Анелия с нова провокативна фотосесия

Анелия засне нова провокативна и много различна фотосесия за обложката на предстоящия си албум.

Обратно в новината

Коментари - Анелия с нова провокативна фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И верно, трудната мисия да направиш от една жена лесбо селяндур.

ДО ВСИЧКИ ЗЛОБАРИ ПО- ПОВОД АНЕЛИЯ , СЛУЧАЙНО ЕМИЛИЯ ДА ВИ ПЛАЩА ЗА ДА Я ОПЛЮВАТЕ

яко завиждатеееееееее! най-хубавата от всички

Vsiaka jena bi izglejdala dobre ako i napraviat takava izvunzemna fotosesia.

da be ,shtastliva s koko dinev,parata brateee,danona -sega i sled tova niakoi drug,ne znam kato e tolkova moralna i vazvishena zashto vaobshte pee chalga,i tia tekstove -sama li si gi pishe...

Ейййй, аман от разбирачи и злобари!! .....Била тъпа, била проста, едно изречение не могла да каже....., в случая важното е че снимките са стархотни, нали в крайна сметка това се коментира! Не мога да разбера, защо сме такива българите, не умеем да ценим и не умеем да се радваме на чуждия успех!! И освен това какво толкова голямо значение има начина й на изказване, тя е не оратор в УНСС, а певица, тук важното е: Може ли да пее? И ще ви отговоря това е една от малкото певици в България, които имат глас и могат да пеят!!!

Каква е тази дивотия? От една толкова женствена жена да направиш мъж се изисква огромен талант... Прилича на едно от Братчетата на Гаврош

Anelia mnogo te haresvame,no nikoga ne snimai klip s varzana kosa,Ushite ti vinagi triabva da sa zakriti,togava si po charovna.

Spored men Anelia e edna ot nai -krasivite pevici!!!

kamila -prosto i iasno

Da smeni fotografa NEZABAVNO.

какво да кажа - кошмар , а по пицип харесвам песните й

Само се внушава на хората колко е хубава тази Анелия, като й се прави преувеличена реклама

Ако тази връзка я прави красива, умна и привлекателна жена за феновете, значи е мазохистка. Без грам жизненост в лицето, оцъклени очи, сумрака на снимки ме карат да не й вярвам че е щастлива и обичана.

Неестествена, с искуствени лещи на очите, с тъпа префърцунена прическа, с колко кубика ботокс в пазвата...Това ли е красотата на българката??? Не ми харесва- черна и грозновата. За простовата да не коментирам. Всички певачки са един дол дренки.

прилича на Аватар

aneliq e hybava,no prosta.kak moje da se e jenila za onaq svinq Dinevka,po grozen maj ot nego nqma a vsichki pevachki vlubeni v ngo-----na kude otiva tozi sviqt---

Прилича на вампир.

Изобщо не ми харесва ... тая чалгаджийка тръгна много рязко надолу..

Стават,но не са нищо особено тези снимки.

гледах скоро нейно интервю и се чудя как не можа едно свястно изречение да каже. Едно голямо претенциозно говорене, което само наподобява естественост. Не я харесвам и може би затова ме дразнят напъните и да се прави на различна и само да ни навира в носа оригиналността си.

Не мога да повярвам че може някой да ги харесва тия-то нито външев вид ,нито излъчване а да не говорим за интелект!Това са едни прости селянчета тръгнали по ясен за всички път !Ей ама много се дразня като кажат -вижте ме аз уча -е направо побеснявам от тия платени дипломи-само като ги слушаш как и какво говорят можеш да си направиш изводите що за ум имат в елементарните главици!Като започнат в началото на измислената им кариера са супер крокозъбели -имат по пет косъма на главата и никаква визия и след месец не можеш ги позна!Е ако на това му казваме красота!!!

И тая пък ако се каже че е хубава....та тя не може да ми сипе на малкото пръстче вода!Горката женица-но според мен всички чалкаджийки ги няма отникъде -ако не са пластичните хирурзи и гримьорите да ги разкрасяват -не струват и стотинка!Мога да кажа че повечето ми приятелки без грим изглеждат стотици пъти по добре от тия!

Провокираща сесия - да, но красива -...

Странна визия, но нищо особено. Не знам какво толкова я превъзнасят, че е красива, наистина е хубава, но е някак грубовата и едра, а и с тия уши, не знам как излиза с вързана коса.

Selenia do shia :)

ей писна ми от тая

OLEEE KVA E TAYA NEKADURNA FOTOGRAFKA? ANELIA PRILI4A NA TRAVESTIT! UJAST

Коко Динев и Анелия никога не са били хубаво семейство...е може би само в началото. Доколкото знам редовно е яла пердах. Даже при раздялата им е била натупана порядъчно и изритана подобаващо. Но надали ще прочетете за това по медиите...

Според мен Анелия е една от най-пропадналите певици!Шантаж.

браво Нина, много хубаво си го казала. Не можем да кажем на черното бяло и на хубавото лошо. Не го казвам с грам злоба, но Анелия наистина е типичен премер за фолкпевица , колкото и да се прави че е по възвишена от всички нейни колежки. Със силикон, с вечно богати гаджета с джиповете и разбира се с дете от бизнесмена коко

Не ми харесва..... На тези снимки е УЖАС..........

Анелия ако знае Данона как гони к----те ,докато тя има ангажименти,такава сесия може да му спретне.Освен ако разбира се не е с него само заради парите.А неможе да не знае,не е поискала не го е хванала в крачка.

Анелия пропадна мнг надълбоко и не знам до къде ще я докара ...

bravo na Anelij!!!! Snimki s mnogo stil i vkus!! Pisna mi da gledam gardi, dupeta i t.n.. Da jivee kjlasata!!!!

И ако това е красота.....Сякаш снимано в клиника за анорексици в последен, предсмъртен стадий. Толкова е кльощава, че и да е имало някога нещо женствено в нея, то всичкото е изпопадало от дрънкането на кокалите и. Горката жена! И някои на това му викат женска хубост! Чак ТОЛКОВА да си деформира човек критерия, просто не е истина. То бива, бива криза, ама...пазете си мозъците!

Тая е най-тъпата и ограничена чалгаджийка,не може да върже едно смислено изречение. Селския и манталитет си личи от километър. Да се върне на село да пее,докато копа бостана.

Анелия и Коко ДИНЕВ бяха прекрасно семейство и може би беше грешка че стигнаха до развод.ПО време на брака си тя беше наистина влюбена и щастлива.Много красива жена!

Не ми харесва.

ДА,АНЕЛИЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧАРОВНА И КРАСИВА ЖЕНА И НАЙ-ВАЖНОТО ЕСТЕСТВЕНА.ДАНО ДА Е ЩАСТЛИВА И МНОГО УСПЕХ!НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МИСЛЯ,ЧЕ ДАНОНА НЕ Е ЗА НЕЯ

лично на мен тази й нова фотосесия не ми харесва изобщо, виждала съм 100 пъти по-хубави нейни снимки

на нея провокативното и е само отдолу

аожгтнв

Анелия е много красива жена. Винаги съм я харесвала, въпреки че не харесвам и не слушам поп фолк. Трябва да се пробва като модел, определено ще има голям успех. Да се махне от тая пумия чалгата, защото само я загрозява.

тоя смешник данона ако баща му спре с мангизите неможе да си хване и проститутка от гарата пълен дечко а се прави на голям мъж тая анелия да не се прави на много влюбена защото ако не са парите на татко даже и автограф няма да му даде

ако всички снимки са такива... ужас! какво толкова и харесвате на тая не знам

Spored men Anelia e edna ot nai krasivite pevici.