Милен Цветков поведе сутрешен блок, Вучков с рубрика

Известният водещ Милен Цветков започна да води сутрешен блок на икономическата телевизия EBF, съобщиха източници от медията за Dir.BG.

Обратно в новината

Коментари - Милен Цветков поведе сутрешен блок, Вучков с рубрика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Quo vadis,Българйо!До там ли я докара?

Голем смях ще пада..Само да се разбере в коя телевизия ще се изявява..

ЩЕ ПАДА СМЯХ 100%!

Ето една телевизия,която ще изчезне от моя телевизор

Тези са като оси, колкото и да ги гониш, те пак се появяват. Смахнатият професор и алтавия.

този милен цветков е отвратителен,трябва да забранят сас закон да се появява в ефир!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им е честито на Фифи и Петьо, желая им дълъг съвместен живот.

Моля Ви спасете ни от този човек......толкова ми е неприятен.....а се мисли за голяма работа и водещ......най-добре май му беше там...в свинезавода или каквото беше

МИЛЕНЕ ВОДИ ПРЕДАВАНЕТО, КАТО ЧЕРПИШ ОПИТ ОТ СЕБЕ СИ ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ.

Харесвам ги и двамата.Ще ми се да включат и тема за /светския живот/на детските учителки.Децата се отглеждат от обезверени индивиди в пенсионна възраст.Попитайте просветния министър или кметицата на София колко млади дипломиралисе учители са започнали работа като такива.Ще ви отговоря аз -8,през последните две години.Да му мислят децата. Желая успех на предаването,гледайте имате какво да видите.

Милен е един от неколцината най-добри водещи в електронните масмедии. Не се съмнявам, че пак ще бъде на равнище в изявите си, особено ако престане да се изприщва при думата комунизъм. Тъй като и той е ял от топлия хляб тогава.

Тоя противен тип най-после си намери и телевизия и подходящи партньори. Просто не гледайте тая измислена кабеларка и ще се с по-добро настроение.

перфектно сьс стари обувки нов магазин

тия кретени пак ще ни дразнят

харесвам ги и двамата.те са личности ,имат знания и са емоционални!нима сега ви харесват водещите и на нова и бтв ? а кремена от ст загора и мен ме учудва ,ни и тя ми допада затруднява ме ,но чета какво пише.смея се от сърце с нея!

Този надут пуяк няма дълго да се задържи и тук, едва ли ще го търпят дълго с неговото открито високомерие.

Тоя не си намери място! Обикновенно е така с некъдърниците!

нужни са такива предавания на живо. дано Милен да е по сериозен пред екрана на новата си работа. в Нова Телевизия с тези тиранти..беше като клоун..естествено това е мое мнение

Този що не си се занимава с колбасите , ами продължава да ни налага егото си.

мюлене мюленеее каде отиде маимунко мраснааа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма оттарване от тоя боклук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

kwo е това ебф ???? икам да гледам Милен Цветков.

каде е тая телевизия? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иво Тодоров и Милен Цветков са тандем,които се наложи като много добър в годините.Не се съмнявам,че и този техен проект ще бъде печеливш.Пожелавам им от все сърце успех!

наи готиня водест. спрях да гледам сутр. блок по нова тв, само заради милен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха Мистър БИ пак се уреди.

Въпреки тези, така наречени журналисти и водещи (...е някоага М.Цветков ставаше за журналист, но това бе толкова отдавна), аз обикновения зрител останах нормален човек. За това сега пиша и се чудя на тези, които ги връщат отново на екран. Ясно е, че и "шефовете" им имат вече техният интелект и манталитет дори и по-малък. Бива , бива тъпотии, но да представиш на широката публика пошлостта, простотията, вулгарния език от улицата, омразата и злобата, които излъчват първите двама вече надхвърля всички очаквания за нормални медии. Е когато са платени може би на някои им е простено, но те вече са отрицателен пример и доказателство, че медиите днес обслужват мутренско-мафиотската държава.

Само в съветската/комунистическа/ система логопедите/Цветков/ и културолозите/Вучков/ разбираха от всичко и бяха сведущи по всички въпроси - политика, икономика, журналистика, психология, социология, ...... Учудвате ли се тогава защо нямаме 20 години свестен политик ? Колко ли от настоящите ни политици са завършили такова образование/политология/ и сега не експериментират на наш гръб възможността да се изявявят и като политически фигури ? Ние сме си били и ще си останем държава на АМАТЬОРИ и затова нека не оплюваме онези"пичове, които са объркали рейса". Затова всичко в нашата хубава държава е блудкаво, посредствено, пошло, бездарно и абсурдно. Тя просто не е случила на хора, които да я превърнат в райска градина/каквито възможности са и дадени от Бога/.

Тоя Милен Цветков не мога да го гледам.

Милен става за всичко.Вучков пък знае всичко.Двамата заедно правят един Бойко Борисов и двама депутати..

Идиотчето, Милен Цветков отново в ефир?Колко ли са закъсали от телевизия EBF, за да канят такива "водещи"?

да вземе Иван и Андрей

Милен Цветков налага мнение, не изслушва никога събеседника , изобщо не разбра ли , че не е затози р0д предавания.Време е да се оттегли.

Тоя Миленчо не разбра ли ,че от него телевизионер НЕ ставаа!?Да ходи да скубе бройлери в някоя кланница..за това може и.. да ставаа...

..кремито от старата газора..и тук в мадрид си тчета кументарчета от креми---като сте будали и не се усещате тче ви габарка..кримената е страшно интелигентна,само тче е неграмотна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас!! Ненормалницата Кримена пак се появи !! Няма ли , кой да я спре !! Неграмотно и глупаво същество!!!

мили момичета и момчета от форум-тати кремена е или ваше изобретение и откритие---или ваша омолена другарка ......))))не мога да вусприема цче тази старазагорска дама е така интелектуална и е веща по всека тема....даите ми обеснение ,моля.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе айде пишете на кирилица бе !Аман от тъпоумни коментари!

Бива работата :)

Tova predavane, s tozi vodecht i s tozi uchastnik - nikakvo bwdechte. Predricham totalno fiasko.

Страхотен тандем !! Ка не разбраха и двамата, че не са за национален ефир? А ...да ....оцеляват! :-)

Куко и Пипи в тандем!

вилик тандем---оникалин тандем---пруфесур вучкоф и милен цвиткоф са така или иначи владетили на словуто и волнудумствуто....мени,ас вучкоф ма вашищава и буди фаф мени вашищение....милен тои ут своя страна распулага сас идин бугат и силин лигион и воиски од предани фенове......тес са кату братя грахки-пруфесура и цвиткиф...ету,тва придавани ши саомее да си спичели квоти и ши бади наи-убичану од родулюбивя балгарски тв-зритил... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВУЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Според мен, ако Вучков води всяка сутрин, а Милен се появява само в петък, телевизията ще има повече зрители? И кога г-н Цветков започна да разбира от икономика не стана ясно.

Почна откакто продаваше салами след като го изгониха прдния път от телевизията ;)