Красавица от Търговище е Мис УНСС

Превърналият се в традиционен вече конкурс "Мис и Мистър УНСС" излъчи вчера своите победители за настоящата година.

Обратно в новината

Коментари - Красавица от Търговище е Мис УНСС | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичето е наистина много красиво. Заскужено 1 място. Честито. Но като жена не бих казала същото а господина.

О, неееее-еее, и в академичните ли територии селяните ни заляха със своя вкус? мислех, че младите днес имат добър вкус, но като си се родил в прованса и са те отгледали хора с такъв вкус, какъв да имаш и ти?

Е поне елементарно възпитание, може би в прованса се придобива. Че съдейки от Вас явно извън прованса липсва такова. А вкуса едва ли зависи от местоживеенето. Само комплексите. Но при смешните невзрачни и незабележими хора, които освен с местоживеене с друго няма какво да се изтъкнат.

Симпатични са, да са им честити короните, но не разбирам Висше учебно заведение да провежда конкурс-някак несериозно звучи!

мистърът е ок, има си чар момчето,ама миската е направо ... да не я обиждам, ама е меко казано необясним избор дори и за първата десетка.

кое не ви хареса в момичето?! може би това че е естествена или че пук не е достатучно нагримирана?! днес явно критерия за хубава жена е .. колкото може по-изкуствена!ако наистина е така.. твурде ялко.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вижте какви пичове има тук http://beauty.unwe-sc.org/ И това ако не е нагласен мистър...

Ама сме глупав народ! Как може от 2 снимки да си правите такива изводи и за двамата! Вие познавате ли ги? Виждали ли сте излъчването им на живо че дрънкате! Е съжалявам че ще ви разочаровам но това момиче е много по-хубаво от половината ни девойки, които са се окичили с короната на мис България, а момчето е много по чаровно от почти всички тъпани дето са ставали мистър България! Е ама вие си злобейте!

такаамм.... прочетох коментарите и пригледах снимките - Мистъра е под всякаква критика незнам какво хубаво видяха в него (: всички го виждаме това , няма да седнем да лъжем , че не е хубав , а момичето е ЛЕКО симпатично , не става за мис , колко по- хубави [ ама хубави в истинския смисъл на думата , а не някой парашути , със силикон и операции и преспали с половината жури ] има , така че ... в днешно време красивото се пренебрегва , а грозното го замества .... ем... кво да се прави , такава ни е държавата , такива са ни и хората...(:

Ако и това момче може да се нарече красиво....-явно са ни изкривени представата за красота.Познавам доста момчета от УНСС,които са много по- красиви. Това момче даже не и чаровник...има момчета,,които не са красиви,но имат доста чар в тях. А тук не виждам нищо подобно...

Ако тази е "най-красивата" студентка, то представям си как трябва да са изглеждали останалите участнички, за да не спечелят... :[

маи по-добре да не минавате покраи унсс:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Момичето е хубаво - има чар и хубава усмивка ;) Но момчето е просто плашещо... Или пък незавидно нефотогенично ;) Но - честито на победителите, дано това им донесе нещо добро ;)

То явно в УНСС не само за да влезеш трябва да си платиш

Мис УНСС е по-хубаво от ми България!!!

ОЛЕЛЕ! Само това мога да кажа за избора.

Нищо интересно в това момиче. Обикновено като хилядите по улицата. Прическата е зле, цвета също.

Ама на момичето нищо му няма, бе, да. Съвсем нормално, ама прекалено нормално даже... в това е проблема. Една мис трябва да е извънредно красива, за да си заслужи титлата. Жалко, че все такива посредствени "красавици" печелят подобни конкурси.

По снимките гадая,че конкурсът е бил за "Красавицата и звяра" :)

Защо да не си казваме мнението!? Това дали анонимно коментиращите са красиви или не, няма значение... Тези набедени красавци са тръгнали на конкурса, знаейки че се съди за тях само по външността им. Че ще бъдат на показ и ще бъдат коментирани. Като не са красиви, не са... Имам много висок критерий за красиво и не бих се явила на подобно състезание, въпреки че лично аз се харесвам.

Все повече се убеждавам, че не сме никак красив народ. Ако това ми било Мис или особено Мистър, то по-добре само ние да си знаем за този конкурс. За съжаление има такива конкурси, където целят свят разбира, че не сме красиви и където се представяме с посредствено симпатични кандидати.

Момичето е много красиво даже...Страхотно тяло и усмивка, естествена и чаровна. Не мога да разбера всички "красавици" и "красавци", които пишат коментарите какво искат и с какво са по-добре от нея.

За мистъра не коментирам там имат думата жените но миската наистина е хубава.А тези които нея харесват най-вероятно харесват тип фолк с едно кило силикон по тях и още толкова пудра.

момичето как да е,ще се нагримира и става,ама тоя ръб дето са го избрали...ужасссс

Такава мощна челюст,като на Вежди Рашидов

Ако тези са били най-хубавите представям си какви са били останалите хихихихихи

Ей много ограничен народ. Че какво му е лошото на момичето? Има си всичко, не ви ли е срам така да говорите. Вярно, че красотата е нещо относително за всеки и всеки има някакви свои представи за красиво, ама пък да кажеш, че е грозна или крокодил е твърде пресилено. А може би е твърде 'естествено', явно на това в днешно време се гледа като на нещо 'обикновено' и 'селско', даммм, това ще да е

..."утре" е донесла съответната сума, завита в бельо, ха-ха-ха!

Мацката е готина , ама тоя ЧОКУНДУР кой го избра, кво му харесахте незнам

Миската добре, но какъв е този грозен Мистър

Това ли е най-хубавия студент в УНСС - пълна скръб

Добре бе, разбирам, че не на всички може да се хареса изборът и всеки е свободен да каже одобрява или не, но трябва ли с такива грозни думи да си служите? Мисля, че и двамата са чаровни и естествени - нещо, което в конкурсите за красота напоследък не се вижда. Е, в Мистър УНСС не съм влюбена честно казано, но явно е бил открояващ се от остналите!

Мацето-горе, долу, но момчето е пълна скръб. В профил прилича на папагал. Няма ли хубави момчета в УНСС?

Това единствените кандидати ли бяха или и в конкурса на УНСС има корупция?

Хвани единия ,блъсни другия.Особено лелчето.Свършиха ли красивите момичета,че напоследък само крокодили печелят конкурсите?Никога не бих я забелязал навън.Абсолютно безлична е с нищо впечатляваща физиономия

странен избор

о.к. мацката, типична селска радост. До тук добре! Обаче, тоя ерген....от къде го изнамериха? Много...страшен (в прекият смисъл на думата). Да са им честити короните!

в това УННС хубави мъже няма ли, че избраха този???

Браво Жокерчеееееее ти си нашата гордост! Е и девойката е хубава!

Е, истината е, че е по-готина от мис България!Жени Калканджиева може само да завижда на това попадение!

Тва УНСС университет ли е или модна агенция? Много са зле завалиите. Поне повечето, които познавам са адски необразовани :(

Момичето е много чаровно! Не бих казала същото за "мистъра"! Гледам, гледам и се чудя .... нито в профил, нито в анфас! .... от какъв ракурс го гледаха членовете на журито, та решиха, че е най-достоен за титлата??? ... или моят вкус за мъжка красота, шарм, излъчване... не е адекватен, или този на журито!?

момичето си е много обикновенна. а пък момчето е невероятен грозник

Ужасен избор!

ЦВЕТЕТО Е ГОЛЯМА СЛАДУРАНА ! БРАВО ! В ПЪТИ ПО-КРАСИВА ОТ НАСТОЯЩАТА МИС БЪЛГАРИЯ ! АМА МУТРИТЕ СА СЕЛСКИ КАЛЪФИ , НЯМАТ ВКУС И ПЛАЩАТ САМО ЗА ВЪРКОЛАЦИ ! УСПЕХ , ЦВЕТИ , ОБИЧАМ ТЕ !