Вижте най-сексапилните половинки на футболисти

Популярното английско списание за мъже Nuts изготви подробен списък на 100-те най-сексапилни половинки на футболисти.

Обратно в новината

Коментари - Вижте най-сексапилните половинки на футболисти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и вие си вярвате, селяни прости, че със сила в краката и без мозък в главата, се става богат? вервайте, вервайте.....

Време е да покажете и сексапилните четвъртинки / а защо не и осминки/ на отбрани зидаро-мазачи от цял свят. Да живее простотията,с която заливате киберпространството!

Другото което ги обединява освен,че са свързани с футболисти е това ,че са шантонерки.Защо не хванат някой стругар ,ами все хора с пари-алчни гъски.

Тази година половинки, догодина цели.

каквито футболистите такива и половинките им. А стига ни занимавате с глупости само..ама ха...

Леле какви скочубри!

Българките по един калъп са ги правили - хи хи. Силиконец, джуки ,триъгълни веждички, без капчица индивидуалност! И като започнат да ги прехваляват тея кифли, като част от най красивата нация направо да ти се доповръща!! И едно обръщение към тях , ако изобщо четат - Кифли, оправете си стайлинга, че вече не е моделно да си слагате по 3 кила силиконови вимета, да се правите на маймуни в устните и да си мислите , че сте върха на т.нар БГ хайлайф!!!Смях и ужас.....Ае, със здраве...

булгарските половинки са трагични селянки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вижи за това със Симона Първанова и аз съм съгласна - на 100%. Пък и да ме извинявате, но ТЯ НЕ Е ФУТБОЛНА ПОЛОВИНКА вече! То не че това е за хвалба, ама карай!

Със всички показани личности съм съгласна че са сексапилни, освен с тая коза Лияна! Вие добре ли сте? Някой сляп е решил че тая. ...... да не описвам ...е сексапилна!

Лиляна прилича на кокошка в сравнение с госпожите от останалите на снимките. Симона не се връзва много в пейзажа!

В цялата досегашна история на България най-хубавите жени са били жените на знатните, умни и интелигентни българи. Поетът Пенчо Славейков, макар и сакат, е водел най-хубавата за времето си софиянка Мара Белчева. Нашите царе и севастократори винаги са имали едни от най-красивите и знатни съпруги - цар Калоян, цар Иван-Асен , цар Самуил, цар Иван Шишман и т.н. Днес за някакви си ритнитопковци, дето мозъкът им е колкото на питекантроп, се пишат хвалебствени оди за техните "прекрасни" жени. Прекрасни в очите на село не видело. Отвън Барби, отвътре - кухо. За пример - Николета Лозанова, видна, не знам дори дали е столична, про..... пардон, плеймейтка. И с какво си play таз` красавица - с ку.. на питекантропа! Ще създаде здраво питекантропско поколение!

А какво място имат екс половинките на тези "футболисти"

ако за бг маже критеря е ляна и алися здраве му кажи алися е направо грозна селънка от ихтиман а ляна пална сас силикон но всичко в скапаната дарява е с краката на долу които ви плаща повече става и мис крокодил и хубава фитболна приътелка срам и позор за жените

ЗАЩО ИЗТЪКВАТЕ ЕКС ПОЛОВИНКИТЕ. НАЛИ ПОДБОРА Е В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ. КАЖЕТЕ НЕЩО И ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО ИМ НИВО.ЗА МЕН ПОНЕ ОТ НАШИТЕ МОМИЧЕТА - УЧАСТНИЧКИ ВЪВ ФУБОЛНИ СЪПРУГИ НЕ МОГА ДА ОТСЕЯ НИТО ЕДНА ИНТЕЛЕКТУ АЛКА. ТЕ СЕ ВЪЛНУВАХА САМО ОТ ВЪНШЕН ВИД И ПОКАЗВАХА КАКВО НИЩОЖЕСТВО Е ОБИКНОВЕНЕНИЯ ЧОВЕК С МАЛКО СРЕДСТВА. НО ВЪНШНИЯ ВИД НЕ Е КРИТЕРИЙ ЗА ИНТЕЛЕСТ

Най-тъпите красавици на още по-тъпите ритнитопковци, какви интелектуални ценности могат да имат тези жучки? Ха-ха-ха!

Стига пробутвахте недоразумението Симона Първанова. Не може това чучело да се слага в класации за красота. Прилича на травестит и има толкова интелект, че би мола да си кудкудяка само с кокошка.

Ами съвсем на място си е - списание за травестити - "NUTS" :)

не само футболистие имат..., и лекарите и военните...шарено