Gravity Co. се завръщат с мистериозен певец

Пет месеца след раздялата с Николай Бакалов и доста прослушани кандидат-вокалисти, Gravity Co. се завръщат на сцената с мистериозен фронтмен.

Обратно в новината

Коментари - Gravity Co. се завръщат с мистериозен певец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от псевдо звезди. Сега някакви Ко, дето са ги чували мама, тати, баба и дядо, започват да хвърлят загатки, като че на някой въобще му дреме. Кога българските чалгии най после ще спрат да се изживяват за някакви значими звезди ?! Я марш в кръчмата да веселите пияндетата. Добре че от време на време в България идват сериозни музиканти, че ако караме на нашите - съвсем ще оскотеем.

Кво "Моля" бе ? Ти като си прост и невеж не значи, че не са известни Gravity Co. и не са никакви чалгари! Вземи попрочети малко инфо за тях в Гугъл-а, чуй някое и друго парче тяхно...па тогава пиши глупави коментари. Аман от тъпегьоси в тая смотана наша държава. От бг.групите сатават само Гравити Ко. и група Лора (които заминаха отдавна в UK и си смениха и името даже), всички други пеят и реват като сарански мечки - бездарни и все едно слушаш български със странен извратен опит да звучи на английски. Единствено Явор пее гладко и с нужното звучене, добре, че и се връща. Другите, които могат да пеят са Наско и БТР. Всичко друго в съвременната музика си е боза от всякъде. Ама то и аз...кво обяснявам на музикален инвалид явно...?!?

Ох, много се радвам! Там му е мястото :))

Тази група имат невероятни песни! Проблема на Явор беше, че взима хероин и това го знаят доста хора, може би просто през 2007 г. беше решил да се лекува от това и затова се оттегли. Разбира се не можеше да го каже публично и е посочил заболяване като причина, но ето, че аз го казах публично! Надявам се Явор да не ми се обиди, че го казвам, а и дано не ме цензурират! Това, че е взимал най-големия боклук - хероина не е причина да не го харесвам като човек или да умаловажат таланта му, просто всеки си има пороци......