Милен Цветков конкурира ”Здравей България”

Екс водещият на „Здравей, България“ Милен Цветков реши да се завърне в медийното пространство навръх националния празник Трети март.

Обратно в новината

Коментари - Милен Цветков конкурира ”Здравей България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление, как хора които не харесвали Милен Цветков пишат в тема за Милен Цветков.Аз не харесвам чалгарите и затова не чета теми за тях и съответно не се изказвам.Пък тези хем го мразели , хем го коментират.

DA VI EBA V GUZAAAAAAAAAAA!!!!!!

МЕТЛАТА (05.03.2010 г. 09:18ч.) СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ, че ни освободи от възможността да гледаме една самовлюбена физиономия, човечец не търпящ чуждо мнение и смятащ себе си за последна инстанция.AMIN dai BOJE

да ви еба в гъзо!!!!!ААААААААААА

И какво им пука на злобарите къде се провежда предаването. По добре ли е да се дават луди пари за декори и да няма рейтинг? Милен и в миша дупка да е пак ще е интересен. НОВА ТВ не я гледам вече.

Милен си е Милен,прям и неудобен,но без него Здравей България е вече скучно предване-като шаблон.Желая му успех но нека някой напиши къде да се търсим с него ,а не с посредници!!!

плюещите ганьовци пак се изкендзаха

Аз не гледам вече сутрешния блок на нова телевизия,по простата причина,че не се различава по нищо от другите телевизии.Милен го обичаха,мразеха,беше скандален,груб,безко тъжен,весел,закачлив с една дума ИНТЕРЕСЕН.А,сега пак дълбок сън.

Радвам се.Лично на мен ми харесва.Успех в новото начинание.

ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ПАК ДА СТАВА МЕСАР.ЧЕСТИТО И НА ДОБЪР ПЪТ.

Поздравления!!! Само някой да ми каже сайта, не го откривам. :(

Най доброто което може да направи Миленчо е да се гръмне или каквото там му е по лесно.

Всички се отвориха да правят сайтове. Бареков се набарека вече, ще видим какво ще се случи с Миленчо.

как се казва сайта.желая успех.

Che te babite njamat internet:))

трудно да се конкурира едно нагло същество с прекомерно самочувствие с едно реално момче като Митко, което си е ествствено и недразнещо в ефир.......

И кой е този сайт?

Милен Вучков

тоя намаан глупак не мога да го гледам.- добре, че го махнаха от ефир, замърсяваше го с натрапчивите си мнения на ввсички теми.

Няма шанс!

милен цвеклов иска да каже, че всяка сутрин от 8 до 10 ще говори каквото си иска... ще затваря телефони , ще трие постинги и други такива свинщини ли... горкия... пак ще чува само себе си!

Колко ви плати Миленчо, за да не публикувате отрицателни коментари за него???

СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ, че ни освободи от възможността да гледаме една самовлюбена физиономия, човечец не търпящ чуждо мнение и смятащ себе си за последна инстанция.

да оди в 9 глуха.никога не мие харесвал.

ОТ СКОРО СЪМ ВЪВ СОЦИАЛНАТА ТОП МРЕЖА ФЕЍСБУК И ТАМ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПОЛУЧАВАМ ПОКАНА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ГРУПАТА НА ТОЗИ ЧОВЕК. АЗ Я ОТХВЪРЛЯМ ВЕЧЕ ЗА 4-ТИ ПЪТ. НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ АБСУРДНИ ГРУПИ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ИЗВЕСТЕН' В БЪЛГАРИЯ!

Откакто Милен напусна, не гледам Здравей, България.Скучно, безинтересно.

Дали въобще някой се интересува от този Нарцис!

да го духа

да го духа

Aman ot tozi, katosi predozira antidepresantite i nie ludvame ot nego!

Дерзай Милене !!!!!! Бори се с мафиотско-мутренскат камарила но Гоце, БСП, ДПС, НДСВ и вся асталная сволоч българска...

Браво, защото тези некадърници от Нова- турска ТВ и БТВ-турска ТВ ни писнаха вече ... Както ни писна вече и от президента Гоце, ДПС, БСП, НДСВ и изобщо от цялата корумпирана мафиотско-мутренска среда и обкръжение ! Дерзай Милене и критикувай, там ти е силата !!!!!!

Странно, че и Цветков, и Бареков се насочиха към една и съща медия-Интернет. А това е трудна медия-много голяма конкуренция, изисква се наистина да си оригинален и смислен, за да имаш интелигентна публика и коментари. Така зададен сайта, изглежда ще бъде тюрлю-гювеч и не вярвам рекламодателите да си счупят краката от бързане( а и те винаги вървят с властта!) Все пак-да пожелаем успех-хубаво е да има алтернативи!:)

btavo

ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЩЕ МОЖЕМ СПОКОЙНО ДА ПИТАМЕ СЕЛСКИЯ ЕРГЕН ОТ ВЪЛЧЕДРЪМ ВИЯТ ЛИ ВЪЛЦИТЕ СРЕЩУ ЛУНАТА ЗИМНО ВРЕМЕ НА СЕЛО И С КОЙ КРАК ПЪРВО СЕ ПРЕСКАЧА ТРАМВАЙНАТА ЛИНИЯ В СОФИЯ ЗА ДА НЕ ТЕ ХВАНЕ ТОКА ?

Милен е един от малкото журналисти достигайки до сърцето и душата на почитателите с помощта на своята непринуденост, откровенност,смелост откритост. Това го прави по достъпен и човечен.Това не допада на привикналите на перманентен конфорт и на ограничените хора които винаги ще се опитват да му пречат.Но ние които го обичаме изобщо не сме малко Желая му успех !

и кой е сайта

А кой е сайтът?! Медиите го спестяват! Накой ако знае, да го пише моля!

пак ще се провали, защото е нарцис, няма уважението към събеседника си, не може да изслушва и обича да се подиграва с хората .... а този свят е шарен, има и по-интелегентни и не чак толкова .... важното е да не накърняваш достойнството на отстрешната страна, а това за господина са все непознати неща ...дано да съм лош пророк ...но вълка козината си мени, нрава - НЕ

Пожелание за добър старт!

Syper ! YSPEX Milene !!!

е хаааа

Честито и успех на Милен! Знае ли някой адреса на сайта?

mnogo mi e pederasko da go gledam

Така е Бареков потъна!

Toi NE stava za tazi rabota ! Liglio e,i ne uvajava xorata. Ima samochuvstvie bez pokritie.Prekasvashe xorata v efir. Jena mu go ostavi...........za LIAVATA mu REZBA !

Bravo Milene - samo napred :)

Bravo Milene - samo napred :)