Коментари - ”Синьо лято” се завръща на екран | life.dir.bg
назад

”Синьо лято” се завръща на екран

По случай 25-годишния юбилей от заснемането на сериала, през 2006 г. той е изцяло реставриран и ремастеризиран, като са възстановени оригиналните цветове на филма и е подобрен звукът му. БНТ ще показва за първи път у нас тази "подмладена" версия всяка събота и неделя.

Обратно в новината

Коментари - ”Синьо лято” се завръща на екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да харесваш филми от миналото не значи, че живее още там.Като харесваме Чаплин значи ли че искаме да се върнем назад във времето или пък Тримата мускетари......иск ли да се върнем в нея епоха.Филма е страхотен.А това младо момиче съвсем правилно се е кръстило ЗЛЕ......зле си моето момиче май със всичко.....Навярно след време ще показваш на децата си какви баби са станали порноактрисите от филмите, които гледаш..........ЖАЛК ЗА МЛАДОСТТА ТИ.....и ти въобще пила ли си боза.

Ти наистина си много зле,щом можеш да наречеш такъв култов филм боза.Филмът няма нищо общо с миналото,той е за настоящето, в което ти си въобръзяваш,че живееш.Само,че не е замислен да бъде гледан от малоумни като теб.Сериалът изобщо не е детски.Той е филм за възрастни.Децата са избрани като средство да бъдат предадени истините за живота.Но не материалният,който впрочем ти виждаш,защото той наистина с годините се променя,а духовният,който е непреходен. Затова този филм и след 20 години пак ще се гледа и пак ще въде актуален.

super,mnogo se radvam tova e lubimiq mi film daje telefona mi zvani s na4alnata melodiq,tova e filma,koito 6te se pomni vinagi a sega kakvo davat samo prostotii.eh detstvo ,detstvo nezabravimo i val6ebno bravo,4e go puskat.

браво! ето това е нещо хубаво ....ще чакам с нетърпение ...

Прекрасна новина. Щастлива съм, че ще гледам този филм отново... с децата си :)

Хубаво е човек да се върне в детските си години. Филмът наистина е много забавен. С най- голямо удоволствие ще го гледам отново заедно с дъщеричката ми. Няма да е лошо да пуснат отново и други детски филми, с които сме отраснали. Мисля, че и на нашите деца ще бъдат интересни - Призраци в блока, Призраци на виенкото колело, Неочаквана ваканция, Смехораните и т.н.

супер филмче беше,аз също си спомням репликатапосредник ни е лайно,бих го гледала пак с удоволствие

Най-после нещо стойностно по телевизията за децата. Аман вече от тъпи американски бози, чиято цел е да накарат децата да купуват безсмислени играчки. Много се радвам, че децата ще видят, че има и живот различен от дългокраки измислени девойки и наконтени мъже, правещи магии и летящи с космически кораби. Пък току виж излезли и пред блоковете и къщите да поиграят заедно на нещо различно от компютърни игри!

сто пъти да го гледам няма да ми омръзне и мойте деца го знаят вече и пак ще го гледаме ,но от кога почва имаше и едно руско филче Приключенията на електроник много ми се гледа и него,но не са го давали

Супер, много съм доволна, че пак ще го дават. Страхотно филмче, връща ме към детството.

Еее, страхотно! С кеф ще го изгледам :) Какви години бяха... Малко ми е тъжно, че днешните деца нямат това детство и съм благодарен, че аз и приятелите ми го имахме.

Само като прочетох заглавието и в главата ми зазвуча музиката от филма. Помните ли я? Хайде,Зле, запей си на прима виста музиката от някой от твоите филми. Не можеш,нали? А оттогава са минали 25 години! С удоволствие ще го гледам.

някой знае ли името на филма на испански или английски?

хихи като деца си играехме на синъо лято , велик сериал !!! ехх спомени

Браво, много се зарадвах, че този филм ще се гледа отново ! Има толкова много добри европейски филми като Синьо лято, а ни заливат с непрекъснато с американска помия...

URAAAAAAAAAAAAAAAA

ПОРАСНАХ С ТОЗИ ФИЛМ И СЕ РАДВАМ,ЧЕ ПАК ЩЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ.В ТОЗИ ФИЛМ НЯМА АГРЕСИЯ,ЦИНИЗМИ И ПОШЛОСТ.ИМА ЧИСТИ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ ...КАКВО ДА КАЖА:ЗА ЖАЛОСТ ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ И АЗ ИЗПИТВАМ НОСТАЛГИЯ ПО ДЕТСКИТЕ СИ ГОДИНИ...

Ако не си провокатор, то в главата ти е абсолютна боза, мнооого си зле.

GENIALNO....detstvo moe realno i vulshebno...detstvo moe taka si mi potrebno...nali se se6tate hora???!!!!!

Много съм щастлива,че моята дъщеря ще го гледа с мен и ще и разказвам за времето когато сме го гледали с мои приятели.Толкова го харесвахме ,че дори кръстихме една страхотна улица в кв.Симеоново на сериала,даже правиха репортаж по новините за това.Много се радвам ,че ще се припомня моето детство наистина беше страхотно.

не Кике, а малкия Тито, братчето на Беатрис беше посредникът:)))

Abe tapak kakvi savremenni evropeiski filmi za deca balnuvash-izlachvat se 99% amerikanski drishni kato HANNA-MONTANA,bez nikakva stoinost i pouka za nashite deca ,ama javno i v BG pochti vsichko mlado e OLIGOFRENI,a shto se otnasia do SINYO LYATO ,toi e naistina hubav i stoynosten film!!!

Ама много си зле наистина . Хем хал хабер си нямаш от света , хем се изказваш неподготвена .Виж филма , пък тогава прави съпоставителна характеристика ! Аман от такива зомбирани нихилистчета , дето си мислят , че само защото са контра , са интересни.

abe tapak,takiva filmi sega nqma,gledai i ne se pravi na vajen

wraaaaaaaaaaaaaaaaa!

Бях много малка когато го гледх ,но с нетърпение чаках следващата серия.

Ей баце, ти си много злеееее!!!!Твоят живот е много зле, а сигурно и на твойте родители, за жалост . Ние поне имаме минало а ти и такова нямаш ,бай хуй !!! Аз също гледам съвременно европейско и световно кино.

Bjah dete kogato go davaha i mi beshe ljubim serial. Iskam da go gledam otnovo.

Много ми харесва филма Синьо лято, бях на годините на геройте когато го гледах за първи път.Радвам се,че отново ще си спомня за тези детски дни.

И на мен ми беше любим този филм .... Бях влюбен в Беа .....:)....

Хубаво си се написала така. Добре че хората като теб са малко иначе цивилизацията нямаше да върви на добре. Ако човек не познава историята не е нищо в тоя свят

zle :) 4e koi te kara da go gleda6 ... jivei si jivota v 21 vek

Полицай Телериба!!! (28.02.2010 г. 15:26ч.) Браво!!!Да се сетят и за Седморката на Блейк,Летящият Честмир,Призраци в блока. А къде забрави Бенджи, Закс и Звездния принц :) какви времена бяха само

Хубав сериал! Истински и с много искреност правен и носещ... Бих се радвал да видя и Седморката на Блейк...Помните ли как цялата махала се събираше в някой и сядаше да гледа филма и после се преиграваха сериите... Нямахме GSM-и, любовните послания ги пишехме с тебешир или счупена керемида на асфалта пред вратата на избранницата и никой не се замисляше да сложи в сиренето генно модифициран продукт - то си беше сирене! правеше се от мляко и закваска...хм...

straxoten film,film ot detstvoto mi

Mnogo se zaradvah ot novinata 6te 4akam s naturpenie.Tova e lubimiat mi film ot detstvoto.Bravo.x

браво, мн добре

йеееееееееееееееееее

сигурно си прав но човек има спомени,които му напомнят нещо

гледай, младо момиче, дано нещо научиш, че от съвременните филми нямаш тази възможност затова и сте долкова кухолейки

Всички сме на едно мнение- дано някои от отговарящите за тв програмите в различните канали да чете тези коментари да видят колко са се затъжили хората за приятно макар и старо филмче. Направо ни умориха с тези кухи, суполиви и безстоиностни сериали-турски, бразилки, веницуелски и т.н

Бравооо! Невероятно позитивен и съдържателен филм! Всеки има какво да научи и да намери за себе си.... Невероятно!

ehaaa,glatka svejest!!!

И какво като си младо момче???Филмчето въобще не е боза и ако беше седнал да погледаш щеше да разбереш че такива филми давност НЯМАТ.Съвсем актуални са си и сега.Децата ми го гледат с удоволствие

Супер! Тоя филм беше голям купон :) Ще го гледам пак с удоволствие!

Ljubim film!!! Varhat e prosto, moje neprekasnato da go povtariat...

Ти действително си зле, ама много зле момче.Не виждам нищо лошо в това, по-старото поколение да си припомни филми от своето детство. Но ти може би си от онези мутанти, които отричат всичко старо. Човек нама ли минало, няма и бъдеще. Един ден като достигнеш зряла възраст сам ще се убедиш в това.

Това е страхотно, наистина. Дълго време го търсех и успях да си запиша няколко серии. Дано успея да си запиша и останалите. А на младежа от 21 век бих искала да кажа, въпрекиче не ни е толкова голяма разликата, аз предпочитам наивитета на миналия век, отколкото липсата на вяра в каквото ш да било-било то Бог или просто в приятелството без мисълта за пари или друга изгода. Не мисля, че отвращението ми от изпълнените с безмислен екшън, стрелба, дрога и секс СЪВРЕМЕННИ филми ме правят наивна. Мисля, че всеки нов век трябва да бъде символ на прогреса във всяко отношение, а не на регреса и загубата на всякакви ценности.

До Зле от 17.49 ч. Наистина си много зле драги. Дори и в 27-ми век да живееш, с тези мисли пак ще си останеш умствен бедняк. И да ти обяснявам защо - няма да го разбереш, както добре се вижда.

Много се радвам!Това е един чудесен филм! Дано и децата ни го харесат,за да се научат какво е да имаш добри приятели и колко е важна любовта между родители и деца!