Романтична драма детронира ”Аватар” от върха

След седем поредни седмици на върха, революционният блокбъстър на Джеймс Камерън - "Аватар" най-сетне отстъпи лидерската си позиция в американския боксофис.

Обратно в новината

Коментари - Романтична драма детронира ”Аватар” от върха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много мразя някой да ми казва какво да мисля и още повече да се опитва да манипулира мнението на останалите ! Според мене тая статийка е писана от някой със 3 по математика ! От http://www.imdb.com/ изберете USA Top 10 и порасъждавайте сами ! Ето какво мисля аз : Супер идиотско е да сравняваш 1 филм който е на екран за 3-ти ден и друг който е за 8-а седмица - поради факта, че единият генерира тепъра 95 - 100 % от приходите си а другия е със спад във приходите със -25 % от началото на излизането му. Другият пропуск е, че те ги класират по Weekend screen avg. т.е. колко приходи е дал за определен брой прожекции и накрая ако се подходи както малоумният източник на тази статийка , и сметнем средно аритметично ето какво излиза : Статистиката в IMDB е от 5-8 февруари 2010 За Dear John 32,400,000 / 4 дни 8 100 000 $ / ден За Аватар 630,093,323 / ( 8 седмици * 7 дни ) 11251666 $ / ден На всички които харесват другите да мислят вместо тях : Тънете си в невежество и си гледайте турските сериали и по-добре не си давайте парите за кино .... и без това ограниченото ви мислене няма да го възприеме !

здраво, но тъпо мислещи

Дичо, и ти си тъп, ама кво да те правим...

Точно па американците харесват повече Аватар от българите!

porednata provokaciq

Дичо е прав: Аватар е изключително посредствен (тъп) филм като сюжет. Като техника е върха (засега) на аналогово-дигиталнот кино. Такива филми в миналото, а и сега, се наричат western. Сюжетът е досущ като на някой индиански уестърн. Само епохата и мизансцена са сменени. Какво толкова, пък? Такива филми си харесват американците, такива филми си правят; не ги правят за нас я! Същото важи и за другия - романтичния филм. Който може по-добре, да го направи!

...оказва се, че 84% от зрителите са жени, а 2/3 от тях са под 21 години. хахаха е това ми предизвика еуфоричен пристъп. Нужда от всякакъв друг коментар липсва напълно.

До: V.V. (08.02.2010 г. 14:10ч.) Ти направо уби всички с това изявление за американските умници. Добре се посмях, за което благодаря!

Браво! Стига с тия измишльотини.

едва ли някой друг, освен американците, ще се трогне от такава история. В световен мащаб трудно ще капичне Аватар-а.

Това доказва, че американците са здраво мислещи хора. Обичат фантазиите, но реалния свят ги интересува повече. Те не са носещи се по течението кратуни като българите. Години наред се възхвалява пищна женска гръд у нас. Никой не иска да я махне от видео клиповете и сцените.

Аватар е изключително тъп филм.

Ще умра с тези Teen