Деми Мур: Да си слаб не носи щастие

Американската киноактриса Деми Мур смята, че да си слаб не носи щастие и иска трите й дъщери да знаят, че малкият размер дрехи не е всичко на света.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур: Да си слаб не носи щастие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък съм на обратното мнение. Аз когато сваля няколко килограма имам самочуствие, в по-добро настроение съм... Когато сам се харесваш и другите те харесват! Независимо дали си слаб или дебел! Ако се чустваш добре в кожата си всички го забелязват, просто хората е различни!

Напротив - ако не беше слаба и изглеждаше като типичната 45 год. жена дали щеше да има такъв млад и красив мъж до себе си? Малко или много точно това я е направило щастлива.

важно е да изглеждаш добре и да се поддуряш. но по важно е как е чувстваш. вутрешната хармония е това, което прави вида на един човек приятен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на скоро гледах стриптеасе. може да е женствена но с този гуз и багаци напрао не я хвасташе екрана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СТРАХОТНА МАЦКА.

тази пък няма никакво право да дава съвети за естественост! толкова е изкуствена, оперирана и преправяна, че не знам дали и е останало несто истинско! направо е жалка с неината патетичност!

Лицемерка е защото ако не беше отслабнала и пооправила оперативно щеше да се ожени Аштън за нея, ама друг път. Подложи се на какво ли не, а сега не била щастлива.

Много жени си мислят, че не са щастливи, защото имат няколко килограма в повече. Била съм млада, слаба и много красива, сега съм на възрастта на Деми Мур. И съм доста напълняла. И точно сега срещнах любовта. Човекът, който ме обича, ме вижда като най-красивата. Както и аз него.

То е много лесно да кажеш, че слаб не е всичко, когато си слаб...

Мисля, че тя е права.Около мен има много жени, а и мъже, които правят всичко, за да свалят някой килограм.Но това не ги е направило по-щастливи, те са същите и само говорят за диети, защото са комплексирани. Красотата във всичките й аспекти е - не само да си слаб, много по-важно е-да си естествен, благороден и добър. Аман от кльощи,престорени и завистливи.

Като се е замислила толкоз поне да не им беше давала тез меко казано странни имена - Румър, Скаут и Талула .

Ами да! Горките момичета, през каква ли лична драма преминават, когато се наложи да се представят някъде? "Приятно ми е, ТАЛУЛА!" Килограмите им са последна грижа!!!

Не мисля, че имената им звучат чак толкова неприемливо в Щатите, където се срещат какви ли не! Ако на теб ти звучат странно, не значи че и навсякъде по света е така!

два пъти ходя на дебелериум , след това съм си същата дебелана, но като съм по-слаба не съм по -щастлива ! ВЪПРОСА Е ,ЧЕ НЯМАМЕ КУЛТУРА НА ХРАНЕНЕ И СМЕ В НЕПРЕКЪСНАТ СТРЕС В РАБОТАТА У ДОМА и всичко се връща. ЕДНА ПРИЯТЕЛКА МИ КАЗА , ЧЕ КРАСОТАТА НА ЖЕНАТА С ПАРИТЕ НА МЪЖА И така е !

Един мъж не и стига.

не те прави по-щастлива,но се стремиш постоянно да си слаба.еее.хайде стани една по- нормална жена на 45 и да видим,ако не си в тази форма,кой ще те потърси за нещо.И дали този младеж до тебе ,все още ще бъде до тебе?Дават луди пари за фитнес и диетолози,козметици и пластични хирурзи,и после се изправят пред света и заявяват-не,това не е най-важното на света.Тогава ти защо го правиш?

До Румър Уилис. Да си слаба и грозна не носи щастие. Горкото дете!

не мога да се начудя как тази жена изглежда по-хубажа от всякога, като се има в предвид че е на 48. Хирурзите правят чудеса. Но разбира се тя твърди че никога не е минавала под ножа. ХА-ХА

И кога пък е била пълна?! Лицемерка.

е то според модните стандарти - жена 52-53 кг е вече дебела, така че...може би и Деми е била ''дебела''....

Беше когато снимаше филма "Стриптийз" - имаше голям скандал с нейни плажни снимки, където беше много пълна и цялата в целулит. После дори участва в едно предаване, за да покаже, че е успяла да се справи с проблема.

Отдавна. Още не си бил роден/а. Ако нямаш какво да правиш, не го прави тук. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.