Андреа полугола пред Орлин Горанов и Алън Форд на премиера

Настоящият министър на културата Вежди Рашидов се срещна с бившият шеф на ведомството Стефан Данаилов на пищната официална премиера, в холивудски стил, на филма „Мисия Лондон”.

Обратно в новината

Коментари - Андреа полугола пред Орлин Горанов и Алън Форд на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червен килим! Видяла жабата...

Ами сега накъде?! Следващият път на официално събиране Андрея вероятно ще се появи по прашки, за има градация!!! Чудя се на тези мероприятия няма ли дрес-код?!

За тази и много други "прекрасни" гледки основна вина имат медиите, сякаш е престежно да канят предимно такива момичета. Дори предавания с претенции за сериозност разчитат на тях. Да го погледнем от добрата страна - имаме добри пластични хирурзи и можем да го покажем пред чужденците.

Аз толкова грим не съм виждал от погребението на Тутанкамон.

Андреа мила, вече не си интересна, защото всички са ти вийдали силиконовите цици. Ако искаш да си по интересна , следващият пат си излез без дрехи но със запалнена вагина и анус , и вибраторите може да са украсени и да говорят.

Като нямала акъл парадирала с цици.... Такива цици (зле поставени и избрани трансплантанти) може да има всеки кечист, културист и т.н грозен екземпляр от мъжки пол. Това НЕ са цици! Ако за вас са, значи има нещо сбъркано. Кое и е хубавото, да питам някои коментари - хубавка глава имала...че на 20 изглежда като износена жена на 40+ Видяхте ли и свинските бутове и целулитни колене... Тръгнали да коментират някаква долнопробна свиня, която не може и не знае дори как да се тунингова. Пфууууу!

Всъщност, аз бих се учудила ако кухата лейка Андреа беше отишла прилично облечена. Явно е сбъркала кинопродукцията с порнопродукция... Разликата е в първите букви, ама иначе е доста съществена...

гнусотия до шия, а тоя Ники Пънчев , ха ха, с тая риска на рейета на село ли е тръгнал към кръчмата или да си прекопае градинчето.

Андрея полугола пред правителството и за изненада на всички не им станал.След това да ходи в парламента.

Открийте 100-те разлики Ернестина Шинова и Андреа :).

"Darjavata na prostitutkite."Moje li takava izlagacia?впп много точно го е казал...

ами тя винаги си ходи така .

резилка с прозрачна престилка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не високо платена компаньонка

Ako se beshe obliakla taka za premiera v USA- shtiaha da ia arestuvat sus sigurnost.

Не може чак такава липса на стил и мярка да са събрани на едно място, съчетани с абсолютно празен поглед.

Ujas, potresena sam! Nadiavam se da sedne Andrea i da prochete komentarite, kolko sa polojitelni i drugia pat, pak taka.

Един приятел тук хубаво запита защо не се коментира филбма, а парцалесата с голите цицори. Ами защото и филмът, като гледам трейлъра, е същата стока - помийка, санким!

Боже Андреа ти защо не отиде направо гола?? (puke)

Коцето-Калки е по-секси мацка от таз надувна секс-кукла

овча работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужасна си андрея

андрея се престара да показва тия цици. то кои ли не ги е виждал? а кирето е пич! аз го знам отдавна, беше ми състудент едно време - учехме счетоводство, а к'ва стана тя - тои гримира фолка, а аз продавам бижута

Андреа е жестока бичкия

Ужасно безвкусно и гнусно!

ако иска сама да си се излага да ходи в некое заведение кадето няма да е сама.не беше нужно да излага балгария пред известни хора.как се излага ако знаеше!?!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.