Емилия засне горещо лятно видео посред зима

Фолкпевицата Емилия засне видеоклип към песента "Искаш ли...", писа Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Емилия засне горещо лятно видео посред зима | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ха ....кефим се на простотии....

То тези съдържателни , изчерпателни видеоклипове със завиден сюжет според мене могат и за 1ч да се снимат.Събличат 5 чалгаджийки по черни прашки , пък певицата с червени и готов е новия секси - предзвикателен клип

В смисъл си простачка като всички чалгарки

Лятото пък да направи едно зимно парче. Нейните познати с басейна за целта да го замразят и да надянат ушанки.Може да наемат машина за сняг, която да хвърля преспи по тъпата Емилия. Задължително в клипа да присъства и готварска печка, че нали много обичала да готви.

Наши приятели ни разрешиха да снимаме в техния басейн какво значи наши, или ти почна вече да говориш за себе си в мн.ч., или си мислиш, че като видиш някой някъде и веднага вече ти е приятел. Не лъжи хоата, ти нямаш приятели.

ЗА ТОВА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ-ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ...,ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕЛЕГЕНТНА....ДА-А НЕ... ИЗОБЩО ЗА НИЩО НЕ СТАВА! ВИЖ АНЕЛИЯ Е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО! МОЖЕ САМО ДА И ЗАВИЖДА,А ТЯ ВСЪЩНОСТ ТОВА И ПРАВИ.....

Че пее - пее! Че е проста - проста е! Че е ремонтирата - вярно е, обаче с тоя Коко Динев просто изпростя тотално! Какво им става на тези жени, нямат ли грам достойнство...? Тоя спи с половината певици и половината Сандански!

Емилия да се върне в първи клас, защото едно нормално изречение не може да построи, да не говорим пък да изрази някаква свързана мисъл.

супер певица.....може доста хора да я оплюват но е земен човек...и славата не я е заслепила...

на тая все и е горещо някъдетдолу

ligla takava

Тя коментира: Самата песен е по-дискотечна, в смисъл много лятно парче. Направили сме по-мокър клип, като имам предвид, че присъства повече вода, басейн и т.н. Чудех защо я плюят, че не може да говори, но това са наистина интересно построени изречения.

Е,МНОГО ПРОТИВНА ЖЕНА!ПОСТОННО СЕ ХВАЛИ И НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ МИСЛИ ЗА КРАСИВА.НАХАЛНА И ЛИГАВА НАВСЯКЪДЕ НОСИ САМО НЕГАТИВИЗЪМ.

Малеее, такова нещо не се е случвало... това е някакъв феномен... мале мале какво събитие, каква сензация...