Весела Тотева навлиза в модата

Красивата екс ТВ водеща Весела Тотева отваря моден бутик в партньорство с бизнесдамата Диляна Дачева. Марката й е кръстена на девиз от татуировка на ръката й, каквато има и приятелят й Елин Топузаков.

Обратно в новината

Коментари - Весела Тотева навлиза в модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше много добра водеща,но амбициозната Симона и взе предаването и го развали.Момичето има страхотно излъчване и дано този път да и провърви,а не пак да я прецакат гадно.

Като мравояд е тая...ей тоя меракза силикон. Прости жени и това е!

Много стилни,младежки,добре подбрани комбинации. Много ми допада стила, в който се е насочила.Аз бих носила подобни дрехи,защото едиственото,което се ласира в България са зле копирани парцали на някакви певици.Успех на начинанието,с което се е заела.

тоалетите и цялостнят стаилинг са на доста добро ниво. едно нещо може да се признае сас сигурност - като видят малко свят и повечко пари някои нашенски чалгаджиики се научават какво е стил и премерен сехапил. много европеиско излачване са и придали в тази фотосеся, браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая па каква ТВ водеща е била?ааааа,сетих се,на тия с малоумните въпроси и смс-ите по 2лв...

и тая се мисли за красавица,ама е мн смешна....

поредната мутреса с малоумно занятие! да беше направила предаване или нещо на друго ниво, ама нейсе!

дрехите са много добри, а не мисля че злобните коментари на разни теен-агери и жени по 150 кила са уместни. доколкото разбрах магазина ще е на джеймс баучер 81 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще я видим и таз кукла колко ще прокопса...

тогава аз излизам :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой как се събуди и става или фолк певица или маникенка....та и тази кльштава куха лейка...

Та тази кифла в коя тв е била водеща?

Това, че е руса за положително качество ли го броиш?????хахахах За мен пък цветът на косата е последното по важност, интелектът е доста по напред в класацията..;))

Приемем залози кога ще го затвори...

Пиша ти не заради залозите, ами само да ти кажа, че много ми хареса името ти. Супер си !

Лично на мен като визия не ми харесва Весела, но фотосесията ми допада.Чудя се обаче доколко ще успее в тази сфера, както се казва в една реклама "трябва и акъъъл" ...

Много е хубава на тези снимки! Успех с това и начинание !

Браво на Весела, стилни дрехи и хубави снимки...Само не мога да разбера кой набеди това момиче за "звезда", като тя е една бивша водеща и гадже на футболист...Това автоматично ли я прави звезда???В Булгаристан явно всичко е възможно, но на запад никога не биха я нарекли така...Медиите бълват глупост след глупост, кой ли не обявиха за звезда, "звездите" по численост май станаха повече от обикновените хора в България, хахахах съвсем се оляха вече...Иначе не съм съгласна, че като не е професионалист няма право да се занимава с мода, напротив похвално е, че се е захванала с нещо, с някакъв собствен бизнес, а не като другите "звездни" блондинки само да си разхожда силикона по светски партита и да се снима в "Плейбой"....Успех и пожелавам!

На мен лично ми хареса как изглежда - пък и на кого пречи момичето? Вярно ходи с футолист ама не се оитва да се натрапва поетапно като куна лозанова. Харесва ми стила и излъчването в снимките - като от 70-те. Класическия опушен грим - не като на чалгаджийка, ами като на грация :) И вечните - черно, шампанско и сиво - невероятно е! Улучи стила ми в десятката!

Много ми харесва. Къде ще е бутика?

Da, predi beshe moderno da si model, sega e moderno da imash magazin. Ako niamash profesia i obrazovanie, tova e nai-lesnoto. Kupuvash, kopirash, shiesh, prodavash...a tova dankvo iakence e tolkova chalgajiisko i elementarno, che prosto niamam dumi. I drehite kato i "business damite" hahaha

Коя беше тоя особа?Чуди се какво да прави...

много хубава колекзя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо всеки си мисли, че стига да реши и вече може да се занимава с мода!? Това е творчески процес, който не се отдава на всеки! То номерът не е да закърпиш 2 парцала на кръст и да сложиш някакви тинтифлюшки...

Честно да Ви кажа, не знам коя е Весела Тотева. Прочетох, добих представа. Поредната футболна придружителка...ПолуИнтелект и топка? Изключвам Бербатов...

Изразът е "Amor Vincit Omnia"!

Барнали са я много добре ...

Браво на Весела, изглежда мнооого добре :)

Любовта към парите винаги побеждава!