Мишел Обама се довери на българска дизайнерка

Първата дама на САЩ си е поръчала шапки на българската дизайнерка Ирина Сердарева, разкрива вестник "Financial Times".

Обратно в новината

Коментари - Мишел Обама се довери на българска дизайнерка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

махнете кремена,досадна и проста

BRAVO

Скъпа, тепърва ще трябва да откривате, че българите са нещо много специално, въпреки опитите те да бъдат подценявани и представяни в лоша светлина .

Имала съм удоволствието да пробвам шапките на дизайнерката-макар че не съм "шопинг-маняк" трябва да призная майсторството и уникалноста и.Професионалист и естет от класа.Не се учудвам,че президеншата и се доверява.Браво и адмирации за труда!

аз пък много харесвам мишел обама харесвам това ,че е дама харесвам и фигурата й,която е на нормална и хубава жена ,разбира се тя като първа дама трябва да се съобразява и с етикет и задължителен стил на обличане , но като цяло ако се гледат нейни снимки до други първи дами тя е доста по-хубава,женствена и стилна.

Това е повод за гордост и съм жаден за такива новини, защото ми писна от простотията българска......

Това е една добра новина!Дано Барак Обама да я последва и да си избере българин за охранител!Имаме един страхотен!

Най-после да видим смислена новина предизвикваща национална гордост.

DEAREST LAD or LADI ROUTE 66,,,,,Shi ta mola nai-nastuiatilnu da NI zabravash NIKUGGGGGA,tchi AS sam idin Ogasnnu mnogu shiroku skruena Pirsona........Nikva zavis nikva zloba-samu mi e ostru pirotu-Fiilitoni-taka sa pishat...mili mi ROUTE 66

Предрага Креми, извинявай за оффендата. Не беше интентвана;) Все пак стана хубав сюжет за шапка с перо, нищо че е остро ;)

Дълбокоуважаема Креми. Коленопреклонно моля за извинение за офендата за шапката с перо. Не беше интентвана в никакъв случай.

Скъпа Креми, LAd, съм и дори цял граф - от Коньовица. Благородната ми чувствителна душа страда, че така несправедливо съм офендвал толкова фина персона като теб, за което най-искрено се апологейтвам. Искам да знаеш, че в никакъв случай не е било интентвано и са надявам да ме изпардониш. Поздрави!

peva4ka

Браво! Най-сетне малко стил да вкара мацката, избрана за "най-елегантна в света"!

ас,мен,ма е срам да га гледам тас мишел убама-идни моди има и идин фкус -фсе идно от 198чг.-модата......фигурата и ни стига чи е идна ,кату на кавалерииски кон,ами ублякана фсе идно чи са и пударили от каритас парцалки...усвен тува как ши са и с какаф акал дувери на дизаинирка и то от балгаря...ас,моиту мнение за родни дизаинирки и катаструфалну-мизирабалну.....ас,сопствино,тас ладъ обама никак ни ма кефи----няна и 5% от класата на яклин кенедъ,да ричеми.....и дури,на идин меетинг-дате сас ултра -вип ладиес на коиту присаствувах фаф денвер,минесотта-останувих чи англиискя на мишел убама има пукнатини и пропуски....исползува африкански думи,пуради невладеене на англлискя...чудна рабута,еиии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех, Крименче, не може всички да са красиви и умни като нас. А ти вместо да се радваш, че сме и скроили шапката, злобееш. Май позавиждаш ;)

Абе, модераторите...тая проста и с комплекс за малоценност тъпа селянка Кремена няма ли кой да я забрани !?! Писна ми да й чета велчавите глупости на селски диалект!!! Само си въобразява, че е интересна. Проста като галош. Е да, ама то цървула мокасина не става! Колкото и да се пъне, все си е селянка-простакеса с мания за величие. Разкарайте я тая недоклатената моля Ви. Дразни и има адски тъпи изказвания, все от зор да се покаже колко е най- и по- тя. Аман, досадно и тъпо същество... ако всички в Стара Загора са такива...малее, егати и градът е тогава. Разкарайте тоя боклук с неизживяно детство.

браво! ирина сардарева е силна жена!радвам се за нея и за успеха ж!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.