Италианецът Массимо и жена му напуснаха Big Brother

Италианецът Массимо и съпругата му – бившият еротичен модел Кристияна, първи напуснаха Къщата на Big Brother Family.

Обратно в новината

Коментари - Италианецът Массимо и жена му напуснаха Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам какви хора са спечелили на кастингите ми става ясно какво е нивото на журито. Всичките двойки са пълен антипод на българското семейство. За да има интерес към дадено предаване не е необходимо да измисляш неща, от които на нормалните хора им настръхват косите.

За бога братя, не го гледайте. Слава богу, че има и други програми, БТВ-комеди е достоен заместник на Листопад и Брата.

аз за 2500 лева работя 4 месеца. с тях плащам кредит и сметки. за другото няма да коментирам. за майка не съм и помисляа да ставам скоро, въпреки че съм на 30 год. защото ще трябва да живея с240 лв на месец и с тези 240 отново да плащам креди и сметки и да издържам и дете. Дори не знам дали и заплатата на мъжа ми щени стигне да живеем тогава. Сигурно ще кажете , че има и по зле от нас, но все пак не смятам ,че това трябва да ме успокоява.

Коя Златка е по секси, русата или черната? http://pol

Просто предаване,проста телевизия за прости зрители!

L'italiano e stato uno stupido a comportarsi cosi ma dopo da ivan e andrei la moglie non e che e stata una santa per quello che voleva fare! Se cercate gli stranieri forse non tutti sono come Massimo con le sue stronzate.

tazi gena kato si poznava alkoxolika kade e trugnala s nego da se izlaga.iavno i tia ima tolkova mozak kolkoto toi.

Този биг брадър е пълен резил , как може да показват този просташки начин на живот на всички тези семейства , срамота !!! Всички участници са ужасни и дори гнусни , пълни профани и мизерници ...Това е срам за България !!! Това трябва да се спре на момента да се излъчва нова тв , не ли Ви е срам това се гледа от малки и от големи , от стари и от млади , това ли са нашите ценности, на това ли ще си учим ние децата ???? Пълен провал и срам за България !!!

Има ли още хора в тази държава ,които гледат подобни неща?

KAK MOJAXTE DA IZBERETE TEZI ....OTVRA6TAVAME CE OT POVEDENIETO IM..TOVA NE SA PODXODIA6TITE BALGARI..NE NI IZLAGAITE PO VE4E S TEZI....

KAK MOJAXTE DA IZBERETE TEZI ....OTVRA6TAVAME CE OT POVEDENIETO IM..TOVA NE SA PODXODIA6TITE BALGARI..NE NI IZLAGAITE PO VE4E S TEZI...

ama kato en vi haresva za6to komentirate we mi6ki

obitcham da KRADA-kradec sum....No italianetca e pi4...

защо ги гледате,тези простотии.Всеки следващ БИГ БРАДАР става все по простсшки.Не знам коя ще е следващата двойка ,която ще се разведе

tozi bradar e proval.igrachite sa mnogo slabi

Голям прас!!!!!!!!!!!!!!!! не ми пука!!!!!!!!!!!!!!!!

golqma prostotia

харчел ги за един ден като гледам какав алкохолик е !!! ми е интересно изобщо как ги изкарва и за мен дават на детето много лош пример относно парите как така едно 4г лапе ще повтаря искам си и моите пари големия брат требваше да има даде макс 1000 на месец 2500 лудост там няма каде да се харчат тези пари само един магазин ресторант и коз салон има хора на вън които не харчат толкожа

Interesnp mi e za6to e vleznalo izob6to tova semeistvo v ka6tata?

Poznavam italiantsite. Tova e tipichnia italianski selski bek ...

Така ще бъде - като се правят тъпи предавания:при лош сценарий и слаби актьори!Какво може да се получи?

mng hubavo sa napravili,tozi big bradar e mng sku4en.izob6to nemi haresva,nqma nikav reiting ujas

no comment

Е, сега момичета си мечтайте да живеете с идиот като този! Комплексарското възпитание на едно болно момиче, ще е кара цял живот да плаче! Не ставайте комплексарки, не губете себе си и самочувствието на истински жени!

te sa gotini

bravo......v tazi tapotia ...ne se stoi dalgo ...pozdravlenia ...

tapa6tini samo

що за простотия-народа беден а те си раздават пари за влизане излизане и порно.Не го гледам и съм погнусена от много неща в тази държава:дай на простия народ зрелище.Боже накъде вървим?????????ЕЛА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ БООЖЕЕЕЕЕ Извинете ако съм обидила някого но уви това е самата истина казана накратко.

Голяма работа като са си тръгнали. Той явно е само едно голямо пикло, а тя простачка от класа. Имала фикс идея да се жени за италианец. Ех че тъпа глава. Не може дори да говори нормално, а направо се лигави. Варненска прос.....ка. Все му е едно на мъжа и, че му е изневерявала. Ами аз съм сигурна, че той си има доста любовници, така че тя и да не живее при него, той без жена не остава.

съжалявам че излезе много ме кефише обожавам италианците

parodiii

Нормално за един италианец. Тук така сме се срастнали с мизерията, че никой не смее да отвори уста за пари. Ние сме роби и затова сме най-зле платените в цяла Европа. Обещали му 2500 евро, дадоха му 2500 лева и после взеха да му гирежат. Та човека си каза, че си иска кредитната карта и парите и да се маха. А нашенците стоят и мизерстват, заради обещанието за 200 000, апартамент и кола. Целият български народ мизерства 20 години, заради обещанията на политиците, че ще оправят страната, но първо требва малко да погладува. И накрая едни свръх богати, а други гладни, като кучета. Човекът си има достойнство, а нашите и лайна да ги накарат да ядат ще се съгласят.

Тия двама+разглезеното им отроче за какви се мислят? Не са звезди, и никога няма да бъдат, че смеят да имат поведение на такива. Биг брадъъър, пак направи грешен избор, сега излагацията е голяма. В обще линии - провал след провал - това е биг брадър и нико тупарев

Голям праз!Вижте ни колко сме Велики.......

Горката българка и особено детето.Незнам какво я задържа с този човек.

Не знам но сте вкарали каймака на тъпотията, даже ме хваща яд и при нашите хора има много тъпи защо не сте вкарали и едно циганско семейство то и сега циганията е голяма по-голяма нямаше да стане . Нямам думи какви хора има много по-зле и от циганите . Да не продължавам повече ...

брадър е жестоко тъпппппп......

Да бе кой го знае какъв мизерник е там ама тука само се надува

Този няма да го изтрая и 2 минути, та ако ще и милиардер да е! Няма пари за които да си заслужава жертавата да се понасят настроенията, обидите и изцепките му. Пълен лигльо. Не разбрах какво работи, но явно не си изкарва парите с много труд, защото истинските мъже, които работят упорито, знаят цената на парите и не се държат по този просташки начин. Показателно беше и поведението на жена му, която въпреки обидното му поведение спрямо нея и детето им, не показа с нищо, че има намерение да го напусне и да промени живота си, въпреки, че Ники Николов, Иван и Андрей няколко пъти я попитаха дали ще остане с него за в бъдеще. Така, че бяхме свидетели на една тъжна истина - че има мъже, които си мислят, че парите им ги правят велики, че всички са длъжни да се съобразяват с тях и всичко им е позволено, и че има жени, които за пари са готови да понасят да бъдат унижавани, обиждани и тормозени и в това въвличат дори и децата си. Тъжна истина!!!!!!! За съжарение - факт!

Това предаване е поредната простотия в тази държава,жлко че изпростя народа.

Тази нещастница е по-добре да се разведе.Не вярвам , че имат пари-трябвали са му, затова са му се стрували малко.Обаче и в БТ са малоумници да им се хванат на номерата.Този няма и два по един и е насилвал жена си да ... пред камера за насъщния. Кой знае колко дължи- и по лицето е рязан.Трагедия.

ami da. te za edin den harchat 2500lv. nie tuka balamite 2 meseca rabotim za tezi pari. Niamam dumi....

Да си върви в Италия и там да си вика и сияе ....простотията му италианска.

PARITE SA STRACHO NECHO

Браво на италиянеца! Така се прави кога нещо не ти харесва. Сънародника му Лео не е типичен средиземноморски тип мъж. Той се нагажда, продължава да се прави на нашинец при Гала, пее с Део и т.н. Успех на семейството им в тяхната работа!

Mno-o-o-o-o-go vajna novina.Ciala no6t ne spah i se trevojih za tiah. Kakto i za vsi4ki u4astnici -livadurnici.

прав им път, италианец ли, пази Боже.......

По-голяма простотия не бях виждала!Говоря за всички индивиди !Нямат никакъв морал и задръжки!Двете кучета се държат по-прилично от тях!Сборище на някакви скотове е това шоу!