Венета Райкова сбъдва мечтата за дете на БГ семейство

Тази година партито по случай шестата година на предаването „Горещо”, което ще се състои на 28 март, си има кауза – да сбъдне мечтата на българско семейство да има дете.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова сбъдва мечтата за дете на БГ семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! добра кауза!

Предишната и кауза беше да напомпа гърдите на някоя малоумница - срещу кеш от Сдружението на българските касапи:) Доста пошло предаванце - спор няма !

Много ама много сте ми жалки, мили български женки - не ставате за нищо, единствено можете за забременеете от някой смешник и да парадирате с това

mislja 4e vsi4ko e piar

ЧУДЕСНО!ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ?ДУШИТЕ ВИ СА ОПУСТОШЕНИ ОТ ЗЛОБА?ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ!

Happy St.Patriks Day

мила ми Тишовице...., ай сиктер, че ще обидим Ботьов

Georgiev e familiqta na Tihomir - muja na Veneta. Tq prosto e zapazila sobstvenata si familiq i v su6toto vreme e priela i negovata.

АМА СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ТЪПА ОВЦА - НЯМА ЛИ В ДЪРЖАВАТА ДОСТОЙНИ МЛАДИ МАЙКИ С ПРОБЛЕМИ И ИДЕИ

И как точно някой/я режисьор/ка е решил/а, че сценарий на база симбиоза Райкова - радетел/лице за осъществяване мечтата на всяко българско семейство да има дете е продаваема ? !!!

Вечно изненаданото изражение на Райкова се дължи на прекаляването и с ботокса.При злоупотреба/при нея на 3 месеца/се получава мимическа недостатъчност-лицет остава като маска. Колкото до новата кауза-несъмнено е по-добра от предишната със силиконовият бюст ,спечелен от девойка,която видимо нямаше нужда от него.

грешка в перманентния грим (вежди) - мн дразни, прав си

greshka v permanentniq grim:))) mn nepriqtno - prav si

добра кауза точно в момента,когато ще ощетят бъдещите работещи майки

Някой знае ли защо докато разговаря с някого горепосочената женица гледа всегда с поглед, изразяващ учудване? Едни ококорени очички... аха, и да проговори! И това заучена поза ли е?

Не разбирам какво злобееш! Жената си е избрала добра кауза, на която да помага, това че я ползва и за PR не е толкова важно. Помогни и ти щом си толкова отворен/а да те видим - много е лесно да плюеш, трудно е да направиш нещо напрактика.

Да е жив и здрав юнака именяк днес.

тая поповска женичка пак ли се изживява като Майка Тереза? УЖАС

има ли някаква родствена връзка между Венета Райкова Георгиева и Венета Георгиева от Ринг тв.

да им честит именика днес!!!