Анелия: Взимала съм и 5 лева хонорар за участие!

"Благодарение на Милко аз тази вечер съм тук" - каза Анелия пред Росен Петров.

Обратно в новината

Коментари - Анелия: Взимала съм и 5 лева хонорар за участие! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

za cqla programa 5 kinta, za duduk-2 kinta

Ха! не била пияница.. в един сайт с клипчета я има мъртво пияна.... И като знае,че цяла България го е слушала,как може да се изтипоса пред някоя медия и да ревне:Не е вярно! Аз не пия!

Анелия! Давам ти 5 лева да ми дойдеш на участие.

даже и без пари не ги е срам мръсниците долни

Тая чалгаджийка заслужава ритник в задника,а не хонорар.

Да, бе, тя понякога и свирки без пари прави - само и само да сложи нещо в уста!

Ами че то си е било направо по любов бе момиче:))

Анелия е много естествена и мила, облича се много стилно и не е превзета като другите певици.

таз не пее, само вие и ръкомаха

Тя каза След като приспаднат консумираното от приятилете на моята маса за вечерта я останали да вземе 5-10 лв. я не

това вече участие ли му викат :Д

супер...много ви се кефя българи,злобни и гадни както винаги....да ви се връща да ви е..аре на село че циците на кравата са яки....

ми те свирките са по 5лева, колко да ти дадат?

Ходила съм по Русия, давала съм на вер'сия. Ходила съм по Китая, давала съм за 2 чая... И т.н. в чалга-турбо-фолк-поп ритъм.

Mnogo ste zlobni vsi4ki, prosto neznam nakade otiva tozi svqt samo zloba zloba i pak zloba!TAQ TAKAVA, ONZI TAKAV VIJTE SE VIE I TOGAVA KOMENTIRAITE!

знам го този хонорар. не е лошо и е ефтино.

Толкова я харесвам като изпълнител има много готини парчета, но гостуването й при Росен беше пълен провал!

То си е било направо по любов бе :))

Съпругът ми ми каза, че взимала до 2 лв за свирка. така че е нормално да взима по 5 лв. за участие.

Разочаровах се от Анелия.Много фамилиарно се се държеше, като в кръчма/Роско/, държа се глупаво и не намираше думите,новите и придобивки не и отиват. Преди имаше момичешко излъчване.Новата и голяма любов ще е ден до пладне. И защо е тази унификация бе жени, станахте банални с този еднакъв външен вид.

да, в кризата на околовръстното

е на каква се направи като гостенка при Росен Петров, той я пита колко вземаш, тя се хили като пача и отби номера с тия 5 лв., сега са 5 с три нули отзад, харесвах я, но ми падна в очите, не е откровена и хвърчи из облаците и тя

Много интересно кога е пяла за 5,00 лева хонорар

Много глупава жена...много...може да е имала талант някога,но го унищожи.Изобщо не се справя вече добре с пеенето на живо.Жалко за момичето.

ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА АНЕЛИЯ!БОРБЕНА И КРАСИВА ЖЕНА.МАЛКО ЖЕНИ МОГАТ ДА СА КАТО НЕЯ.ТАЗИ КУРВА ЕМИЛИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Я НАСТИГНЕ НИТО ПО КАРИЕРА,НИТО ПО ХУБОСТ.

Подкрепям мнението на случаен евронаблюдател , Погледни ме във ушите, Яна и на Васко !

Е ти колко искаш за една свирка?

С 5 ЛЕВА Е ТРЪГНАЛА В КАРИЕРАТА СИ .

С 5 ЛЕВА Е ТРЪГНАЛА В КАРИЕРАТА СИ

Защо в Нека говорят канят все такива прости същества,дето и едно изречение не могат да вържат!То не бяха Камелия,Анелия-загле рускотоНека говорят и вижте как се прави предаване!

чиста и откровена като момкова сълза

Милата тя, ми тя е да я пожалиш.Дайте да съберем някой и друг лев за да я подпомогнем финансово.

Анелия е прекрасен човек.Много готина лъчезарна.

ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ПРОТИВ АНЕЛИЯ ИЗГЛЕЖДА СА МНОГО ОГРАНИЧЕНИ И НИЩО НЕ РАЗБИРАТ.НО ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА ИМА.......

АНЕЛИЯ Е ПРЕКРАСНА ЖЕНА.МНОГО ЕСТЕСТВЕНА,КРАСИВА ОТЛИЧНА ПЕВИЦА.ДАНО И В ЖИВОТА ДА Е ЩАСТЛИВА,НО ДОКАТО ИМА ТАКИВА НАХАЛНИ И ДОЛНИ ЖЕНИ КАТО ЕМИЛИЯ ДА РАЗВАЛЯТ СЕМЕЙСТВА ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЕЩАСТНИ ЖЕНИ КАТО АНЕЛИЯ.

Въобще защо беше при Росен като тя за нищо не пожела да говори..при положение, че й е пределно ясно за какво е там...безкрайно елементарно момиче...опитва се да се прави на важна и да съставя сложни изречения, но не й се получи номера...то това да не е като да хванеш някой недорасляк и да цоцате на баща му парите...противно ми е да слушам жени като нея как се взимат насериозно...ше вземем да им повярваме..хахха

ТРАКАЛАКА-ЧАКАРАКА , АЙДЕ РЪЦЕТЕ ГОРЕ УУУУЪЪЪХХ, ВСИЧКИ ЗАЕДНОООО , КИЧ, КИЧ И ПРОСТОТИЯ , ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ??????!!!!!!

с нейното виене вместо пеене, това е идеалното възнаграждение

много елементарна и проста жена.едно изречение не можа да свърже.тя е от най-тъпите чалгаджийки /не,че другите са по-на ниво/ама тя е още по-зле от тях.жалко.защо росене каниш тъпи жени.ще отказваш като им знаеш нивото.няма да слушат децата ни невежи и неуки хора.

az i dadoh 2lv i ne mi otkaza hehehee

da vzeme da otslabne malko goliama kobila e ili da beshe slojila po goliam kybik silikon ima kakvo da kompensira

Това просто създание и едно изречение на кръст не може да скалъпи.............

Жалко, тя има талант и би била една прекрасна поп певица, но пустия Пайнер... Сега вече няма отърване от миризмата на скара и цигарен дим!Da 6toto ima talant horata sa q ocenqvali na 5 lv !!!

Какви пет лева ? г-н Дянков, Вярвате ли за петте лева? Мисля,че не сте вчерашен. Ама тя си мисли,че като не сте живяли изевстно време тук, сте от Светия Синод. Я там подред на номерата.

Яна, я се опитай да прочетеш на глас спекулацийте , така като си я написала. Не ти ли звучи малко странно? Научете се най-сетне (не само ти) кога се пише ИЙ и ИИ. Или просто избягвайте да пишете такива сложни думи и ги замяняйте със синоними, в чийто правопис сте сигурни. Българският език е толкова богат!

Поредната шафрантия от Пайнер - шефа им го каза в прав текст - всички са к-ви на повикване.А пък тая е и с птичи мозък - жалка уличница.

Тая мацка я гледах в Шоуто на Славчо Трифонов преди години, когато излязоха първите и песни. Ще ви кажа, че ме изкефи максимално. Беше толкова чиста и непринудена, и адски готина, че направо да се влюби човек. Вчера също я гледах, но се отвратих. Нищо не каза, Росен водеше МОНОЛОГ, а накрая за да замаже положението, каза че Анелия била откровена - ДА, откровена в мълчанието и глупостта си! Е.ати как се променят хората като легнат върху пачки! А, между другото, в тоя ред на мисли, сетих се и за Преслава - в едно интервю, мисля че пак беше при Бат ви Славчо твърдеше, че не я интересуват парите и за нея са по-важни други ценности. Е, какво стана след някоя и друга година.....