Нaшенка изгря в топ списания в САЩ и Италия

Носителката на титлата “Ивет-фешън топмодел” Симона Стоянова само за две седмици изгря върху гланцовите страници на три световни списания - “Найлон” в Америка, “Грация” и “Джоя” в Италия, писа Труд.

Обратно в новината

Коментари - Нaшенка изгря в топ списания в САЩ и Италия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли нещо нормално да видим?Или са дръгливи или са цоцолани.И това че става за модел въобще не означава че е красавица.Да не говорим,че фотографите имат странни виждания и ги правят още по-грозни.

Ебати...селската...пръчка

последната голяма супермодел-ка е гиселе бундчен....всичко друго е коя, косми и голема мака... иначе успех на момичето - ще и е нужен в този бусинесс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kogato ne znaesh dori kak se proiznasq imeto na spomenatata manekenka (btw, kazva se Жизел Бюндхен :-D) e malko absurdno da davash bezmozu4noto si i nekompetentno mnenie.

за з0 год. да го бе понаучил англиискя малко, унцле.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ot 30 godini sam v USA, no ne sam chuval za "Nylon" magazin. A tazi nashenka moze smelo da kandidatstvuva za "Mis World Bulemia"ili za reklamno lice na pharmacevtichna firma za purgativi (lagsatives).Ne bih se osmelil da se dokaosna dori do takav ziv skelet.

хахах, аз съм пък само от 5г в ус и списание нълон ми е добре известно-алтернативно списание за музика, мода и тн,което се продава на всеки щанд за вестници и списаня. момичето има интересно излучване и визята и е подходяща за модел. успех. пише се лахативес. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За мерките сигурно отговаря, но не е задължително да е и красива в света на модата както в този случай. Щом може да изкарва пари по този начин - желая и успех! Повечето българи и българки, обаче се задъхват от злоба, че не са те на нейно място да изкарват по този начин парите си и да ходят по такива места.

Успех Симона, страхотна си!!! Имаш страхотно излъчване! За съжаление, не очаквай да те оценят в България.

Боже!Българина от хубост не разбира!На него му дай да е с големи цици и дупе и да прилича на магистралка!Момичето е страхотно!

наи-добре да се скриеш на полето и да пасеш трева,селиенко задрустена..дух не могеме да си поемеме от тебе-стара загора е наи-селташкя град-наъ-тупата си в дир-а креми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

грозна ми е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

крименце,,,,доста глупости сам цела досега вув форум-а,,но твоитите цупят всицки рекорди да знаес подозирам це едва ли си така полу-грамотна,моге би се правис но си по-оригинална от мнозинството от писестите тук.на мен ми харесва това булг.момице,манекенката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужасссссс!!!

В лицето най-вече е доста грозна.

Ужас!!!

Момичето е на 3 корици на цветовно известни списания, како още му трябва на завистливия българин, за да каже БРАВО??? A списание НАЙЛОН е едно от наи-добрите модни списания! Браво, Симона, от такива ИСТИНСКИ МОДЕЛИ има нужда България, та дано да си оправи малко вкуса след тази чалга.

аз обицам да обичам обичащо една само-тхе онлъ оне-роберта.....обичам берта ро.докато дишам ...искам бебе да ми роди...алл йоу неед ис лове.лове-лове ис алл йоу неееееедддддд.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина тази ако я срещнеш след полунощ може да се уплашиш, иначе за модния свят става - в него колкото си по-хърбав, гърбав и кривокрак, толкова повече си ценен. важното е да си с излъчване.

Хубава е...но на простия Ганьо му дай големи увиснали цици да се кефи - Това девойче е типична манекенка - красиво стегнато тяло, нежни черти....дано успее в Европа и никога да не припарва до ГАНЬОЛЕНД!!!

Точно така! :)

ас,ми са струва чи ,не чи ни е хубафка,но ни блисти чак толкуз фрапиращу...идна муделка ас бих избрала пу сафсем други пуказатили.....ас,ни ма разбираити пугрешну....става за тез цели засига,но ши га исползуват да запушват дупки сас неа повичиту....та мени е берта робертува асал идна истинска маникенка и муделка...берта е ут селу странско.....убачи тук тас симончито е идна нипухватна и ощи ни притиява стаж и ротина.......иначи даити да и пужилаими многу оспехи...веръ трулъ йоурс -кремена.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък нямам думи за твоя коментар :)

Нищо красиво и симпатично не виждам в тази.

Много е спорно да се нарече "красавица".Като щъркел е.

Ох, кога ще се похвалиме с нещо по-смислено?! Стига вече с тия манекенки и моделки! Плюс това е някаква зъбата, на последната и снимка си личи.

мноо страшна бе! дано не я пускат да ходи навън след залез слънце

много е красива! желая и успех! ето за такива хубави момичета пишете!!! че този силикон взе вече да прелива; сте ни задуши! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, красавица! И не е анорексичка, като една Ева, дето ни я представихте преди дни. Успех й желая, да се представи отлично, пък и да успее да си хване гадже. А за висшето да не се притеснява - и след 10 години ще може да се запише, достатъчно млада е.

Горкото дете... Анорексия или булимия го гони, някой знае ли?

само кожа и кокали!

Слаба работа е :)