Вики Джумпарова и Антония Петрова в ревю на Жени Живкова

Топ моделът Виктория Джумпарова и три носителки на титлата Мис България - Роси Иванова, Юлия Юревич и Антония Петрова дефилираха на ревю пролет-лято 2010 - “Нова еманципация” на модната марка на Жени Живкова вчера в Рейнбоу Плаза.

Обратно в новината

Коментари - Вики Джумпарова и Антония Петрова в ревю на Жени Живкова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо интересно, а за булченската рокля да не говорим, коя ли дама, уважаваща се ще се оплече в нея. Жени, май този път нещо не те бива...

Жени е невероятна, всичко, с което се захване, го прави! УСПЕХ, ЖЕНИ!

тоалетите са хубави,с изключение на булченската рокля

Браво Жени

Това е поредното доказателство за липсата на естествен подбор у нас . Парите не могат да купят талант, а назначените за дизайнери вече си повярваха, че са станали такива.

Харесват ми тоалетите - женствени и доста ежедневни, не са някакви изгъзици, дето няма кой да ги облече. Не ми допада само че на тези елегантни тоалети и дами с фини крака са обули груби обувки. Това не стои добре. Иначе, ако трбява да коментирам манекените - нито една не блести!

От грозно по-грозно.Каквато дизайнерката,такива и моделите и манекенките.

Браво на Жени Живкова най добрата колекция на български дизайнер ,която сам виждала до сега.Страхотни тоалети и аксесоари.

НЕВЕРОЯТНИ МОДЕЛИ.ЖЕНИ ЖИВКОВА-ДИЗАЙНЕР N1 НА БГ.УСПЕХ В БЪДЕЩЕ!

ЖАЛКА РАБОТА. А БУЛЧЕНСКИЯТ ТОАЛЕТ НАПРАВО МЕ ПОТРЕСЕ.

на Т.Живков е неичерпаем извор на идеи.

Много лошо гледат - гладни са, милите :-) ?Бой, глад и духова музика - за да разходиш няколко парцалки - да ги ожалиш направо.

Нямам думи - прекрасно ревю. Видях модели, с които спокойно могат да се обличат не само младите дами т.е. поднася се решение за добрия външен вид и на дамите от моята възраст..., а това при родните дизайнери е изключение. Благодаря ти Жени, успех!

Biva

BRAVO. Edna ot malkoto dobri dizainerki v BG. Bravo.