Милен Цветков се връща в телевизията

Tелевизия е поканила Милен Цветков да прави предаване, така че вероятно скоро той ще се върне на малкия екран, писа 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Милен Цветков се връща в телевизията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще е в икономиката................. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много се радвам, че този иначе за много "видни" люде доста неудобен, но пък супер кадърен журналист, се връща на екрана.. Това вече е добра новина... Не идиотщините за "човек-глас", или "Супер" новината за това, че простакесата Андреа се явила почти гола...

Заради такива тапири спрях да гледам телевизия.Нрка оли- го -френи,като тези дето го харесват да си го дледкат и тъпеят с него.Как може да харесваш човек,който не търпи друго мнение освен неговото и те приканва да се обаждаш,за да ти затвори телефона и ти се изсмее.Баси и тъпанара.

Нова без Милен е пълна тъпотия. Почти негледам сутрешния блог.Скучно и тъпо е без Милен . Радвам се ,че е получил предложение ще го гледам по СКАТ. Браво на Валери Симеонов !

Които каквото иска да казва но милен е добър водещ - създава настроение, критичен е, оригинален. Да се връща, че ми е скучно ..............

Различен е и това го прави интересен.

Милене, по-добре ти 2ччаса в Нова, отколкота тъпата и с амбициозна майка Никол.Когато и да пуснем Нова-винаги горкото Николче.

Докато има такива зрители като тебе, на които липсва всякакъв усет за хубаво, ще патят нормалните и ще гледат тази неприятна личност М.Ц.

Милен Цвенков е съпер водещ.Сега сетрешншя блок е скучен.

Миленчо, хайде идвай! Ти си супер! Да си жив и здрав! Щом аз те харесвам, всичко е наред!

значи определено щте спестя от тока. с този невъзпитан и груб водещ ....предпочитам да не пускам тв.

Милен има ужасно държание,безцеремонен е и не позволява на хората да си кажат мнението.Прекъсва ги грубо и нахално ,но намира своя стил на поведение за правилен и прекрасен.А той просто е ужасен! На хората им трябва разбиране ,а не грубо държание,прекъсване и заяждане.Той е самовлюбен ,а това страшно много му пречи да бъде нормален,с нормално поведение и нормално отношение към хората!!!

В коя телевизия,за да не я гледам?

О, я стига! Някой да ви е карал насила да го гледате? Гледайте си турските сапунки и Биг Брадър. Много е поучително.

Много ми липсва. Мисли и говори това, което е в моята глава. Браво!

Замислете се колко е скучен сутришния блок без Милен!

Г-Н ЗЛАТЕВ,ЩОМ ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА ЛИЧНОСТ, ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВАТЕ ТОЛКОВА БАНАЛНО.ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО КАТО ЧОВЕК С ВИСОКА ОБЩА КУЛТУРА.ВЛАГОДАРЯ!!!

Ох, леле. Пази Боже.

супер.радвам се много .сега сутрешният блок на нова.тв е адски скучна.

На мен и моето семейство Милен Цветков ни липсва с нестандартното си поведение и оригинално мислене. Ще ни бъде приятно да го гледаме отново на екрана. Сутрешнито предаване на Нова ТV е доста скучно, постно и много униформено без М.Цветков.

На този нахален тип с ниска обща култура мястото му е само в СКАТ - телевизията на малоумните!!!

ПАК ЛИ? ТОЯ МИЛЕН НЕ МОЖА ЛИ ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА РАБОТА? НАВЯРНО ЗА ДРУГО ПРОСТО Е НЕСПОСОБЕН.

Хората таман си отдъхнаха от неприятния Милен Цветков и сега отново искат да го натресат. Този който го наеме трябва да е изперкал та да направи телевизията си негледана и мразена. Милет Цветков е изчерпан, злобен и изключително неприятен, с тънки усни - зъл човек и най важното, че от екрана предава на гледащите го отрищателна енергия. Отвърт.

това "човече" защо не се захване с нещо друго,явно не е харесван от мнозина,но това не му пречи да се натриса отново и отново

Нееее, точно си бях починал от неговите глупости, на Бареков, и на лудия професор. Защо се дават ефирни часове на подобни хора ?

абе добре е да има и такива. не може всички да бъдат супер сериозни и сдухани водещи, от които получаваш мигрена докато ги чакаш да се изкажат като напримр цветанка ризова. много дразнеща ми е тя примерно. миленчо ме забавлява.

Много харесвам нестандартното мислене на Милен. Чакам с нетърпение какво ново ще измисли.

Абе, ти го гониш през вратата - то влиза през прозореца.

ужас!!!

Щял да бъде в "Скат"....