Катрин Вачева: Ще се боря заради всички пребити момичета

Пребитата от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов моделка Катрин Вачева едва днес, 30 март, реши да пусне снимки на обезобразеното си лице. Фотосите явно са направени малко след като Мис Силикон е излязла от болницата, тъй като лицето й е сериозно бинтовано, писа bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Вачева: Ще се боря заради всички пребити момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичета , спрете да търсите истински мъже във Facebook и в лицето на футболистите! Там се подвизават всички комплексари и смотаняци. Това може да се слу4и с всяка една от нас. Кураж и успех на потърпевшата!! Крайно време е в БГ да се променят законите и да се спре чалгата! Трябва да има изисквания за спотристите, който е неграмотен и със слаб успех в училище , да няма право да се занимава професионално със спорт! Трябва да има организациа за закрила на жената и твърди закони , така копелетата насилници ще си помислят преди да извършат насилие.

Нали се сещате, че ако е имало наистина побой и тя се е оплакала, няма как онзи селския да е на свобода. Дори и в България. Така че, явно е нямало нищо. И аз мога да се овържа като мумия.

ако наистина е имало побой-пич затвор ти е малко...искам и теб да те набият така че да не знаеш кои си

Грам не разбирам от футбол, на тоя младенец като го гледах снощи по телевизията, първо реших, че е чужденец - бълг.език не му беше силата, а после като разбрах, че е българин....щях да падна. Доста просто парче. Просто ужас...

ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО... И СИ НАМЕРИЛО ПОХЛУПАК. НАПРАВО СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА. ДА СИ СЕДИ В КЪЩИ УБАВИЦАТА, А ТОЯ ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО - В ГАЛАТА. ДА СЕ НАУЧИ ПЪРВО ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ОТВРАТИ!!!

Не трябва да му се размине!!!!!!!!

винаги им се разминава.дано другите момичета да я подкрепят!Каквато и да е няма право никой да и причинява това!

Тоя сто процента е импотентен, само такъв мъж би направил подобно нещо. Просто не му става и за това ги бие от злоба, то май в психологията е обяснено това явление.

!!!!!!!!!!!!!

Нещастен идиот! На момичето повече кураж и пълно възстановяване, а на тоя мухльо да си го получи двойно един ден!

тази екатерина не участваше ли в шоуто на слави бягство към победа и бе дисквалифицирана с партньорката си заради лъжа по време на изпитание.лично на мен ми направи тогава много лошо впечатление защото лъжеше много безцеремонно и с такава лекота че съм склонна да вярвам че в момента нещата се пресилват с цел отново да бъде забелязана.много неприятно и арогантно момиче.

Орлинчо, що така бе кака, в интервюто на М.Бенатова не можа едно свързано и смислено изречение да кажеш?

Напълно съм съгласна с Патопсихолога, това е истината, няма какво да се коментира повече!

Спор няма. Това футболисче трябва да е в пандиза за дълго. От друга страна всяко момиче търсещо приклчения с такива хора да е готова за секс, бой и сръбска музика. В случая боят е дошъл малко повече.

Гледахте ли как Орлин Орлинов излъга в шоуто на Иван и Андрей за рожденната си дата? Те му казаха, че са говорили с някаква нумероложка за интересната му дата на раждане-08.08.1988 и той каза, че рожденната му дата е 06 -тоест месец юни. Навсякъде в интернет пише, че е роден август, тоест 08. Защо излъга???

Орлинчо, на такива като теб много им се радваме в Централния. Ще те правим да умиргаш.

Късмет на моми4ето,този мухлю е за затвора. Физи4ескит травми ще минат, незнам дали моми4ето ще се оправи психи4ески от стреса някога.

mislq, 4e toq qko 6myrka. Reakziite pri nestabilni subekti sa tochno takiva! A na Katrin tova da i e obeza na uhoto. Vse pak dobre, 4e se dade glasnost! Bravo- ne na nasilieto!

Dano da ti se sluchi i na teb ili na dashterya ti,ili na mayka ti,ovtsooooo!

Nikoy nyama pravo da posyaga na jena po takav brutalen nachin,kakvato i da e tya!Bravo,momiche,za smelostta ti!Razbira se,che shte tryabva da go tiknat tam,kadeto mu e myastoto!

Napalno sklonna sam da vqrvam na Katrin.az samata sam imala vrazka s podoben 4ovek.logikata i razsajdeniqta mu sa napano identi4ni s toq bokluk...samo,4e moqt hubavec iz4aka 3 meseca predi da si pokaje rogata.bil nerven i inpulsiven i mi posqgal 6toto sam go bila predizvikvala.edva uspqh da se otarva ot nego...evala i na mackata,4e ima smelostta da razkaje za tova pred mediite,ako ne be6e go napravila,tva kopele edva li 6te6e da q ostavi na mira.bez zna4enie koq e i kakvo pravi,nikoi 4ovek ne zaslujava podobno otno6enie.

FUDBOLISTA, FUTBOL SE PISHE S T, HAHAHAHAH

pohelavam ot sarce na vsi4ki koito za6titavat orlin da im se slj4i sa6toto 4e i po lo6o kak moje da imqa tolkova prost narod orlin idva v kafeto v koeto raboty golym selyndjr i kompleksar ne vidyxte li 4e i na mirolioba 6te6e da sko4i na boi savetvam katrin da nameri nykoi da mj plati da mj s4jpat krakata i do kray na hivota si da xodi s bastjn nikoga ama nikoga da ne pipne pove4e topka

Той тоя ритнитопко е просто от много Ентелигентно семейство. Видях репортажа с Ентелигентния му баща, дето му направил войнишко изпращане за 5000 лв. Нищо , че то вече донаборна служба няма де, нали трЯа да има Йекшън. Дейба и селските пръчки дейба...

Та от цялата история и всичко написано, аз мога да кажа в заключение само едно - на тоя дрисльо не му става пишката, тоест не може да прави секс. Последствията саответно са тези - омраза, агресия и обвинения насочени към красивите жени. Или той си мислищом не мога да правя секс със тях , тогава мога да ги наранявам и обезобразявам. Жената в крайна сметка, сама по себе си един вид-според неговите си разбирания е виновна за неговата сексуална атрофия, затова ще бъде бита, пребивана и обезобразявана. Жената в този случей се явява коствена жертва, а пряка и неосазната жертва е вапросния пикльо!

Грозна история. Първо-пребит човек не се прибира в къщи като нея,отива в болницата.Второ-с кой акъл се прави на такси на непознат. ААААА сетих се май си мечтае да е Алисия.

Пожелай си да не се случва на теб или децата ти, да не дава Господ! Няма да мислиш така...

Мястото на футболиста е в затвора. Той обясни случката по коренно различен начин. Направи ми впечатление,че е изключително прост, посредствен и неможещ да говори с цели изречения. Съчувствам на пребитата, но какво е търсила при такъв ограничен човек? Недоумявам!!!

Мястото на футболиста е в затвора. Той обясни случката по коренно различен начин. Направи ми впечатление,че е изключително прост, посредствен и неможещ да говори с цели изречения. Съчувствам на пребитата, но какво е търсила при такъв ограничен човек? Недоумявам!!!

Истината е, че не ми стигнаха нерви да изчета и половината от коментарите. Човек го залива чувство за бяс и агресия, само като види колко такава се е изляла тук! Констатираш, че си безсилен срещу човешката простотия и изратеното мислене. Устоите и морала на БГ обществото ги няма! Твърдения от типа на тази си го е тарсила / получила или това е обратната страна на медала- привилегия да си с фотболист Wow! Удивително! :) За такава привилегия човек би посрал от кеф, особено ако след това яко го натупат! Истината е една и някои хора да помислят с малкото останал им мозък и да се опитят да преосмилят виджанията си! ИСТИНАТА: Никой няма право да посяга физически или психически в/у друго човешко същество, а дори и върху животно! Подобно посегателство, особено с тежки последствия, е редно да се наказва по най-тежък начин, което за жалост в БГ не се практикува. Кои са сульо и пульо, че да решават кой какво си е заслужил?! Съдии при съдебен процес или Господ?! Ако тожа момиче е заслужила подобен побой, защо пък не чаровника, който ч пребил да не заслужил най-малко подобното?! :) ОКО за ОКО, ЗЪБ за ЗЪБ

Тоя комплексиран лигльо защо не си намери някой от неговия калибър, а посяга на момичета ?!?

За всички, които твърдят, че си го е търсила, да ги питам, ако мадамата беше бивша шампионка по карате, дали щеше да й налита да я бие. Може би щеше да си подвие опашката, защото люде като него са комплексирани типови, на които целият свят, незнайно защо, им е крив. Всъщност при този случай най-вероятно би прибегнал до друго безотказно средство - заливане с киселина. Което със сигурност би го идентифицирало като жалък страхливец. Истинският мъж воюва и се бори с равни на себе си е не напада отзад.

пълно е с комплексарчета-фудбо пълни нещастници, палат и от наще данъци нищожествата.

В държава, в която се смята за напълно нормално да биеш жена си, коментари от типа Търсила си го е вече не ме учудват. Нещастници са всички тези, които са написали това безумно изречение тук. Как може да оправдаете факта, че някой е смазан от бой? Независимо от вида и, от предпочитанията и та дори да е проститутка, а тя не е, никой не дава право на някакъв малоумник да я смаже от бой. Евала на момичето, че е събрала кураж да се бори. Дано да успее да го осъди. Дано насилника да се отзове там, дето му е мястото, а именно в затвора. За негово добро и най-вече за доброто на вероятните му следващи жертви. Защото този неадекватен, неконтролируемо агресивен тип следващия път може да осакати или убие някого.

Стискам палци на тоя изрод да му разгонят фамилията.

историята май малко е с бели конци съшита.ТОЗИ ТАПАНАР ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН.НИКОИ НЯМЯ ПРАВО ДА ПОСЕГА НА КОИТО ДА БИЛО ПО ТАКЪВ НАЧИН.НО ПЪК ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ТАЗИ МАДАМА КАКВО ТЪРСИ ПОСРЕД НОЩИТЕ И ТО С ФУТБОЛИСТ. ама така си го е търсила че си го е намерила

На нея кой и е виновин, че живее в България? Кой е направил нещичко в България да е по-хубаво място за живеене? Без оплакване!Всеки да се заключва вкъщи и да се жени като при мюсюлманите! Булгаристан е все пак!

Тя не се казва Катрин, а Екатерина.

Този е абсолютен комплексан. Дано не го осъдят на 1 година условно. заслужава да лежи в затвора и да го спукат от бой. Каквато и да е жената, никой няма право да я бие

Ти да виждаш красиво момиче в случая!!!

истината е някъде по средата, а и като гледам снимките на тази, не ми изглежда света вода ненапита

Mimi, nedey taka,pone za6titavay jenskoto suslovie,ili 6te stanesh mayka,ili imash sestra-slu4ilo se e i tova e.Nikoy ne kazva, 4e tq e stoka,moje i da ne e ,a i koy znae,iskalo momi4eto da se pozabavlqva,no nima tova e o4akvala,molq vi se?!I nima sled vseki kupon, trqbva da ima sex-ayde be,na mujete mnogo im e lesno,kude go pishe tova?Vaprosut e principen-ne biva da se posqga,o6te pove4e na jena!Tova ve4e e jivotinsko!!!Za tova govorim!

няма зна4ение какво моми4ето..... този пома4ор от галата няма право на такова не6то.

Голям театър разигра тази, доста понагласена история, от 2 шамара, стана 8 часа бой. Тя нямаше да може да седи на токчета ако е толкова бита.

абсолютно сме съгласни

Тук нещата са по-дълбоки....Орлин е от помашкото село Галата Ловешко. Там има голям проблем - хората от това село живеят в затворено общество, женят се първи и втори братовчеди. В момента всяко второ дете е с наследствени увреждания. Баща му Марин Галатски е същия, майка му е е с психически увреждания.....Какво очаквате той си е с диагноза...!!!!!!!

Много сте прости, глупаци такива! Как може да си го е търсила? Каквато и да е, тоя няма права да постъпи така! Ами ако вие (не ви го пожелавам) сте на нейно място или се случи с дъщеря ви..как ще се почувствате?

Не мога да повярвам, че има хора, които твърдят, че си го е търсила... Търсила е какво - побой до безсъзнание? Няколкочасов ужас и безсилие? Никой човек не заслужава това! И й прави чест, че е решила да огласи случая - защо да не ходи при Слави, нали той има една от най-големите аудитории и това е начин повече хора да разберат за случилото се. От други медии разбирам, че не е първата пребита от въпросния човек, но е първата осмелила се да го каже, за което мога само да я поздравя.