Вижте дрехите, които любимият ще поиска да свали

От доста години вече дрехите не се носят само за да ни топлят. Можете да избирате между хиляди стилове на обличане и всеки да носи своето послание. Освен това дрехите имат и дpуга служба – стават за събличане.

Обратно в новината

Коментари - Вижте дрехите, които любимият ще поиска да свали | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека тези, които са сътворили тези картинки си дадат сметка, защо нито един коментар досега не е положителен !? Дано съвременните мъже не си градят усежането за жена по подобни публикации! Жалка картина !

изобщо нямая да искам да ги свалям дрехите, няма смисъл

О да, ако любимият е сляп или е дебил, или е сляп дебил...нещо такова

Невероятна простотия!

Как нема да поиска да ги свали, като са толкова грозни. Ако бяха хубави, надали щеше да иска да ги свали!

Тези дрехи са толкова грозни, че определено бих ги свалил. За да не дразнят очите ми. Абсолютен кич!

Извинявайте, обаче така ли трябва да изглежда една тинейджърка, за да е секси?! Може би следващият материал на TEENviewsofia ще даде препоръки и кои точно наркотици ще придадат онзи неустоим празен поглед. Абе вие редактори нямате ли или и те са точно толкова малоумни, исках да кажа криЕЙтив..

Пълни боклуци! И без пари да ми ги дават няма да ги нося!

изобщо нема да ги свалям само ще дръпна настрани прашките.ох на батюю.ще я разнасям като циганин нафтова печка.

"Потресена съм от това, което виждам и най-много от сакото от естествена кожа и жартиерите! Кой ли е дизайнера сътворил тези недоразумения, а и артистизма на манекенката е извънземен

какво са я издокарали тая като дрогирана и това се очаква да е секси пфффф

като цяло, аматьорска работа. Стилист или няма, или е самозванец. Моделът е лошо режисиран и типажът не подхожда на концепцията.

Подкрепям мнението ти

грозни са ,може би сте ги слалят за да облечете несто готино! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужас!и това е предназначено за тийнейджърки????как е възможно!това ли трябва да излъчва едно младо момиче???полугола и силиконови чорапи!

Само да вметна, на вниманието на разните там организаци, дето наужким се борят с педофилията в Интернет... та да им вметна, какво означава TeenView и защо в него се правят такива откровено, така де, еротични конКУРси.

това дрехи ли са или белжо... ако е белжо ок... ама ако ги имате за дрехи --- то няма кво да се сваля ?!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много зле като бездомно е облечено момичето