Тоалетите за дипломирането - къси, бляскави, секси

В моден експеримент на сайта Viewsofia.com моделите на Ivet Fashion Боряна и Йоана избраха в един ден своите най-подходящи тоалети за дипломирането си.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетите за дипломирането - къси, бляскави, секси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път се убеждавам, че у нас всички разбират от всичко. Това е "колекцията" на поредната държанка на някой си дето от скука се чуди какво да прави и се е хванала за ножицата и ни го пробутват това като БРИЛЯНТНА МОДА. Посестримите им пък си отварят студия за красота и пак се опитват да създават тенденции . Аз лично не бих се охарчила за нито една от показаните торби.

Тия момичета имат стойка на болни от рахит. А обувките са пълен ужас. Сегъ пъъъълно по магазините с нежни и цветни обувки. Снимиките сякаш са правени с мобилен телефон. Абе, като искате една камара пари за тия комбенезони, поне се напънете малко!

ама от всички тоалети на света сте избрали най гадните. това не става за обличане а да не говорим за официална вечер. трагедия

Продавачките са използвани като модели,а чистачката е щракнала неколко снимки.Ама най ме дразнят тия копита дето са си навлякли на краката.

грозни рокли, грозни и едни и същи обувки, и най-грозното - на всички снимки момичетата са с краката навътре, егати дебилщината...

,горките момичета, подведени да бъдат модели в тази изключително непрофесионална фотосесия. няма да коментирам тоалетите... сещайте се сами сравнявайки визия, цена и факта, че може би ще бъдат облечени само за бала... а обувките!!! клетото дете на снимка 12 се надява на друг модел, нооооо не... не може!!! !

Завърших преди 12 години. Сега си погледнах роклите от баловете (бях с два различни тоалета, тъй като бях дама и на бала на тогавашния ми приятел)... Ами какво да кажа, в пъти са по красиви и стилни от тези плажни рокли и нощници. А аз самата изглеждах доста по-добре от тези "модели". И все пак кои ли от тези тоалети са си избрали???

домашна фотосесия. нищо професионално поднесено. моля не подценявайте интелигентността и вкуса на читателите си

аз намирам само една дума за всичко-уяс!!!както за модела,така и за парцалите,и обувките.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

наистина ли искате да ми кажете че в бг ще носят това тази година?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези слепи ли са???Какви са тези рокли,какви са тези цени,какви са тези груби обувки.

Освен къси, нито са бляскави, нито секси. И не мога да разбера защо всички момичета са застанали по този начин - със събрани върхове на обувките - супер тъпо, никак не е женствено

Тези парцалки дето са показани стават за ежедневни роклички,но не и за абитуриентски бал.Ами идете до която и да е една европейска и не държава и ще намерите из рафтовете на магазинните вериги в пъти по -красиви рокли и в пъти по-евтини.

к'ви са тия рокли? к'вой туй чудо? особено третата-три потника едно връз друго. и ония с плисетата. хахаха

че имам син, а не девойка, която да завършва! То не, че при младежите няма залитания, но поне са в някакви граници. Ако трябваше да избираме от това, което е показано - по-добре без бал. Горките момичета, ако трябва да избират от показаното или от подобни неща...

Предложените модели рокли са много подходящи,дано бъдещите абитурентки четат и се интересуват повече,защото всяка година изглеждат не на 18,а на 38...

Предвид килограмите на бъдещите абитурентки предлагам нещо дълго и широко.Не останаха красиви момичета под 26-28 години,всичко е тюлен до тюлен.

Мнооого непрофесионална работа за целия екип! Срам голям...

Когато писах предишният си коментар, бяха качени само първиуте седем. Следващите са мааалко по-добри, но точно за бал едва ли...

явно тя ботици си правят платена реклама с наи-уяснитие им рокли от така и така застояля им инвентар, като се надяват че някои ще ги купи.... това са наи грозните рокли за бал, и вазможно още по-грозни обувки. отврат. само си загубих времето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега вече наистина ни взеха за .....Какви рокли ,какви манекени, каква прелест.Ха ха ха

Абе така като ги гледам тези дрехи, "жриците" покрай околовръстното ми изглеждат много стилно облечени...

само изразите са ви големи - "модели,експерименти,турове" и т.н. и до тука. Дебели,криви крака,ужасни коси,грим,излъчване,визия и всичко каквото се сетите.

На мен пък повечето рокли ми харесаха. За млади момичета, е не предишнете дълги рокли като за лелки и ли за проститутки, да не кажа по точна и по - грозна дума. За моделете и обувките съм съгласна с предходните мнения.

Ужасен модел с ужасна стойка и ужасна коса, обута в ужасни обувки. Момичето все едно току що е измъкнато от кревата и енамъкнало набързо някакви парцали и нахлузило някакви обувки. Непрофесионални снимки. И това би трябвало да са скъпи тоалети...

На мен ми направи лошо впечатление ,че за толкова много "тоалети" са избрали един чифт обувки и то ГРОЗНИ.

Тези обувки с всички тоалети ли вървят?То егати и тоалетите!

А да не споменаваме за визията на демостриращите тези "великолепни" тоалети - 2 броя късо и кривокраки темерута... без никакво излъчване, без грам стил... под всякаква критика.

Съгласен съм с предходните коментари.

Черните рокли са като за баби, а цветните - като за плажа. От приложените аз лично не бих одобрила нито една за бал.