Женените щастливи 2 години и 11 месеца

Женените двойки са най-щастливи 2 години 11 месеца и 8 дни след сключването на брак, сочи анкета на британския специализиран за сватбени церемонии сайт www.confetti.co.uk, съобщи "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Женените щастливи 2 години и 11 месеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не това са пълни глупости.Жената е човек а не луксозна вещ чиято единствена задача е да изглежда блестящо.Думата взаимност явно ти е чужда.Заради такова мислене сне на тоя хал без ценности между хората.Мутреси

абсолютно съгласна с тебе , но не всички са така.Моят мъж много ми помага в домакинската работа / за което естествено е бъзикан от приятелите си - видите ли го какъв мъж е щом простира пране / но двамата си поделяме задълженията и докато аз храня малкия той прави вечеря за нас и всичко е наред.Радвам се че имам до себе си разбран човек и пожелавам на всички български мъже да вземат пример от това

propusnali sa da spomenat kolko 4asove i minuti ostavat, tova mi prili4a i na onee u4eni kade sa iz4islili 4e meteorita zali4il dinozavrite, bil smo6ta na edin miliard atomni bombi!

Относно коментара на Дани, мисля че това което казваш е отживелица, днешните мъже и бащи смея да твърдя са доста отговорни и полагат съответните грижи за децата си и съпругите си. Поне в моята среда и обкръжение виждам постоянно това. Щастливо омъжена с детенце съм за което татко полага много грижи и дели домакинската работа с мен.

Palni gluposti..Stiga ste promivali mozacite na Mladite s tea oligofrenii

само да вметна че и работим освен това почти 100 процента от жените

az sum na 31 i sum stastlivo omujena ot 10 godini...spored men vsichko zavisi ot tova dali si namerila tochnija chovek.

Истинският мъж трябва да е като Фънки - ръководител, който вкъщи се прибира и релаксира, готов след това за нови творчески подвизи.

Napalno sam saglasna s mda. Porednata glupost. Az sam veche stastliva 17 godini i smiatam za napred da bada.

за това са виновни простите женски-като тези които се наблъскаха като говеда в асансьора :):):) ако жената е умна и брака върви...

странно изследване?! По скоро в началото на брака поне от мои наблюдения докато привикнат и двамата с мисълта че ще съжителстват заедно и ще делят много от задълженията си изпадат по-често в кризи от колкото да преживяват радостни моменти.

Браво Дани! Абсолютно правилно! За съжаление! Точно това се случи и с мен. А мъжете мислят, че щом ходят на работа, НИЩО ДРУГО НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!!

При мъжете е лесно: Да ти е широко около врата и тясно около Кура..

Написала си пълни глупости. Причината мъжете да изневеряват не са тия, а в това че след брака жената тотално се занемарява, пуска шкембе и целулит и не привлича съпруга си вече.

Дани, много съм съгласен с теб, но когато един мъж участва в домашните ангажименти (правех го в продължение 4г), което е редно, дамите доста често се качват на главата на мъжете си и искат все повече и повече. За съжаление точна формула за семейно щастие няма но все пак мисля че трябва да се гравитира около златната среда, едно доста неясно понятие, но за това трудно се намира правилния човек за съжителство, за всеки тази среда е различна.

Британските анонимни учени, вече отдавна поне за мен са синоним на идиоти. Или тримата глупаци, по български. Та въпросните трима глупаци открили какво? Най-тъпото е, твърдението, че щастливците си казвали обичам те всеки ден. За 3 години, всеки човек би го забравил... Но не и тримата глупаци. И защо го пишат нашите трима глупаци?

Тайната на щастието е в това да се споделят трудните моменти, хубавите, всеки може. Не знам от къде е анкетата, но според моите наблюдения, при повечето двойки, щастието си отива в момента в който се роди дете, защото българските мъже са с турски манталитет и не помагат в къщната работа и гледането на детето. Очакват от жената да прави всичко като перпетомобиле...готв чистене, подреждане на къщата, грижа за детето, грижа за мъжа, безсъние от нощни бдения над малкото същество. Именно тогава се развалят отношенията между съпрузите. И от там нататък всичко е въпрос на време и кураж при жената. Това, което искам да кажа на българските мъже е, че ако накарат една жена да се чувства слугиня, с тях, то когато тя пожелае да се почувства жена, няма да потърси тях. Мъже, разчупете старите шаблони, приемете промените, за да не ви отхвърлят жените ви.

A mojete li da posochite chasa?

Щастливци!

А неженените цял живот :)

Поредното тъпо изследване. По тая логика двойките ,които са живеели на семейни начала преди брака, са се оженили нещастно. Не знам защо все се опитват да слагат хората под един калъп- някой са щастливи цял живот, други 1 седмица.