Мис България Ромина Андонова: Титлата ми не е уредена

"Съдбата е уредила да се срещнат майка ми и баща ми, за да може титлата да е налице - тоест аз“, категорична бе 21-годишната красавица в ефира на Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Мис България Ромина Андонова: Титлата ми не е уредена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да й имам самочувствието...

Моля ви се!Много е красива.Не бъдете идиоти:} Момичето е като момина сълза...Толкова е красиво! Бъдете малко реалисти!Комплекси...комплекси!Ама пък чак толкова....

Госпожице Андонова ,сбъркана ти е ценностната система. Вярно е,че от явилите се на кастинга може би най- ставаш , но в никакъв случай не си представителна извадка от девойките в България между 18 и 25 год. възраст. Момичетата с интелект не избиват комплекси с явяване на "конкурси за красота". Те се явяват на конкурси за престижни университети и за работа в големи и успели компании. А чара и красотата им са, само в плюс за техния избор.

Сутринта ги гледах по телевизията челната тройка. Номер три беше кошмар с огромна долна челюст по скоро грозна отколкото красива. И аз като повечето споделям мнението, че сегашната мис е класи над Юревич и Петрова, но истината е че ако излезна на улицата за половин час ще видя 10 по красиви от нея. Хубаво телце но е супер семпла, добре че има самочуствие момичето. Наистина стойностните мацки никога не биха се забъркали в този опорочен конкурс.

Тя пък все едно ще си признае, че е уредена :))))

Да бе, да, ама за кремвиршите им вярвам. Ха-ха-ха! Има ли нещо не "уредено" изобщо в БГ? Въпреки, че е най-симпатичната от последните 4 години.

как така не и е ъредена титлата?ден преди конкърса един вестник беше побликъвал неина снимка,а заглавието беше"това ще е новата мис булгария"кажете после че не е нагласен конкърса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единственото,което е забележително и харесах в нея е огромното и самочувствие.... Дай Боже всекиму!!!

Госпожице Андонова, СЪДБАТА е уредила срещата на твоите родители, но трябва да си благодарна доста други семйства, които са възпрепятствали срещата ти с техните дъщери!!!! Добре би било да си изградиш по-правилни критерии за красиво, перфектно и т.н.

И ЛОШО ЛИ Е?

Тази пак бива.Но недоразуменията Бакалова,Желязкова и Антония Петрова с какво са спечелили.

егато интелекта имаха предните миски. акъл море, глава кофа

абе, всички знаят как стоят нещата с тези конкурси, ама поне тази е хубава, не е като онзи съблезъб антоня петрова, дето от всякъде крещеше - избора беше нагласен, нагласен, нагласен. Няма второ такова грозилище като тази

Абсолютно съм съгласна, всичко е нагласено, но поне това момиче е хубаво. А май най-лошия избор до сега наистина е тая Антония хихи, тя е много зле изглеждаща.

"почти не е спала, откакто е спечелила титлата, защото има много ангажименти. "Навсякъде трябва да се представяш в най-добрата си светлина, което изтощава, но когато го правиш с желание, не мисля, че е чак толкова натоварващо - това ако се прочете в истинския му смисъл - с колко народ трябва да си легнеш, е много забавно изказване. И един "злобен" коментар - за пореден път се избира не най-хубавата от наличните, а действително по-хубавите - не участват в конкурса, явно има защо. Дори смятам, че предишната беше поне забележителна в своята грозота, а тази е мега безлична и с нищо не хваща окото - забравя се на момента. И последно - тъмният цвят на косата не гарантира интелигентност, но този въпрос скоро ще се изясни също.

Въобще не е красиво това момиче,напротив даже няма и чар.Има омного по красиви момичета ,че и много по умни но просто не им сезанимава и затова се избират такива посредствени.Разбира се ,че има и кой да подпира отзад.

симпатяга *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

определено е по-добре от миналата крокодилка, но все пак нищо особено.даже е обикновена.смятам,че има много по-красиви българки.

Нали съм била на кастинг за този така "престижен" конкурс преди години! Тази мацка,която този път е що-годе симпатична защо си мисли,че като говори някой й вярва??? Явих се за "Мис България" 2003 заедно с още едно момиче,което беше доста по-закръглено от мен,а аз смея да твърдя,че имам хубаво тяло! След като се явихме по бански пред журито на мен и още няколко девойки казаха,че отпадаме.А въпросното момиче беше с баща си,тип мутра,който постоянно се навърташе около журито.Тя не само,че участва в конкурса,но и беше в десетката.Е,дали не е нагласено?? И след избора на предишната Антония кой си мислите,че ви вярва на глупостите?? То се знае,че всичко в тази измислена държава е корупция!!!

Na men mi haresva na tretata snimka. Spored men skulestite liza sa po-krasivi. Da ne iskate da izberat njakoja s lize kato medenata pitka. Hubavo si e momicheto.Poselavam mu kasmet, da vjarva v sebe si i da ne vzima mnogo prisarze zlobnite komentari. Cheers

Абе какво странно има в това, че се уреждат титлите? Доста пари се хвърлят в тези конкурси, така че трябва да има възвращаемост на инвестициите! Кой би оставил нещата на случайността? И дали пък само тук се уреждат първите места, а?

за жалост толкова ни е опорочено всичко, включително и конкурсите - не само за красота- че наистина красивите и умни момичета не си губят времето с тях; а това момиче е просто едно най-обикновено момиче, нищо забележително и нищо изключително

аман от боклуци.оставаше да каже, че титлата е уредена.ще умра от смях.

симпатична е новата миска, но чак красива и достоина за мисс свят не е. разбира се че има по-красиви и умни момичета по улиците които не се явяват на този конкурс. според мен единственя шанс такива момичета да участват в такав кункурс е ако конкурса се прави на улицата и се спират хубавиците поне на парвя краг. естествено това няма да стане, така че изборат ни е лимитиран и никога няма да стигнем в челната десетка на мисс свят. успех на новата мисс все пак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мухаха! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбирам какво ви интересува дали титлата е уредена вчера гледах конкурса по нова и според мен Ромина и още една от участничките, чието име не знам, но беше N6 бяха единствените красиви и лачезарни момичета.

от сниките всичките са грознички и не знам какво правят на този конкурс. Е поне таз годишната миска не е крокодил като миналогодишната а че не е хубава това е очевадно. Вярно е че мис трябва да е интелигентна ха-ха но все пак трябва да е КРАСИВА каквато тази не е.

Момичето е хубаво, но има излъчване на фризьорка или сервитьорка. Никакъв стил и харизма.

На мен пък ми харесва!

И аз мисля, че русата е подгласничка /Яна/ е по-красива, и то в пъти. Миската не е грозна, но в никакъв не й подхожда титлата "най-красива българка".

Един от най-големите митове е, че българските жени били красиви. Красиви са ливанките и колумбийките. Към тях може да се причислят филипинките и венесуелките, но българките ... те са си красиви единствено за българите. И то ако са порядъчно пияни. Българите де, а може и българките.

"Впрочем, в народна носия и с роза зад ухото ще изглежда намясто и ще ги шашне на световния подиум, ама нейсе, ще видим.....Просто не е секси-продажен тип и нетипична блондинка за тези ширини" По повод това изказване на някой си потребител тук - правилно го каза. Девойката си е типичен селски типаж. Спорното е дали мис българия трябва да бъде някоя секси красавица или селско девойче...

на мене момичето ми харесва. По-хубава от Антония Петрова със сигурност.

бас ловя,че всичко е нагласено.то винаги е така.аз лично съм участвала на един от тези кастинги,стигнах до края но не ме избраха.и не знаино от къде се появи елена тихомирова,която познавам и не беше на кастинга,но е факт,че стана мис.сами си правете извода.

момичето изглежда изумително чаровна и има вродена невероятна красота-всички кандидатки бяха достоино,но явно тя има нещо в повече и юрито и судбата са решили така......за 2009 не мога да коментирам-само знам че носителката е изклучително надменна и глуповата простакеса от перник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А пък мен колко ме интересувааа..

А бе,в главата е малко,като автомат Калашников и трудничко би ме убедила,че не е имало далаверка!

не е уредена,а е платена

до кога Кулезич ще се лези от екрана,изперкала,злобна,заядлива жена

уредена или не, не вярвам пък някоя да си признае, че и е уредена титлата. Инче тазгодишната миска ми е по-симпатична от предишната, но мисля, че русата подгласничка е по-хубава. Определено нямаше много голям избор от всички явили се. Аз по улиците виждам доста по-хубави жени, но явно не им се занимава да участват предвид опорочените подобни конкурси...

Много е красива. Защо винаги трябва да е уредена? И да е така този път избраха наистина достойна красавица, за разлика от миналата година.

СЮриозно?!! Просто не може да бъде! Както и да е, короната е нейна засега и изглежда ма-а-алко по-"така", в смисъл на по-интелигентна и нормална пред предишната перничанка.....Впрочем, в народна носия и с роза зад ухото ще изглежда намясто и ще ги шашне на световния подиум, ама нейсе, ще видим.....Просто не е секси-продажен тип и нетипична блондинка за тези ширини, което е добре! Каквото Господ дал, а то не е малко и дано има шанс да напредне още - предполажа се, че като работи за "Дарик", знае и езици, има и общ поглед върху културата и политиката и т.н. изисквания за журналист, българин, родолюбец и умен млад човек! Така че да не злобеем ровече, да пожелаем късмет и да рабоним за още по-хубави и кадърни щерки....Ха-ха-ха.....

Уредена е много ясно, щом е манекенка на Визаж - там Женито не оставя нещата на случайността. Нали агенцията после взима пари от участия - инвестицията трябва да се изплаща. Ако не с участия то по друг начин - на всички ни е ясно.

Хайде сега не са хубави смуглите! Че какви красавици да имаме на тези географски ширини? Русото не е типично за региона и няма кой знае какъв избор...

Конкурентките й бяха умопомрачително грозни, случайно ли незнам