Извивките по тялото на Фърги - най-желани

Фърги разполага с най-желаните извивки по тялото, установиха пластичните хирурзи.

Обратно в новината

Коментари - Извивките по тялото на Фърги - най-желани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе харна си е момата - като иска да става майка! все пак това нали е най-съкровената мечта на всяка жена!успех!

Усурийският тигър е най-голямото и най-желаното съкровище на света!

въх!

wow ima i rasiski notki...please people what wtf is wrong with you?

haha komentite sa neveroqtno interesni! Comedy central!

Пропорционално тяло значи краката ти да съответстват на трупа както и рамента на ханша!!!Жената е тренирала повечко, но изглежда доста добре.За онези на които представата за красива жена е слабата и съсухрена жена но с цироза на черния дроб от диети и сдухани бъбреци бих казала, че е всяка жена е красива когато е във форма и е здрава!!!

Ще си позволя да перифразирам - комплексиран народ - слаба държава

В тяло е готина Фърги. Като за миньонче са й супер пропорциите, но в лицето на нищо не прилича. Никога не съм я харесвала особено, но преди в лице беше по-добре, сега е много опъната и някак си неестествена. А до мъжа си пък съвсем на нищо не прилича, той е хубав мъж и изгелжда доста по-млад от нея, въпреки че май не е.

абе я първо се научете да пеете като Фърги,като ви чета,то насреща само Афродити и Аполоновци!!!

абе я първо се научете да пеете като Фърги,като ви чета,то насреща само Афродити и Аполоновци!!!

Винаги съм се чудел дали не е травестит, вземащ хормони. Но съм съгласен, че ако 80% от женското население е над 80кг, останалите 5% над 70, 4% над 60 и едва 1% в нормална телесна маса, тогава би могло да се допусне, че това същество е красиво на фона на общата северноамерканска женска популация. Където другото не достига, идва въображението и измислените герои. Нация, чиито модел за красота е Дженифър Анистън, естетсвено, че и Фърги ще мине за мега красавица.

значи точно фърджи се блъска по фитнеси като гламава и затова наскоро в интервю заяви , че е качила 8 кг заради филма девет като просто е спряла да тренира 3 пъти в седмицата. иначе не знам защо я третират като модел за подражание , след като наскоро при един концерт се напика на сцената и ясно се вижда на снимките понеже е със сиви панталони.....

Ami hamerikancite mogat da i pravqt reklama kolkoto si iskat, ama ot tova po-hubava nqma da stane. Ostava si otpusnata 40-godishna lelka!

Уникална е, нямам думи.... Беше супер преди 2-3 години, сега все едно носи задник на лицето си, да не говорим как е надолу...

Жена средна хубост - нито е красива, нито е грозна. Аз не харесвам хора с ниско чело, но тук става въпрос за други критерии.

Forumnite grozotii pak se razvilnqha hihihihi

Всъщност ... тя надали се блъскала по фитнеси заради тази класация! В този дух, чест и прави , че попада там без да е модел! Някой от вас може ли да се похвали със същото?

ohh q ne se kompleksiraite! fergie e 1.60 . naistina ne stava vupros za visochinata ... proporciite mu sa dobri na tova minionche eii ;dd

А такааа, начупила се е като дюлгерски метър, и пак не мое да ме изкефи.Много е дебела.

Много е готина със страхотно тяло.Фенка съм и голяма кефи ме.

Доста мускули...

много грозни колена!!!

ujasnaaaaaaaa

много си е хубаво момичето даже а относно коментарите ви никъде не пише че нейното тяло е съвършеното или най-красивото ,нали.. Правете разлика между най- красивото и най-желаното, съвсем естествено е жените да искат да имат поддържано тяло каквото определено е нейното :)

Готина е мацката! Млада, талантлива, успяла. Дай боже всекиму!

Готина е мацката! Млада, талантлива, успяла. Дай боже всекиму!

толкова готини крака има, че ги дават отдалеч и само за секунда-две.

на жените с подобни кокалести крака и грубовати черти едно време казвахме кощрамби. благодаря ви за снимките- отдавна не се бях сещал за тази дума

В САЩ и прасе да има предложат - само да има цици и ще го лапнат.

Колко различни представи за красота... От коментарите видях, че някои харесват лицето й, други краката й. Трети мислят, че колената й не стават. Да, не мога да кажа, че в тяло не е хубава, но в лицето ми е ужасно антипатична! Отвратителна! Преди повече ми допадаше... сега с тези операции... Но такъв е Светът! За мен това не е красота. Прочетах в един коментар името на Моника Белучи за естествена красота. Подкрепям с две ръце! За мен това е красотата. На една жена като нея може да се постави титлата хубава жена. Но всеки с мнението си. А самите тези класации: Най-желаната, Най-секси.... и прочие - са относителни. Да не говорим за българските класации - под всякаква критика! Объркана представа за красота, злоба, завист... Но такива сме хората! :)

Че американките не са красавици, е ясно. Обаче и в БГ има късокраки и трътлести, но иначе симпатични момичета. Не искам да се обиждам, но съм от тях...следва ли, че трябва да се завра в миша дупка, та да не преча на ВИСОКИТЕ,СЛАБИ и УБИЙСТВЕНО КРАСИВИ ЖЕНИ?

Ако тая я погледна ме заплюйте!Жена ми е много по-хубава!

BRAVO! MNOGO E GOTINA!!!! stop na skeleti-modeli!!!! STIGA S KRITIKITE&ZAVIST!! TIA E ZVEZDA, HARESVA LI VI ILI NE!!! STOP na MITOVETE za BG KRASOTA! NAVSIAKADE PO SVETA IMA KRASIVI HORA!!!!

Тук много хора пишат, че е грозна, но според мен е много красива. Въпрос на вкус.

да випикая на сайта цензуриран , винаги така става , нали така сепултура ? винаги трябва да има цетка ... и тя винаги е била задръстена ....

Privazhodna pivitca,u4aruvatilnu izla4vani,karizma,se e.....tuk sa pishat idni taputii,nigramotni,4 bila sas kasi kraka i nabiti bidra-glupus ta glupus.....Mimi ivanovana Razvigor jina mo po-li e jenstvina..ili Rositca Kiriluva-tos jiraf-??!!! tuk detu zlubeat sa kumpliksarki

Розовата Пантера е с най-прекрасните и възбуждащи извивки!

много къси крака бе, това кой го измисли за съразмерно (пропорционално, лат.) Много пари за да я наложат

Винаги ми е било чудно как ли изглеждат вечните критикари :-) Все си мисля, че ако човек е доволен от себе си, не му се налага постоянно да измисля, открива дефекти на останалите. Ей сега пък някй ако не ме напсува

хехех :) кефиш ме патенце :)

Е па, по моите критерии тая си е направо въздебелчка. Не че, ще и се назландисам при случай, ама има къде, къде по-хубави тела.

АЗ ПЪК НЕ ЖЕЛАЯ ТАКОВА ТЯЛО. МОЖЕ И МОЕТО ДА Е ПО-ХУБАВО , НО НЕ И ТАКОВА.

Е браво !!!И тук някой решава какви каментари да се пускат. Отивайте да спортувате .