доказа разлика във възприемане от различните народи. След виц руснака казва: А после? Германеца слуша търпеливо без емоции. Българина казва: Аз го знам по друг начин.

taka e.....