Преображенията на модерната жена: Весела Тотева

ТВ водещата и "футболна съпруга" Весела Тотев издаде тайните на личния си стил.

Обратно в новината

Коментари - Преображенията на модерната жена: Весела Тотева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази луда ли е да се ожени за този цървул!!!

вижте видеото и тогава злобарстваите. аз сащо бях супер скептичен кам тази 'wag', но тя не е никак 'dizzy blonde'. напротив, звучи добре и има добро излачване. кам автора: 'fashion mania' звучи по-добре като 'слабост' на балгарски ;)

А па за грима немам думи!!

оф тия не разбраха ли, че силикона не ги прави по-красиви, тази е като риба в устата

Ало завистниците ,що не млъкнете ! Половината от вас още ходите с терлици , в магазин за дрехи влизате с 20-30 лева, една вратовръзка не можете да вържете ,но мрънкате и злостовите за хора ,които не познавате . Весела ще успее и ще се наложи и в този бизнес,на пук на " отворковци" като вас !

много е просто девоичето но не мога да си изкривя душата, повечето дрехи в колекцията са много стилни, дали тя е правила дизаина, това е друг въпрос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много са смешни с тия силиконови усти - хаахахахаха

И тва не е работа да се караш с огледалото по цял ден .

Боже, Боже тая е много зле, неможе два цвята да съчетая, пак тръгнала дизайнерка да го раздава. Едни прости пердета не знае как да комбинира, въпреки че има в "Decor Collection" комперентни дизайнери.Тая хем е тъпа и проста, а и полезни съвети не възприема.Довре че има кои да я спонсорира иначе е кръгла нула.

БОЖЕ,БОЖЕ СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!!!!

На мен ли така ми се струва или и на вашите монитори това девойче е хипер грозно?

Много жени без работа в тази България бе...ама добре че е мъжлето и да я спонсорира,защото иначе щеше да си остане просто една водеща.И при нея ще важи максимата - всяко чудо за 3 дни.Скукааааа