Дуетът на Лейди Гага и Бионсе се превърна в сензация

След многократно отлагане скандалната американска певица Лейди Гага и колежката й Бионсе пуснаха видеоклипа към дуетното си парче "Телефон".

Обратно в новината

Коментари - Дуетът на Лейди Гага и Бионсе се превърна в сензация | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех, май в желанието си да се направят на по-интересни и различни ще стигнат до под кривата круша, ахъ ... то простотията по хората ходи де, не по дърветата ...

Haresva mi! A do tezi ,koito kazvat,4e v bg ima po-interesni klipove,molia vi kajete mi koi sa???I molia vi ne rovete v minaloto predi 10 godini! Sigurno govorite za na Preslava ili Anelia hahaaah!

Защо във всеки клип тая пача Лейди Гарга трови някой? Няма ли да има клип в който нея да я отровят?

Досто провокативно,сигурно ще го цензурират!Гага така ги обича нещата-скандални.Но целта си я постига-много е известна вече.Аз обаче не съм й фен.

Видеото е СУПЕР...когато вие направите нещо такова тогава коментирайте, а до тогава гледайте чалгарките в БГ

Напоследък се върви от простотия към по-простотия и най-простотия .... Нито Мадона с нейния хит Celebration, нито тази Гарга стават за нещо... Ужас ... Накъде е тръгнал светът ...

УЖАСССССССССССССС!!! нещо наречено Лейди Гага ,този грозен Птеродактил не знам ,какво точно може да и се хареса?........Нито има глас,ното има визия, ама тя е една бивша порноактриса само може да се чикери(това е дума от баба ми ,което означава гологъзи)! Просто се чудя и се мая ,какво толкова и харесват,пък чак и Бионсе да се съгласи да участва в нейния клип -ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коя от двете е по-зле - само това се чудя

много кич в клипа, но да си призная - бих ги ковнал и двете :)

живо потвърждение на това, че простотията е превзела окончателно света и вървим към тотален упадък. кичът вече е закон. ако не си кич - не си интересен. иначе са много добри певици, но уродливостта е повече от прекалена.

SYPER

Нито клипът, нито песента стават за нещо според мен! В България има много по-интересни неща и определено по-качествени, но изкуствената истерия около чуждите шитове ги заравя много дълбоко! Това е положението - кланяме се на всичко дошло от чужбина и плюем по своето! Скоро просто ще изчезнем като нация... И си го заслужаваме!

Клипът го има във вбокс. В състояние е обаче да доведе до трайно увреждане на мозъка и импотентност. Това не е провокативност и ексцентричност, ами простотия. Текстът е малоумен, а мелодийката - като 1,000,000 други такива.

Ужасно противни са и двете.

Рядко може да се види по-класна простотия. Чак се изумих какво може да роди болен мозък. Онемях буквално - това е абсолютна глупост.

Клипа и песента са супер. Според мен хората са проявили малко въображение, пък и всеки знае за ексцентричния вкус на Лейди Гага.

Песента е яка,но клипа е ужасен наистина.

ujasen klip ! Pesenta stava

Къде може да се гледа клипа

Няма лошо в това, че Гага и Бионсе са комерсиални само дано някой деца да не видят тази сцена с отравянето и да решат и те да отровят някой като любимките си в клипа - не съм гледал клипа и не зная как са представени нещата и давам мнение на сляпо, но дано не съм прав....

Напълно съм съгласна. Песента стана хит . :)

Ako tova e vyrhyt v produciraneto na muzikalni vidio klipove tazi industria se e otpravila kum nai-prostashkiq si perioad. V sravnenie rodnite chalga klipcheta sa prikazka za dechica. :-(

uf taia garga samo kato e vidia ili tchuia i mi se povdiga...

Hello i'm lady gaga !