Силвестър Сталоун се отказа от Рамбо и от идването си у нас

Изненадващо в интервю за американски медии Силвестър Сталоун обяви, че се отказва от реализацията на петата част от поредицата "Рамбо".

Обратно в новината

Коментари - Силвестър Сталоун се отказа от Рамбо и от идването си у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уместен въпрос, приятелю!

Много ми се искаше да видя Рамбо на живо.Любими филми са ми били всички с негово участие.Страхотна външност и маниери има.Поне да беше дошъл да пийне по едно кафе с батБойко.

Навремето когато започвах снимките на Терминатор-а исках да поканя бат Бойко за ролята. Обаче сценаристите ми казаха тогава, че щяло да стане документален филм. И аз поканих Арнолд Шварценегер.

Аз най- много съжалявам че няма да идва. Сега ще ме кара моята зъболекарка да дам 3500 лв. за да поръча пластина с идеалната усмивка на Слай. Тук нямат отливка и каза че трябва да правиме изработката там. Ако ще 100 пъти да вреземе в Европейския съюз, пак същите селяни са нашите спициалисти- надути, некадърни и алчни.

А кой е този Силвестър Сталоун имате ли представа?

Не чалга певец, или някой педал. Не се обаждай!

Не е чалга-певица.

ти сериозно ли.........задаваш този въпрос

Бат'Бойко шъ го замести, само не е ясно този уикенд или другия.

пишещите ! Независимо от темата в Dir.bg -те знаят да плюят само Бойко Борисов ,а едва ли ако се наложи ди излязат на площадите и да иявят позицията си ще посмеят !В това отношение бабите с червените знаменца по-смели от тях!

немой с лошу! Бат'Арни стана гурвернатор на Калифорнята! Що гувернатора на Българията да не стане един ако не Арни, то поне Сталон?

така е, прав си. говорят глупости за борисов , но ако застанат очи в очи с него и нищо няма да смеят да кажат. само като малките деца ще намокрят панталонките и ще гледат мило .

С хората на ББ се сблъскваме ежедневно. С резултатите от труда им в София - ежесекундно. Предполагам, че срещата няма да е приятна, меко казано, но чак да му клякаме и да се подмокряме - едва ли. Все пак, благодаря, че сподели опита си...

P.S.Моето искрено мнение е, че само "Рамбо:Първа кръв" е стойностен филм. Всички останали "Рамбо" са треторазредни екшъни - глупави и предвидими, в които единствената цел е броя на изстреляните куршуми и натръшкани врагове на демокрацията да е възможно най-голям. В тази връзка, мистър Сталоун трябваше да спре с Рамбо още след първия успешен филм.

РОКИ Е НОМЕР ЕДНО БЕ, БАТЕ ! (.)(.)

Да бе, аз говоря само за Рамбовците.

Четвъртата част била "прилична"? Тоя сигурно се шегува! Поздравления за решението да ни спести пета част! Както в живота, така и киното човек трябва да знае кога да спре.

Много правилно! в един момент е по-добре да си остане там ,докъдето с стигнало. Няма смисъл от измислени продължения, а и всички виждаме в какво се е превърнало киното в последните години. Затова гледам старите ленти :)

ами прав е човека, те от този филм искат да истискат и последните сокове. по-добре да го запомнят,като великя рамбо от колкото ,като вече някав пенсионер в глупав вече филм

много важно!!!!!!

голям праз

Жалко ...

Стреснал се е човека, че ще му се наложи отново да се срещне с Бойко, и естествено, че не иска да идва. Сигурно отдавна му е писнало да се кичат с евтина слава покрай неговата звездна такава-ама на Бойко само това му дай-евтин популизъм :)

Не е точно така, сигурно условието Силвестър да снима тук е било Бойко Борисов да вземе главната роля във филма и да пребие Рамбо. затова Силвестър се дърпа.

хахахахаха браво бе агент,ти си добар сценарист... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

jalko :(

Кажи си го направо ,че одъртяхме и не ставаме вече и ти и аз!Та за тва,колкото аз играх в Терминатор 4 толкова и ти си наясно,че с Рамбо 5 неможеш вече се справи!

В прав прочит точно тва е казал, ма!