Антония Петрова и гаджето й не пропускат светско събитие

Мис България 2009 Антония Петрова ще предаде след броени седмици короната си на нова кандидатка за слава. От Визаж стартираха организацията на конкурса Мис България 2010.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова и гаджето й не пропускат светско събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яааа... къв готин деди , от де го извади ма Тонче

лично аз мисля, че има жени като лайза минели и барбара стрейдзънд, които са си грозновати, както и да го погледнем, но имат чар, излъчване и осанка (а да и ТАЛАНТ). нашата антония излъчва единствено някаква простодушна глуповатост. не бих се кефил такава жена да представлява страната ни, малко е подигравка. са че мъжа й сигурно е чичко паричко, отделен въпрос. нали трябва да се храни жената, че и някой да й плати силикона... направо ме е страх какво ще изберат тази година.

Гаджето й е по-готино от нея. Не искам да обиждам животните, но тя прилича на КОН.

ДАМАТА Е ОТ ПАЗАРДЖИК, СЕМЕЙСТВОТО й Е ОТТАМ, ТЯ СЪЩО Е РОДЕНА И ОТРАСЛА ТАМ, НО ПУСТО ПЕРНИЧАНКА ДА Е! :)) ИСКА ВИ СЕ. ОТДЕЛНО МОЖЕ ДА Е СТРАННА ХУБОСТ, ТИП ДЖЕРИ ХОЛ, МА НА ОНАЗИ ВНОСНАТА й Е ПРОСТЕНО, НА АНТОНИЯ - НЕ! ПРОСТАЦИ :)))

Явно двете виШита на госпожицата не са били достатъчни за да придобие поне малко интелект и държание.За мене е недопустимо човек , който има претенции за интелигентност средно ниво да парадира с пари , и то не негови , че и на всичкото отгоре да обижда а бедност.Много благотворителни , наистина.До Пуерник - Аз пък не съм говорила с мъж , който да каже че в Перник ИМА красиви жени.Мнението на събеседниците ми е било обратното на твоето.

ахах, мистерията се изяснила

Крайно време е миските в България да започнат да се избират по красота и да са с поне малко интелект, а не според това на коя гажето ще плати повече.

Виж какво простако / простачке, няма да коментираш манталитета на хората от Перник, нито качествата им, защото си изпълзял най - вероятно от някоя канавка на казичене, столичанино. Аз съм от Перник, живяла съм на доста други места и съм била приета в среди, които гледаш само по телевизията ( ако ще коментираме кое е показателно за пернишкия манталитет )... И още : до днес не ми се е случило да разговарям с мъж, който да не признае, че в Перник има мноого красиви жени - широко известен факт. Приятно четене на клюкариите в казиченен... От Перник с любов.

страш-на съм ! страш-на съм! и със синя панделка и без синя панделка

ох,слава богу ,че крокодила все още не е захапала някой по тез партита ,че и както не пропуска

това да нее ревю в зоопарка

А защо си мислиш, че сме бедни, драга?! Да не би само твоя Сашко да има пари?! Смотла!

Do AZ2 - skupa, za tebe semeinata idilia da peresh chorapi i da purjish iaica li e :)? Egati zadrustenata srednovekovno-balkan mantalitet. Ne che Tonkata e cvete za mirisane, ama ti si stoi u selo, vari bob, kurpi chorapi i si trai...

Може да е всякаква и повечето от вас са прави, но само едно нещо признавам на жената, и това са красивите й очи. Абсолютно всичко друго е отблъскващо в нея, а заговори ли, става страшно..

какво гадже тоз е баща и.:)))

Най-мразената мис България остава в историята. Е няма как да има по-безочилива от нея, грижа я е за дивите животни, но ходи с кожени палата. Хвали се, че е завършила две образования, а правото още го търкаля, заради невзети държавни изпити.

Кво ми говорите отвратителнае.Няма грам излъчване.Срамота такива красиви жени има в БГ тази е ГРОЗНА.

На снимките на ревюто си е направо хубава. Без да съм голям фен, ама са хубава двойка с приятеля и.

Muzikat na snimkata prilicha na tovarish Kalashnikofff i e tolkova mlad, kolkoto nego.

Роня крокодилски сълзи !!!

супер, скоро ще имаме екс мис крокодил :)

Тъпоумното тони и обикновена : Доколкото Вашата личност живее в Перник е представлява средностатистическо момиче от Перник, това Ваше заклйчение като да би се приело, ако и доколкото, все пак, същия този средностатистически Ваш манталитет би се разпрострял върху по-голямата част от българското общество. Но. За Ваша жалост, като да е налице тотално разминаване в няколко неща : 1 . Вашият кумир/ка - за да разберете по-лесно за кого иде реч/ представлява едно чевръсто крокодилче ОТ ПЕРНИК. Въпреки, че това е достатъчно да се прецени нейното интелектуално ниво, но то е показателно за това, доколко я харесвате. А и защо. 2. Ако говорим за физически данни, то като още не се е намерил хирург, който да може да оправи многопръстното й отвестие. Защото, ако би било такъв налице, то би било оправено. Но - очевидно това се харесва на този, дето я оправя. Айде да приключвам, че много думи станаха - ще забравиш първите. С п о з д р а в от столицата : да живее Перник

На Крокодила с две висши от миткате по бутици и боклуци дали му остава време да прочете някоя книга да се образова малко щото тези дипломи дето са купени маи не е четено за тях.

Mnogo sa gotini . Dano sa i radostni . Na dobar 4as

Ама каква е селска мома и то с толкова пари, представям си ако нямаше на какво щеше да прилича.

Духайте супата и се ядосвайте, бедни плебеи....! ;)

невиждано злобни, пошли и селски коментари правите, защо бе хора ще погрознеете от злоба, бъдете по-позитивни и готини. Антония е готина, кефи ме.

Още малко ще се носи със славата на Мис, като изберат новата за Тоца няма и да се сещат.

Аз пък смятам, че прекалено честото й появяване с гаджето й е в разрез с концепцията за мис. Те реално се държат като женени, а доколкото ми е известно избраните за мис не трябва да се омъжват 1 година. А нали разбирате, че подписът е само формалност. Реално те са като женени и тя не престава да го мъкне по светски събития. Та дори спечелилите конкурса мисис не се появяват толкова често със съпрузите си. Относно прословутите й благотворителни прояви, аз лично не съм чула нищо за тях, особено пък в този сайт! Впечатлението ми е, че който иска да си направи малко реклама и PR си плаща за да пуснат информация за него в този сайт, като понякога съобщенията и самите прояви на т.нар. звезди са много глупави. И в случая с Антония Петрова като иска да се изтъкват благотворителните й прояви да бяха написали нещо за тях.

Гаджето й да си я прибира у тях и да си я гледа, да си я води, където и както пожелае, да й се радва, но да не ни я натрапва повече... Тази жена няма физически качества (за интелектуалните такива не знам, но те по презумпция не са присъщи на миските) да носи тази титла...

за сведение на пишещата гладна да я осведомя: тебе едва ли ще те поканят някъде да ядеш и пиеш, но такива като Антония, тъй като така или иначе са публични личности са длъжни да я канят и го правят, това е. А ти се примири с този факт и не хвърлят отрова. И се наяж, за да не си толкова нервна и лоша - успех.

откровенно казано Антония стои много по-добре на конкретното ревю от тази Виктория ама много по-добре или Вие я плюете по навик, успех злобари.

ХА-ХА КУПИЛА МУ РИЗА С НЕГОВИТЕ ПАРИ... А ЯЙЦА ОПЪРЖИ ЛИ МУ ВЕЧЕРТА? ИЗПРА ЛИ МУ ЧОРАПИТЕ ЕГАТИ СЕМЕЙНАТА ИДИЛИЯ

Двамата обожават да ходят на модни ревюта и откриване на луксозни бутици. Боже Господи, да им имам ценностната система и на двамата! А тоя бизнесмена, откъде намира време да си движи бизнеса, от толкова претрупана културна програма?

прекрасна двойка, красота, ум, чар, излъчване, благородство, а каква благотворителна дейност развиват, нямам думи да изразя възхищението си от българския каймак на обществото

Горките хора на тези събития, аз бих се изплашил доста да видя трол на живо.

STYLISH!!!

Предвидливо от страна на Жени Живкова да й сложи тъмни очила. С тъмните очила и ако не си отваря устата да демонстрира хинтелект Тонка е направо бижу.

Не, просто тази особа не заслужава коментар.

Двамата обожават да ходят на модни ревюта и откриване на луксозни бутици. А до един детски дом отидоха ли??

Не скъпи, просто никой не се интересува от тази особа...

Още да няма коментар, означава че българка не е прочела статията и да почне да бълва злобата си.

Да не искате да кажете, че тези нямат пари за ядене и обикалят партитата?