Стилни тоалети и секси танци показаха звездите на БГ радио

Тонове вода се изляха на сцената на Зала 1 на НДК по време на Годишните музикални награди на БГ радио. Сред фонтаните на сцената се изявиха Графа и Акага, Орлин Павлов, Авеню, Deep Zone, Цветан Недялков, Ирина Флорин и група Остава, Мария Илиева и Кийт Томпсън, Мариана Попова и Орлин Горанов, Galia, Милена.

Обратно в новината

Коментари - Стилни тоалети и секси танци показаха звездите на БГ радио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на организаторите! Най- после се научиха как се прави шоу. Така ще привлекат млада публика, ще успеят да натикат бездарни поп- фолкаджии в кръчмите където им е мястото. Сега очаквам да се избират хубави текстове и музика. Успех!!!

Водещата Вики много се изложи. Поведението, което демонстрира изобщо не и подхожда. Ако е искала да е по-нестандартно и интересно определено не и се получи.

Никаква разлика с концертите по раздаване на наградите на Пайнер. Намирам за особена порява на лош вкус да ти се очертават релефно зърната на гърдите /дори някои да го налагат като мода/. Нищо стилно не виждам и различно което да ме грабне. Сори!

Лоша сценография, изкуствени водещи, пеене на плейбек и т.н. , и т.н....Браво, Милена!

Отново едни и същи български певци. Като че ли няма нови и по-интересни. Отново си раздават наградите на приятелите. Единствено шоуто с манекенките по бански на песента на Мария Илиева беше за гледане.

Като нямат талант си покзали тоалетите и задните части.

100 % нагласени награди! Каква е тази пародя бе хора ?! Деси Добрева какво е направила, че да е певица на годината? Кой е разбрал , че "Те" имат албум за да взимат награда за него???? Каква е тази песен на годината бе хора??? Филип Киркоров ряпи да яде! Къде бяха младите изпълнители? Съвсем изкате да откажете хората от това да правят БГ музика! и после защо се слуша чалга....

Аз не успях да разбера- къде са младите изпълнители. Не видях две от най-популярните ни млади певици -Аксиния и Лилана. Бях в залата и честно казано не усетих,че жевеем в 21 век. дори усетих,че част от нагарадените, чак им беше неудобно да си вземат наградите, и то с право.

Много тъп тоалет на Вики, не знам кой й го е измислил, но обезобрази до крайност иначе перфектните й гърди...

аз нищо стилно не виждам на снимките

Наградите на БГ Радио според мен са напълно излишни по няколко причини. Първо наградите всяка година се дават на едни и същи хора, но в различни категории. Спазва се принципа при четна година на мен, при нечетна - на теб. Второ, в България от години почти не се прави сериозна авторска поп музика. Много от "песните" са купени от световни банки за музика, където композитори оставят най-лошите си произведения, които никой не ги иска, белким някой неизвестен, но амбициозен балък се излъже да ги купи. После на така купената музика слагат нескопосани текст и аранжимент, правят супер скъп клип и си мислят, че са направили кой знае какво. Трето, вкусът на българската публика изобщо не се зачита. Ако някой реши да напише собствена песен, тя е жалка имитация на това, което излиза по световните музикални канали, уж за да пробият нашите звездички, и на никого не му минава през ума, че не може да продаваш на англичанина например музика, която сам той е измислил. После не знам защо нашите певци толкова много ги е срам да пеят на български. Все се пънат да пеят на английски и все нищо не им се получава. Мисля си, че хората искат да чуват българска музика каквато имаше, когато бях малка - мелодична, написана от български композитори, с хубави текстове и добро изпълнение, а не някакво крещене в продължение на три-четири минути. В съседните ни държави сигурно 80% от музиката, която звучи по радиата и телевизиите, си е на техни певци, писана от техни композитори и на техния си език. Справка - Хърватска. Там на практика е невъзможно певец да пробие, ако не пее на хърватски. А при нас, като пуснеш радио не знаеш къде си - или дъни дивашка чалга и имаш чувството, че си някъде в Ориента, или тъпа музика на английски, която самите англоговорящи едва ли биха слушали. Спомням си 94-95 година имаше една песен на английски, която при нас беше голям хит, а навън никой не беше чувал за нея. Та заради всички тия неща мисля, че наградите на БГ Радио са излишни, просто защото не виждам да има българска музика, има само набедени "певци"-връзкарчета. Един Миро БГ музика не прави.

Награди на БГ радио за БГ музика и накрая половината от предложенията бяха на английски :) и то с лош акцент :) И с тая вода - ква беше тая псевдо кауза, смех...

За мен наградите на Бг Радио никога не са били критерий за реалния музикален живот в България.Колко от тези наградени изнасят концерти извън клубовете?Колко от тях ще успеят да напълнят една средно голяма зала?И отново липсваха утвърдени и талантливи имена..за пореден път...

Музиката от рекламата е дует на цветята от операта "Лакме" на Делиб. Графа взе награда за текст.

Чудни награди, много добре се представи Бг радио. И на мен ми стана тъпо, че никой не пя на живо, но пък това са награди на радио все пак - сигурно затова. Пък и по-добре, щото повечето толкова и пеят.

Освен похабената вода на сцената, друго нищо интересно не се случи1

Супер церемония! Пълна буфосинхрониада! Само Милена пя на живо. Как не ги е срам не знам... И певците, и организаторите....

За разлика от повечето цитирани в статията певци, Милена е класа и с всяко свое участие го доказва. Браво за наградата, която е получила!

Все едни и същи "стари муцуни"((

то една музика едно цхудо направо утрепаха коцтха с лопата... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво, хубаво, само за маса никой не писа, защото е неизвестна...Пък "звездите" достойно за пореден път прекараха звездното парти в клуба до хотел Глория палас на "Мария Луиза" до ранни зори...От време на време се мернаха тамХристо Мутафчиев, Георги Христов и някоя друга особа...Галя танцува много...Честито за участниците!

Ами Графа??!

ВСИЧКОТО БЕШЕ ЕДНА ПАРОДИЯ НА НЕЩО СИ

Само Деси Добрева не знам за какво са я отличили и защо?

Някой може ли да ми каже коя е музиката от ТВ спота по БТВ за наградите на БГ Радио? От някоя опера трябва да е.

Leo Delibes - операта Lakme. Първо действие - "Дует на цветята". Това е оригиналът. Песента от спота на бг радио е в изпълнение на оперната певица Natalie Dessay