Лoра Караджова пак шокира със смел тоалет

Лора Караджова отново събра погледите по време на участие в Пловдив, видя podtepeto.com.

Обратно в новината

Коментари - Лoра Караджова пак шокира със смел тоалет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили хора, не е лошо да бъдем по-добри! Защо сме толкова лоши ние българите?! Ако това ще ви успокои, трябва да знаете, че популярните хора в България не са богати. Това момиче се мъчи да направи нещо ,което и създава удоволствие, ако не я харесвате просто замълчете. Тя е една млада и приятна дама, подкрепяйте и се борете за всичко, което си е наше- българско. Тя е наше дете.

Симпатяга, ама наистина! Чаровно момиче с излъчване, поне на пръв поглед....Не съм имала възможност да разменя думи с нея и да я "претегля". Само където е жалко, че се държи като ВУЛГАРНА ПАЧАВРА! Странно е, че не открих тези думи в другите коментари....защото си мисля, че те най-точно я обрисуват, но това си е мое мнение...

има хубаво тяло безспорно, има и силен глас. само дето тоя глас твърде често не улучва точните тонове. разбира се тя няма как да се чуе сама, а на родителите и близките и явно сърце не им дава да я разочароват с искрено мнение. лора, не се чуди защо нямаш шеметна кариера в пеенето - ти просто нямаш достатъчно талант. от полза за всички, най-вече за теб, би било да се ориентираш към друг вид занимания.

Баща й направи име с една песен, ама такова беше времето. А за нея просто ми е жал - и голичка да се хвърли , само с тези къси кльощави крачета ....... няма за слушане , няма и за гледане !

И.. къде е тоалета. Много просто парче.

Тази пък сива мишка къде се пъха! :))) Няма капка чар, няма излъчване, няма виталност - и какво си въобразява, че като си сложи пет криви джуфки, и ще стане много интересна ли?! Хахахаха, Лоро, мойто момиче, някои го имат, някои просто си го НЯМАТ...Сивите мишки не могат да станат пауни!!! И като казвам "пауни" въобще нямам предвид гнусните чалга-надуваеми кукли! :))))))))))))))))))))))))

много много е зле горката... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прекалено много уважавам баща и!

Мислех, че Део е пич с повече вкус, а той доста се задържа с това глуповато разглезено и затрътляващо същество. Апропо, надупената снимка с лъскави чоропогащи под дъковата пола и крещящо опънат полов орган е извън всякакъв коментар за ен-та степен на кич, простотия и безсрамие поне пред собствения и баща, който в този случай е известен и уважаван музикант. Отвратително.

никога не е късно да станеш за резил /като баща си/

Баща и пък кога е станал за резил? Той освен, че е моного добър певец навремето не се "навеждаше" на всяка заповед на милиционерите. Въпроса е да се пише нещо, еи простотия ей....:)

Като не може да бъде като баща си, залага на показването на тялото си. Пък то едно тяло.....

Това е от системно недоклщане

СУПЕР СИ ЛОРА, НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБИТЕ

млада,готина и секси,най-добре без дрехи

Противна ми е по принцип и не се изненадвам от вида й....

Лора е симпатична,но за тази свобода на облеклото трябват с една педя подълги крака.Показването на някои части е допустимо за перфектни жени.Тя има миловидно излъчване и само би спечелила,ако се придържа към него.Иначе важи поговорката:"видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак".

Нито е смело, нито е шармантно. Това е демонстрация на висша форма на безвкусица, обикновено свързвана с точно определена малцинствена група.

УЖАС!!!!и така се забавлявам да чета тука коментарите! голям цирк!

Grozni4ka e GORKATA!

Аз пък много я харесвам, слушала съм я на живо и според мен има невероятен глас. Да, малко има проблем със сценичните дрехи и по-скоро как да ги прикрепи към себе си, но е малоумно да я обвинявате че не може да пее. Момичето какво е виновно, че има талант и извесетен баща? Естествено че няма да младо негово копие, а различен аретист, адекватен на стила и времето си. Затова е безумно да ги сравняваме. Колко от вас с нечия подкрепа дори биха имали успех? 2-3 процента, не повече.

Po -kichosen stil ot neia ima samo lady Gaga !

Що се резили така тва момиче, иначе е много симпатично

смешно, бездарно, без стил, и а малко женче - отвратителна

ЛОРЧЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПЕЕШ ТО Е ЯСНО,НО ПОНЕ СЕ ОБЛИЧАЙ НОРМАЛНО.

Жал ме е за бат Данчо,като гледам дъщеря му.Ама не искам да се изказвам по неин адрес от уважение към баща и.

Изглежда с дебели и къси крака. Не ми допада!

чуди се как да лъсне задника си за да я забележат....само излага баща си....

dobre che e dashteria na Dancho,da ia butat tuk i tam.Ako ne e bashta i koi shte ia poznava,nito glas nito vizia samo se chudi kak da si razgoli zadnika za da napravi vpechatlenie.

Рядко тъпо и просто същество, направо я съжалявам...

И гола да се съблече, няма да постигне въздействието върху публиката и таланта на баща си.

Прави ми впечатление, че Лора натрапчиво показва задника си навсякъде. Това би било й простено ако имаше певчески талант! Но тя е толкова бездарна, че не би трябвало да припарва до микрфона. Моите адмирации към Д.Караджов, но ще е честно от негова страна просто да й каже истината в очите. Лора чудесно може да е танцьорка в някое нощно заведение, но певица...никога !

само излага баща си. ...

ЛОРЧЕТО СЕ Е ВЗЕЛА МНОГО НА СЕРИОЗНО.БАЩА Й СИГУРНО СЕ СРАМУВА ОТ НЕЯ.

ПРАВА СИ.

Е, не ми харесва тази шармантна рокличка.

Баща и е велик групар и музикант а малката се чуди как да лъсне задника си за да я забележат- жалко.

Доста килца е качила...

Ama 4e selsko!

Като няма глас, който да покаже, трябва да разчита поне на облеклото, но дори то не е впечатляващо.

Plofdif4ani si padat pu PIDIRASKI rabuti...Deo....Lora...Fani idinia-4i odari drugia....As,ni mi e iasnu kak sa namirat masivni bodali da pazarat tez RIZILi.......

не е за вярване колко си...........ПРОСТ (А) нямам думи!!!

права си макар че, не те харесвам.Мотам се из ст. заг . дано не се срещнем че ще ти прасна един.

и аз се мотам рядко из ст.заг бих ти праснал едно кремена