Започна надпреварата между 5-те песни на Миро за Евровизия

БНТ заложи на ток шоу и представи официално екипите, създали песните. Миро избра камерен стил за изпълненията си.

Обратно в новината

Коментари - Започна надпреварата между 5-те песни на Миро за Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко би било много добре,ако аранжимента и музиката на ''АНГЕЛ СИ ТИ не беше гепена 1:1 от едно парче на РОДЖЪР САНЧЕС,ПОЗНАЙТЕ КОЕ Е

ангел си ти е песента за Миро и за България! Лично мен отдавна толкова не ми беше харесвала песен от раз. Хитова, с много добър музикален съпровод, симфоничния оркестър в ритъма е супер. ДАВАЙ МИРО! Това е песента - победител! Може би още малко изпипване й трябва, добър балет, ефекти, глас на най-доброто възможно ниво и няма как това да се подмине!

К'ви са тия песни аз немога да разбера????Неможе ли да участва някоя от другите му песни, тогава със сигурност сме в тройката.Примерно Губя контрол или Убиваме с любов.

Миро е страхотен! Предложените песни не са подходящи за ЕВровизия.

За ЕВРОВИЗИЯ - ЕAGLE !

Eagle ili Twist &Tango sa moq izbor koq ot dvete ne sam re6ila!!!

несериозно -и като песен и като изпълнение и като поведение ! Жалко!

jalko. s goliama nadejda ochakvah pesnite i sam mnogo razocharovana. Miro zaslujava pohvala, no samite pesni vaobshte ne mi haresaha. Sega kato niama borichkane koi da ide na Eurovision, sigurno ima borichkane koia pesen da ide...

През цялата година слушам прекрасни български песни. Дойде ли Евровизия - ВИНАГИ СЕ ПРЕДЛАГАТ НАЙ-СКАПАНИТЕ БОКЛУЦИ. МАЛКО МИ ХАРЕСА ПЕСЕНТА НА МИРО, НО И ТЯ НИЩО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА. НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО ОСБЕНО ОТ ЕВРОВИЗИЯ.

Песните са слабички. Добре, че Миро може да пее. Поне няма да се срамуваме тази година.

Haresaha mi parvata i poslednata pesen kato zvu4ene, no tekstat na poslednata be6e dosta bezsmislen, na parvata ne be6e na balgarski i ne moga da precenq...

Ако това е избора - незнам коя да избера .....все търсим нестандартното и все не може да го уцелим .Първата песен имаше живец .

БРАВО , МИМИ ! АБСОЛЮТНО ПРАВА СИ ! САМО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН , ЧЕ ОНЯ ОРЕЛ С ОРИЗ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА Е КУКЛА ! ЯВНО СИ ИМАЛА ВПРЕДВИД КУРВА ! ГРОЗНОВАТО СЪЩЕСТВО С ПРЕТЕНЦИИ ! БРРРРРРР!

EAGLE e !

хх

Ангел си Ти!

слаби песни, слабо изпълнение! Нищо няма да спечели, гаранция ! /Съжалявам предварително/

Знаете ли какво се случва? Случва се това, което се случи и предните години с Евровизия, само че в нов сценарий. Значи има едни пари, които трябва да бъдат усвоени от определени хора за предпочитане наши хора, чрез продуциране на някой си посочен изпълнител. И започва голямата шашма. Естествено че от цялата селекция изпълнители ще бъде посочен Миро , защото той е най-добрият в момента. Хората , които ще усвоят парите са набелязани кои ще са , но трябва да се създаде усещането , че зрителят избира заради безценните 1.20 с ДДС. Пълен фалш беше постановката Моля ви изпращайте ми песни. Дори съм сигурна , че не са ги слушали мелодиите на народа. Да чухте поне една песен от неизвестен , ей така за замазване на очите? Решили са ще дадем малко на този малко на онзи , половината за тях половината за нас , както си стават нещата у нас. По същия начин ще посочат и песента , която да замине. Вашите СМС-и ще заминат за текущи разходи и загуби по организацията. А милия Миро като Буратино ще отиде да изпее една от песничките до първи тур. И така драги зрители ще бъде и догодина и по-догодина, понеже сме глупаците на глупаците. Слави Трифонов изпя песен , която още и още се върти. Някой да помни Орльо кво изпя? Георги Христов обра точките с неговата песен, някой да им направи ревизия на СМС-ите?Посочиха куклата с червените жартиери да ни излага. Миналата година Красимир Аврамов беше супер оригинален, но някой реши , че не е той човека и направи всичко възможно да го провали с отвратителна лайнарска кампания! Че как ще го харесат хората като ние го плюем. Ще ви вземат ли дъщерята в чужда къща ако и направите такава реклама пред сватовете? Не сме порастнали още за Евровизия драги зрители! С песента се случва това , което се случва и с Биг Брадър и с разните му там реалитита за песни и танци! Вие си цъкайте СМС-и като си имате парички, пък кукловодите знаят как да ви оправят

и миро и д2 са пендели

3 ИЛИ 5 СА ЗА ЕВРОВИЗИЯ.УСПЕХ.

колеги ! и 5-те песни бяха посредствени! нищо ,което да те грабне ! какво танго и шведи бре!? Миро пее и визия има и кво ,като песните са трагедия ! смях и рев и кръгла нула,жалко,жалко!

Представените песни нямат никакъв шанс за Евровизия. Певъцът е много добър но композициите са посредствени. Жалко за изпълнителя той заслужава много повече...

Представените песни нямат никакъв шанс за Евровизия. Певъцът е много добър но композициите са посредствени. Жалко за изпълнителя той заслужава много повече...

Човече, коментарът ти е на място, но толкова ли те мързеше да превключиш на кирилица? А ако случайно нямаш кирилизатор, изтегли си, българин си в края на краищата. Стига с тая маймуница!

Мислиш ли, че някой ще седне един час да ти чете мнението, написано на маймуница.

Песенният конкурс на Мировяне Великомъче който ще извършва общонационален подвиг в Осло, е представен и изпратен да си почива. Междувременно е провъзгласен за едниствения, който заслужава тази епична участ. Предаването лежерно се разгръща в стилистиката на легендарния си предшественик Сладкарница Захарно петле, очевидно оставил незаличим отпечатък в развитието на водещия. На сцената, обаче, има много топки, а те създават напрегнато очакване за Хачо Бояджиев. Предста на първата песен е многообещаващо явно до края на шоуто следват много приповдигнати думи и съвсем малко музика. Орелът е в 7/8, но затова пък е на английски. Беквокалистките и солистът небрежно са поседнали на високи столове пред микрофоните (трябва да си пазят силите за Осло). Леко встрани от солиста дискретно е побит пютитър с нотни листове. Втората песен е създадена от D2 Моят поглед в теб и е с китарен аранжимент. Авторите й омайно се чудят дали е типична за ранното D2 или за късния Миро. Беквокалистки няма, но пък в изпълнението участва цялата рок група, която умело припява. Шведскат творба е попаднала във възкръсналото 1 от 5 благодарение на бивш цирков и вариететен артист, който се показва от лаптоп, в безкраен видеочат с водещия. Туист и танго е анонсирана като шведско латино, затова пък си е с английски текст. Едва ли някой е изненадан, че солистът и вокалистките отново си седят кротко на високите столчета. Идеята в Осло да пеят легнали не е за пренебрегване, все пак. Оказва се, че малкият Мартин е танцувал зад кадър. Легенди, златни песни, принос, сивмолично значение професор и поетичен тандем със счетоводeн и пиарски сектор, двулична фирма за бутикови текстове на мащабни музикални проекти. Авторите на Остани песен, съчетние на глобална висша мода с българска шевица. Найден Андреев отначало сякаш е леко смутен, но е положил усилия миналогодишният провал да не се повтаря. Той не пише песни еднодневки, нито пък лесна музика. Чалга не е писал. Беквокалите вече са мъж и жена. Най-сетне се чува дългоочакваният цяла вечер кавал (ала загатва за опасността тепърва да прозвучи и гайда). Ангел си ти написал композиторът Костадинов за себе си. Оказва се, че той ни е изпратен от Господ, за да буди доброто в нас. Композиторът изпълнява собствената си песен с автентична емоция радостта му личи, вярва си. Най-сетне е себе си. Трудно канто от почти речитатив към сложен бойно-белкантов припев. 1 от 5 е в зрителските ръце. Гайда липсва, този път. Мировяне е малко, но будно селце, на 10 минути от столичния Северен парк. Ако има мъдра управа, нека се ориентира навреме в социокултурната ситуация и да учреди песенен конкурс. Едноименният изпълнител би могъл да представя поне по пет песни годишно, доказано е в национален ефир. Песенният конкурс на Мировяне гарантирано би имал успех. За разлика от предстоящото българско участие в песенния конкурс на Евровизия в Осло през 2010 г.

Първата песен беше най- запомняща се! Надявам се, че тя ще бъде избрана. Не знам дали ще постигне успех навън, но определено тук Eagle ще стане хит, много ще се върти! :)

САМО АНГЕЛ СИ ТИ И ТИ МИРО!

Няма да гласувам, защото не ми хареса нито една от петте. Миро в своя репертоар има далеч по-хубави парчета. Найден Андреев да ме извинява, ама песента му е немелодична, незапеваема и от там незапомняща се, следователно неслушаема. Ако трябва все пак да откроя една, това е Twist&Tango, но и тя не ми харесва достатъчно, за да пусна поне един смс. Миро е жесток изпълнител, но за жалост подбраните парчета няма да му донесат очаквания успех.

Не просто пълна скръб, ами трагедия. Защто има предистория. Парчето на Красимир миналата година беше сериозна, интересна и оригинална заявка. Но точно тези, чиито имена в момента са изписани - Миро, соц. композитра Найден Андреев и т.н вместо да подадат ръка да се тушират слабостите, изсипаха най-много цинизми и персонални обиди , поведоха войната и се опитаха да унищожат музикално свой колега. И тази година доволни и велики решиха да ни представят аджеба на какво са способни те самите. Ами ако това е резултата от усилията на цялата музикална гилдия, то спокойно мога да кажа че тя е гола вода. Липсва ви морал, драги! И това ви е за урок. Нищо не направихте, нищо не доказахте. А ми е много любопитно да видя кой сега ще е куция кон на Евровизия, защото Миро, моето момче , ако си честен пред себе си нищо не успя да сътвориш и се изложи тотално!

Винаги съм харесвала Миро и искам да му пожелая успех. Снощи харесах две песни: TWIS&TANGO и Ангел си ти. Останалите според мен не стават за Евровизия. Успех Миро!

ВСИЧКИ ПЕСНИ МНОГО МИ ХАРЕСАХА. ЗАТРУДНЯВАМ СЕ ПРИ ИЗБОРА СИ. МНОГО Е ДОБЪР МИРО. ПРАТЕН НИ Е ОТ ГОСПОДА. ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ НА ЕВРОВИЗИЯ 2010Г. ЩЕ ГЛАСУВАМ.

Не ми харесха песните, но все пак приветствам новите правила. Миро е добър, ще се представи както трябва, останалото е въпрос и на късмет.

тоя миро ми е смешен! нещо му липсва във физиономията

Въпреки че, повечето са за TWIST AND TANGO тя звучи много познато, а не като някаква нова и оригинална песен.

Разочарована съм от всички песни!Само Twist & Tango ми хареса горе-долу,но не чак толкова,че да спечели Eurovision.Явно не само аз мисля така.Даже авторската песен на Миро е много по-слаба от други негови авторски песни.Явно музата не идва по задължение.

Много моля модераторите да не публикуват избирателно мненията... Преди час написах, че песента на Миро- EAGLE е трепач и на второ място е неговата - Ангел си ти... Другите песни са пълнеж особено баналните трели на Найден Андреев. Много здраве и бъдете обективни в публикациите си!

И петте не стават.

bezdarni sa

Първата песен е трепач и на второ място последната /на Миро/. Другите са пълнеж особено баналните трели на Найден Андреев. Озвучаване беше ужасно, както и беквокалите.

И на мен много ми хареса, но злобата в България е много голяма и имайки в предвид, че песента идва от чужбина може да промени мнението на много хора. Обаче песента наистина е страхотна. Гласувайте за нея драги сънародници! Тук искам да подчертая, че нямам никакви интереси и познанства с хората, които са я предложили. Просто е много звучна, модерна, сдържана.

Ако искате да изберете правилно, то това е песента на шведа и компания TWIST & TANGO. Бъдете сигурни! Гласувайте правилно!

Много тъпи песни.