Деси Зидарова и майка й очакват възмездие за побоя

Деси Зидарова и майка й Димитрина Стоянова обявиха, че вярват на правозащитните органи и очакват възмездие за нападението от миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Деси Зидарова и майка й очакват възмездие за побоя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ц ц ц, преди да я набият не бях чувала за нея!

само искам да попитам - хубавата деси, която не е получила подкрепа, защо не каже з а с т о и се е случило това. тя толкова добре знае! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То човек може да сбърка дъщерята с майката!!!

Аз си мисля, че ако искат да намерят извършителите, първо трябва Деси да каже кой е поръчителя, а не да се прави на чукната с мокър парцал. Много добре знае, кой бивш любовник я подреди така.

Майката е super hot MILF. Бих я... :)

прптив насилието сам но мен или ще ме набиът по погрешка или ще ме улучи рекуширал куршум така че крушката си има опашка ако напиша точно какво е мнението ми редактора нъма да го пусне *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

побоя над жени тр да бада наказван сас затвор, без право на обялване. не познавам двете дами, но впечетленята ми от снимките са на жени с "опит", този феричен тоалет е доста несериозен-(пр) и двете дами не ми изглеждат наивни, а вазмездие има за всеки рано или касно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много харесвам деси,но и маика и маика и е страшно красива жена . направо не очаквах браво ,да сте живи и здрави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

двете са като сестри

Абе така като я гледам става... Не е много грозна (за разлика от повечето афиширани в БГ "звезди", начело с пловдивската откачалка Николета)...

а теб някой да беше те научил, че не всички хубави жени, които са недосегаеми за теб са такива

Абе, Арни-ела ми го барни!

Като гледам майката-и тя от занаята

А ти явно си импотентен и по този начин изразяваш злобата си към всички хубави жени, които не можеш да имаш

А как искаш да изглежда една майка? С къса коса, без грим, с тлъсто тяло и по една торба с покупки във всяка ръка, а? Жените вече се научиха да поддържат външния си вид

Хубави жени, кво да кажеш и майката и дъщерята

Mного сте Прави .. Боклуци колкото Искаш .............................