Диана Любенова бе обявена за Най-обичаната българка

След Мира Добрева (2006), Галя Щърбева (2007) и Мария Игнатова (2009), през 2010 г. актрисата Диана Любенова спечели титлата „Най-обичана българка“ с гласовете на слушателите на Радио Атлантик и читателите на електронното списание Az-Jenata.bg.

Обратно в новината

Коментари - Диана Любенова бе обявена за Най-обичаната българка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази замечтаната в червения фотьойл. Това е жена! И като асистентка на агент 007 да я сложиш, няма да сбъркаш. поне като опонентка. Затова не бива да се четат предишни коментари, а човек да усети мига.

Диана и страхотна жена !

тази е доста смахната, ако иска датето и да говори хубав български, трябва да започне от начало тя да си му говори на български

Ако от злоба се забогатяваше, то българите щяха да са най-богатата нация. Явно, че плюейки по всичко, избивате комплекси. А за Диана - супер жена отвсякъде. Радвам се заедно с нея, че ще си има бебче. Това е най-хубавото нещо, което може да му се случи на човек.

Благодаря Нана, не останаха българи , които да се зарадват на чуждото щастие или успех. Бъди благословена...

Ауу най-обичаната българка-друг път.Не виждам какво да й обичам ,като тя е една водища на телевизионни придавания и се е пробвала аванта в някакъв сериал.Кой знае дали богатото й гадже не е платило,за да стане най-обичаната БГ жена.Тая може само за секс да говори.

Аууу, Вие чалга фенка ли сте, Зорница...., така звучите поне - sorry ако не е така, но.....

Не ви ли омръзна,как може да сте толкова злобни.Диана Любенова напълно заслужено стана най-обичаната българка.Много се радвам за нея!Тя е талантлива,интелиген и сексапилна.Браво на хората,които са я избрали:)

Диана е хубава, но бездарна

Диана Любенова е една от малкото български жени, които излъчват интелект и стил.Наистина хубава жена.

та тя не може да си прочете дори името без срича! ега ти идеала!

защо се учудвате? каквото обществото, такива и идолите му! единственото, за което тази слабограмотна и нискоинтелигентна жена може да говори, е за секс. това вероятно е и единственото, корто може да прави, защото актриса и водеща определено не е.

да я обичаме поради каква причина? че нещо не ми е ясно?

Unikalna jena :-)))) Krasiva, respektirashta, inteligentna..... Bravo!

Браво! Заслужила е жената, страхотна е!

Има супер тъпаци които са се изказали в този форум,какво значи това,че е била безизвестна абе хора вие да нямате от скоро телевизия ,че тя отдавна е водеща на телевизионни предавания и ако се позаинтересувате малко преди да пишете тъпотии тогава ще се огравотите и няма да се излагате по форумите.Диана естрахотна жена със страхотна визия и присъствие.Смешно е само как са влезли жените на тъпаците Иван и Андрей в тази класация, особена на Андрей,че тя е в България от скоро и е сръбкиня как може да бъде най обичаната Българка?

Ама на всякъде ли е обичана? Малииии, голяма работа е тази! Не се ли събличаше по Витошка преди години, белким я забележи някой? Точно тя е.

Абе вие луди ли сте??? Щом някоя готина жена получи награда и започва да се лее злоба...Хубава е, талантлива е...познавам я от както се помня и никога не е била надута, а вие тука сте едни злобари, никому неизвестни....

МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛА МИЛАТА.ТАЗИ КЛАСАЦИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ САМАТА НЕЯ.

glupak

Аз съм по-обичана

taz puk koja e? i koi izob6to gi gleda tezi seriali? i kakvo razbraha ot seriala za neinata li4nost 4e ja zaobi4aha tolkova mnogo

пълни глупости.една посредствена актриса и толкова остра, че направо боцка.

въпреки интелекта и останалите и качества има нещо отблъскващо в нея...чини ми се, че ще да е усоиница:-)

стилна жена, ама пък да е обичана ... ?!? То българинът себе си не обича, че що остана за някой, станал известен или успял по някакъв начин да обича! :)))

Е най-после една невероятна класация! Прилича ми като обичта на народа към Гоце и противника му Дянков.И двамата ,народа адски ги заобича,след като се запозна с тяхните препирни и махленски спорове,които така досадиха,вече две седмици,че на всички им се до повръща ,а пък за Цецето Цачева да не говорим тя пък се зае да импийчва,олеле майко,спаси ни от простотии,Боже ти който си на небесата!Прости ми ,че напразно споменавам името ти Боже,знам,че е грях!

Не вярвам това да е истина. Та тя е почти непозната. Тия, които се сещат коя е едва ли биха я предпочели. Има богато гадже и с неговите пари е станала най-.

БРАВО БРАВО БРАВО!!!! НА ФОНА НА МИС БЪЛГАРИЯ/КРОКОДИЛА/ Е КАТО БОГИНЯ

Абе българските медии са много зле! Съвсем очебийно се опитват да ни американизират с подобни тъпи класации и конкурси. Много ясно личи, че хората не се интересуват от подобни простотии, то те явно за да могат да си пълнят предаванията си ги организират, провеждат, раздават си титли. Предлагам на организаторите на подобни конкурси да включат хора, които се занимават с благотворителност, а не някакви пикли от рода на Даниела, Вихра, Диана и Петкана!!! Тогава и на публиката ще й бъде по-приятно да прочете

Съгласна съм, с уточнението че си има предвид най-много пъти обичана в интимен смисъл.

aide be-porednata platena i nezaslujena titla.s kakvo e izvestna -i koi ia obi4a tolkova.otgovor:niko neitvestna i neobi4ana.Albena Mihova-da mnogo obi4ana i izvestna li4nost.Zvetana Maneva-da mnogo obi4ana i izvestna.kak mojete da sravniavate tova-LIZE -s tezi zolkova uvajavani aktrisi.

Глупости... ето такива напълно измислени конкурси заблуждават някои,че са повече отколкото са.Дианче, не ги слушай... 99 процента от населението не се сеща за физиономията ти, камо ли за името.

НАЙ-ОБИЧАТова е някаква измислица!!!!! Защо тази жена да е най-обичаната българка??? И кои са тези които я обичат нъй-много? Вероятно това е семейството й. Аз съм българка!!! Обичам децата си, мъжа си, семейството си. Тази за какво да я обичам?!?!?!? Не ме харесва да ми приписват, че обичам някого, особено човек когото не познавам и съм виждала 1-2 пъти по телевизията. С какво да е заслужила обичта ми? Предполагам, че това се питат огромен брой българи. АМАН ОТ НЕЛЕПИ КОНКУРСИ И КЛАСАЦИИ..НА - НЕ,НО КРАСИВА -ДА!

Диана Любенова води 15 минутна рубрика, един път седмично в предаването На Кафе. За това си усилие взима 1000лв. хонорар. Тоест, за точно един час работа на месец, заплатата и е 4000 лв. А месеца не е само 4 седмици, а е 4 седмици и 3 дена. Това което ви го казвам е 100% истина, човек от семейството ми работи в предаването. Интересно ми е, ако всеки българин знае този факт, дали пак ще е най-обичаната, като познаваме завистливия манталитет на Българина :))) Оставям ви тази храна за размисъл

Kude se pravi tazi klasaciq da glasuvam tvurdo NE!!!!!!!

не е най-обичана .поне незнам някой около мене да я обича

Кой я обяви? Какви са тези простотии, бе тате:))))))))))))

Поздравление за българските мъже заради тяхната толерантност. Дори когато българските жени прегръщат чужденци, българите пак ги харесват и обичат

Съгласна съм с мнението, че Диана Любенова е може би най-малко мразената на фона на Вихра и Даниела и най-вече на недоразумението и обида за зрителите Мария Силвестър. Само Цветана Манева може да се нарече обичана българка, но най? А за Стоянка Мутафова какво ще кажете? Тя е много по-обичана от всички тук, взети заедно. И баба Лили също, както беше отбелязал някой по-горе. Освен това най-обичани за всеки човек са близките му, а не някакви хора, които е виждал по вестници, списания, телевизии и т. н.

Диана, супер си!Бъди жива и здрава и все така лъчезарна.

Вица на деня !

Аз,аз съм най-обичаната българка.И да нямате друга българка по-обичана от мен.Амин

Интелигетнта жена и актриса. За разлика от Галя Щърбева, която не може две изречения да върже правилно.

Не е уточнено от кой е най-обичана,може би от американеца?!

Всички номинации, с изключение на Цветана Манева, са сбъркали класацията. Ало, организаторите, не се гаврете с определението най-обичана българка!!!

Това не е най-обичаната българка!!!

Тя едно изречение не може гладко да върже, без да се запъне, те в тв-то я наблъскали, та сега и най-обичана измислиха, че била.....ех, ех колко.....смях има на тоя свят, ама смеенето е здраве. И калории топи. Мерси, че ми го осигурявате и то безплатно. Не мога да спра д се хиля.........

Мария Силвестър, абсолютен тъпизам в маниерите й.Кои пък я сложи в тази класация.

Коя е тази актриса? С една роля в сериал да стане най-обичаната българка? Аз не гледам сериали и не смятам, че да играеш във филм, колкото ида си добра и чаровна, може да те направи най-обичана. Наивно и глупаво. Като гледам другите претендентки, учудвам се, че изобщо някой е гласувал за това. Смехории!

Да бе да лъжа и измама, какъв принос има, че да е обичана само, че е палава ли?

Koi i kak gi pravi tezi klasacii,che ne razbrah???I zashto sa podbrani tochno tezi nai-malko obichani balgarki???

Само погледнете този сайт и пребройте колко хора не я познават или не са чували за нея ( 34 от 57 не я познават!!!!!). Аз също. Коя е тя и как е избрана?!