Иван и Андрей ще са ”Големите усти” на Big Brother Family

Новият сезон на риалитито Big Brotner ще има не една, а две Големи усти – това ще бъдат водещите Иван и Андрей.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей ще са ”Големите усти” на Big Brother Family | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ,че по БТВ ще дават Листопад - за предпочитане ще е!!!

От тия полуидиоти вече ми се драйфа. Колкото повече не ги искат зрителите, толкова повече ни ги натрисат. Аман от тия навлеци.

Уфффффф!.......

Ae stiga ve4e s tezi dvamata idioti.Golqmo lansirane 4e i jenite si vkaraha!!!!Samo tqh shte gledame!!!!

За да се навиеш да участваш в такова шоу, трябва нещо да не ти е наред - или ума или си в крайно безпаричие. Горките участници!

Отново евтини панаири! Егати!

По идиотско риалири от Big Brother няма! Мизерно шоу не на квадрат, ами на куб. Имаше момент, когато излъчваха риалитито по цял ден. Тогава бях със счупен крак и лежах на дивана сам в къщи, нашите на работа, приятелите на лекции и по тренировки и се нагледах ... От тогава не проявявам интерес към този голям брат; впрочем аз и нямам време да се застоявам пред телевизора - но ми останаха неприятните спомени за онзи Big Brother. Сегашният, в своята елементарна същност, няма да е по-различен.

А ако пусна чешмата дали и от там ще потекат иван и андрей?

Много хубаво, но какво ще правим?!? без жените им?!? :))

Тия нищо чудно да ги направят и политици след некоя друга година. Иначе ако тук във форума има от заблудените хора пращащи СМС в предаването, сега е момента да разберат, че ще си хвърлят парите на вятъра ако гласуват! Разберете-не зрителите решават кой да спечели!

Аууууу, че изненада! Защо и новините тези двамцата да не водят?

ОЩЕ НЕЗАПОЧНАЛО РЕАЛИТИТО Е НАСРАНО ОТ ДВАМАТА ОЛИГОФРЕНИ.С УЧАСТИЕТО НА ИВАН И АНДРЕЙ СТАВА ЯСНО ,ЧЕ РЕАЛИТИТО Е ПОРЪЧКА НА ГЕРБ,за повишаване на рейтинга.РЕЗИЛ.

Сега вече със сигурност няма да гледам тази простотия.

Е,аман от тези кретени,няма спасение от противните им мутри! Нима в цяла България не могат да се намерят по-свестни журналисти-тези не стават за нищо,противни са и на уличните кучета.Не вижда ли ТВ ,че рейтингът и спада заради тях.Най-точно го изрази Васа Ганчева-няма ли противоотрова срещу тези двамаат?!

Може ли поне за малко да ги скрият от общественото полезрение. Станаха досадни. Нямат и качества за водещи. Нямат никаква дикция, не ползват правилна лексика и нямат визия.

А нужно ли е изобщо да има големи усти? Нужно ли е някой да оплюва хората, нужно ли е някой да манипулира зрителите? Не е ли по-добре да ни оставят да си гледаме без коментари и сами да си правим изводите?

нямат ли карй техните изяви?!?

Всички предавания на Нова ТV са свързани с Иван и Андрей! Толкова ли няма други по-кадърни хора,та само тези се тъпчат с пари? Вече станаха милиардери.То не бяха те, години наред,сега жените им /ужасно неприятни/,утре и децата им.Тази телевизия да не би да е на Иван и Андрей? Знам,че са много близки с някаква директорка Лозанова и тя ги лансира навсякъде.Е, стига вече - направо се насраха! Особено Андрей,който всяка вечер се хили глупаво и се държи неадекватно,а Иван се мъчи да прикрие неговите изцепки.Трябва ли хората да гледат само тези две полупияни и полудрогирани физиономии всяка вечер, навсякъде от където има келепир? Я малко да се замислят шефовете на Нова ТV!!! Стига са ни предлагали тези простаци /даже те самите се определят като такива/ и техните супер лигави жени.Едната не знае български и ни пробутва сръбска реч /в българско предаване/,другата пък не спря да се лигави как не можела едни яйца да опържи и други нейни лиготии.Стига вече шуробаджинащина в тази телевизия,защото на хората им писва /това не е само мое мнение/! Тези двама лигльовци са завладели всякакво ефирно време и трупат пачки,а ние по задължение трябва да им се радваме и да се смеем на лиготиите им!!!

Оо, пак ли тези?!!?!

ама тия са навсякъде . има ли някое пхредаване да не са го зовздели . на хората им писна от тяхното присъствие . крайно времее да освободят ефира малко поне . да си гледат шоуто където и без друго за нищо не стгава . не успяват да го направят като Слави . няма и да успиеят!

На кой му пука? Поредната ТЪПОТИЯ и долнопробни интриги.

толкова ли няма други та пак натресоха тези недорасляци, това означаваче, че и бигбрадър няма да гледам

a-a-a-a-a-a--a-a--a!

izob6to ne se u4udvam,to drugi ima li v telaviziata...gledam edni i sa6ti vode6ti koito kanyat edni i sa6ti gosti-semeina televizia.Ve4e ni6to ne gledam osven novinite i nyakoi film,vsi4ko tolkova iztapya...

povrasta mi se ot tezi

ИВАН И АНДРЕЙ... БЕЗУМНО БЕЗИНТЕРЕСНИ ВЕЧЕ СЛЕД ОПИТА СИ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ПО-ТАКА, КОЕТО СЕ ОКАЗА БЛЕДО КОПИЕ НА ДРУГИ ПОДОБНИ ПРЕДАВАНИЯ. НЕСЪМНЕНО ДРУГАРСКОТО РАМО ОТ НИКО ТУПАРЕВ СТРУВА ПАРИ, А СЕ ЗАДАВА КРАЯ НА СЕЗОНА И ВЪПРОСИТЕ ОКОЛО ПОДНОВЯВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТВ СЕЗОН... С ТОЗИ УБИЙСТВЕНО НИСЪК РЕЙТИНГ НА ШОУТО НА ИВАН И АНДРЕЙ Е МНОГО СЪМНИТЕЛНО ОСТАВАНЕТО ИМ В ПРОГРАМНАТА СХЕМА НА НОВА ТВ И С ОСНОВАНИЕ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКЦИЯТА ИМ. ЩО ВИ ТРЯБВАШЕ, ДА ЛАПВАТЕ ПО-ГОЛЯМ ЗАЛЪК?

ей, ненаядоха се тези господа - ама каквото предаването такива и устите - тъпа работа

От половин година не гледам вечер телевизия благодарение на турските сериали и невероятните формати, които ни предлагат основните телевизии. Защото другият вариант е да изгледам Листопад и да послушам малко малоумните опосуми, след което с милион убити мозъчни клетки да си легна...

Значи ,че няма да го гледам това издание на Биг Брадър.Не разбраха ли най сетне в тази телевизия ,че на народа му се повръща от тези Иван и Андрей.Нито имат излъчване някакво,и като си отворят устата бълват неприятни за слушане глупости.Скучни и отвратителни са.

Писна ми от Иван и Андрей и от тъпите им женички!Учудвам се на Нова телевизия, такава досада!Mай няма да се гледа Big Brother...

Олелеееее стига с тези двамата...ужасни са

Сериала : Иван и Андрей - от глупав, по-глупав. АМАН от тях !!!!!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига вече.ТЕзи не се издържат,жените им,ТЕ стига.Очаквам едно детско предаване за дъщерята на Иван,за тъщата на Андрей.Да побързат да не ги изпревари някой.

znachi sus sigirnost nqma da se gleda!

По добре това предаване да се казвадвамата глупендери или том и джери, тигана и капака... нещо подобро! Тези двамата кой ги лансира, те могат да правят развлекателни програми на ученици от 4 до 10 клас, те са скучни и от тях нищо не можем да научим, а що се отнася до непрестанното им хилене, понякога в повечето случаи са противни.

Аман от тия. БРАТЯ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ ВЕЧЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!

естествено, че кой друг??? еййй аман от тея вече, сигурно пак ще набутат и тъпите си жени!!!

немам думи, тия двамата простаци се навират навсякъде, вече като вдигна капака на тоалетната чиния се чудя дали няма да се появят и от там

Пак ли ще давате тези лигльовци Иван и Андрей, защо не поканихте и жените им там? Хубаво беше те да влезат в къщата.

Крайно време е това шоу да бъда забранено, както в други страни. Гнусно, отвратително, разлагщо възпитанието на децата. А пък, сега и като участват Иван и Андрей, ще стане и най просташкото. Отврът!!!!

Я заковети ги тези опосуми от сутрин довечер на екрана ще разкарате и малкото останали Ви зрители! Голямо лигавене и простотия до шия-отврат!

най-сетне си дойдоха на мястото. иван и андрей да ги наемат пожизнено за това пошло воайорско шоу. мисля, че това е шоуто за тях. нека пощадят горкия зрите от други участия.

Тея лигочини не ги понасям.Няма ли други .Според мен има много талантливи и симпатични водещи.Помислете.Те ми идват малко в повечко.

Правилно, големите усти обикновено са с малки мозъци!

Е тия двамата пубери вече наистина само в леглата ни не се напъхаха! Ама де да знаем, не е зле сутрин да проверяваме под юргана...

Ей тия двамата смръдльовци където не ги сееш там никнат.Скрийте ги в кенефа да не останат гладни.Сега и двете им пуйки сигурно ще се наврат някъде около това тъпо шоу.

Тия двамата съвсем деградираха. Уж, бяха интелектуалци и моралисти, а сега ще се занимават с предаване за простолюдието, пари, пари, какво да се прави.

aman ot tiq dvamata.nqma li novi lica?

тези двамата опусуми /както вече ги наричат в много медии/ следва да запълват ефирно време? От понеделник до петък - те, цяла събота - те...Свършиха ли се всички останали, които биха могли да водят? Май съвсем ще отпадне НОВА от предпочитанте ми ТВ...